![]() |
ציטוט:
|
והחשודים הם ? שנדע ממה להזהר.. :ph34r:
ואני מקווה שתחלים אחי באמת חבל על הגוף שלך, שמור על תזונה ובאמת תנסה להתאמן בצורה אחרת מקווה שיהיה לך רק טוב .. יש מצב אתה מחלים נכון ? .. |
כמה אתה עושה בנצ
|
תזכור רק דבר אחד - הזכרון שריר שלך עדיין פועל, ויהיה לך הרבה יותר קל לחזור לעצמך מאשר להכנס בפעם הראשונה.
|
ציטוט:
אני חייב להרשם לשחייה בקרוב,לגבי החזרה הייתי רוצה להגיד שכן,אבל אני באמת שלא יודע אם אפשר לתקן את המצב למעט ניתוח שמבחינתי לא בא בחשבון. כרגע החזרה לאימונים אפשרית,אבל האורטופדים אומרים לי שלא להתאמן ע"מ לא להחמיר את המצב עד לפריצת דיסק וכאבים הרבה יותר משמעותים . ציטוט:
ציטוט:
|
גוף יפה והכל.... אבל 67 קילו?
אחי עוד 10-15 קילו על אותו אחוז שומן ויש לך את אחת הגופות בארץ אני לא צוחק |
ציטוט:
בינתיים נסתפק בגבול הבין 65-70 :disgust: |
בואנה החזה שלך ענק ביחס למשקל שאתה מרים!
יש לך חזה ממש גדול ויפה, אבל אתה לא מרים משקל כזה ענק יחסית. אחלה גנטיקה ;) |
ציטוט:
העניין הוא בכלל לא במשקל,למרות שחלק מהעניין הוא להרים משקלים גדולים כי זה נותן גם יותר ביטחון. |
בדיוק!, זה לא המשקל זה האינטנסיביות
|
גוף וחיטובים מושלמים
|
כוח זה כלום אני רואה אצלי אנשים בחדר כושר שעושים חתירה צמודה במכונה עם כל המשקל ועוד מוסיפים מהדאמבלס על זה ואין להם גב כמו שלי...
המשקל כן משנה , אבל לא אם עושים צ'יטינג מתחילת הסט... בכל מקרה , אני מעדיף להיראות איך שאני נראה ולחתור עם 70 קילו (סתם דוגמא כן?) מאשר להיות שחיף/חבית לא מסת שריר ולעשות חתירה עם 140 קילו |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
מאסה שולטת, לפחות אצלי
אבל אני לא יירגע עד שאני יביא 100 קילו 8 חזרות בספסל האגו |
ציטוט:
|
ציטוט:
הבנת? |
ציטוט:
|
לפותח הפוסט:
רציני עכשיו, הגוף שלך זה לפחות לדעתי הגוף הכי יפה שראיתי שמישהו פירסם פה בפורום. וגם אחרי חודשיים אומנם ירדת טיפה במאסה אבל וואלה עדיין יש לך אחת הגופות. כל הכבוד, אחלה גנטיקה יש לך! :wiggle: |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ