|
פורום לוגים מעקב אחרי התוכניות וההתקדמות שלכם מכל מקום בעל גישה לאינטרנט, עיצות מאנשים לגבי החלטות שאתם רוצים לקבל בנוגע לתוכנית, זה המקום |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אהלן חבר'ה
בלי יותר מדי חפירות קוראים לי עידן גולני מתאמן בערך 3-4 שנים שבזמן הזה לא ממש שמעתי על ריפטו וביל סטאר אבל ידעתי על קדושתם של הדדליפט והסקוואט אפשר להגיד שעשיתי רק את התרגילים האלו בנוסף כמובן לבנ'ץ, פרס בעמידה מתח עם משקל ומקבילים עם משקל (אף פעם לא עבדתי עם פיצולים) משקל גוף 86 ק"ג שיאים נוכחיים: אני מאמין שחלקכם ראיתם את הסרטון דדליפט 220 ק"ג שלי יש לי סקוואט בערך 150 בנ'ץ 128,5 ק"ג לשלישייה (כשיהיה 140 ק"ג על המוט יהיה גם סרטון) פרס אני כמעט ולא עושה רק פוש פרס יש לי סינגל עם 80 ק"ג מתח עם תוספת 40 ק"ג לחמישייה אני כרגע מתאמן בתוכנית של ביל סטאר הלינארית 5 כפול 5 אני בעיקרון הפסקתי להתקדם עם חמישיות (ובחלק מהתרגילים גם עם שלשות) אז איכשהו אני מנסה לסחוט את כל המיץ מהתוכנית ומתקדם עם סינגלים קיצור אימון ראשון יהיה ביום שני be ready! נערך לאחרונה על ידי Idan Golani, 07-08-10 בשעה 23:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה אחי, בע"ה אימון משותף.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() יא רבי נחמן עידן גולני פתח אצלנו לוג!!
לוג סלב!
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() בהצלחה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() איך סינגל פוש פרס עם בנץ' 128 לשלישייה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() עידן יא מלך אני מתגעגע לימים בבסיס אךך... הטריוף הטירוףףף
לא לשכוח קפה שחור אה.. חחח
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() בהצלחה עידן, תן בראש. מטרות?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() שיהיה בהצלחה עם התוכנית אחינו, תעדכן
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() נכון, כי הכי פחות שרירים משתתפים בהרמה.
ראיתי את הבנץ' פרס לך, ואני אומר לך שהפרס (ועוד יותר הפוש פרס) שלך צריך להיות יותר מ-80 וליותר מסינגל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() 09/08/10 אימון a
סקוואט 80/92/100/110/ ו150 לסינגל בנ'ץ 80/92/100/110/122,5 לרביעייה אני מתאושש מפציעה קלה שהייתה לי במפרק כף היד בגלל זה הבנ'ץ קצת נמוך חצ'פורי עוזר לפני האימון ![]() נערך לאחרונה על ידי Idan Golani, 09-08-10 בשעה 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() צודק אמרתי
אבל כשאני מסתכל על זה זה לא משקל מכובד בסקוואט מבחינתי אז שיניתי את דעתי סמוך עליי כשיהיה 180 על המוט אתה תראה סרטון |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חח כן אני מבין
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
ביקורת המשך התקדמות אימונים תפריט תזונה+אימונים | בובדילן94 | אימונים | 25 | 20-01-10 18:57 |
4 חודשים של אימונים , אחרי חזרה של שנה + בלי אימונים . | talvolik | גלריות הגולשים | 16 | 07-12-09 23:55 |
תפריט אימונים לשני אימונים ביום... | freepsider | תזונה ותוספים | 8 | 10-04-09 00:41 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 13:29 |
דיון|אימונים בתדירות גבוהה לעומת אימונים כמו abcde | bodybuilding4everr | אימונים | 5 | 05-12-08 18:58 |