![]() |
ציטוט:
הכתפיים גדולות אך בחוסר פרופוצרציה לגוף,תוסיף עוד כמה סטים כבדים :)! |
ציטוט:
הרובי אני עושה פעם או פעמים בשבוע 35 דקות אל דופק 155 בארך למה כל כך קצת כי אני לא אוהב הרובי זה משמעם אותי חחח אני מעדיף להוריד מתפריט שלי 250 קלוריות ומי שאמר אל היד שלי היא דפקה גדולה יותר מכל שאר הגוף ותודה לכולם :] |
אורי יתותחחחחחח
גם אני רוצה להגיע לרמת חיטוב כזאת..:( |
יאללה איך אני אוהב תגנטיקה שלך, מרשים כרגיל.
אגב יש לך איסיקיו, מסן או משו? אם כן אז תביא לי או תוסיף אותי- msn: nakels@walla.com icq: 274699978 |
פשוט תותח-על אתה אחי!
פרפקט של חיטוב, מסה מרשימה ביותררר ;) המשך כך אחינו.. |
נראה מעולה! עם גב כזה הייתי הולך כל היום ברוורס כדי שיראו אותו!
ומה אתה עושה ב15 דקות בטן? איזה תרגילים? פירוט בבקשה. |
ניראהה מצוייין אח שלי תמשיך ככה יאללה תן עוד פוש אחרון בחיטוב
|
ציטוט:
תרגיל 2 - יושב אל ספסל תופס מישקולת של 25 קילו ברגלים ומושך ועושה תנוע כמו שאתה אל מתח נגיד ומרים רגלים אותו דבר רק אם מישקולת בישבה 5x15-8 תרגיל 3 צדדים לוקח מישקולת של 35 קילו ביד אחת ועושה צדדים יד יד 4x15 |
אין מילים אחי .. נראה מצויין
|
נראה מעולה אחי ידיים פיצוץ .........תמשיך עוד טיפה חיטוב .
|
אורי,אילו תרגילי גב אתה עושה?
|
ציטוט:
יסוס איפה אתה מתאמן? |
ציטוט:
תרגיל 2: פולי אליון 5x12-8 תרגיל3: פאול אובר 4x12 תרגיל4:t-br 3x12-8 תרגיל5: משיחת קבל לחזה אחיזה צמודה 3x12-8 |
תודה הגבר,הגב שלך פשוט ענקיי
|
נראה פצצה
איזה תרגילים אתה עושה לחזה שלך? |
האמת שאתה לא עושה הרבה סטים כי אם מחלקים את זה לתוכנית ab אתה עושה 10 סטים לשריר גדול ו-6 לקטן
ולמתאמן ברמה שלך זה לא כל כך הרבה אז נראה לי אני ימשיך עם תוכניות בנפח נמוך! |
ציטוט:
תרגלים לחזה תרגיל לכל השריר אני כל חודשים או 3 משנה מה כבר איפשר לעשות חזה נגיד : תחיקת חזה 4x12-8 \ פרפר אליון 45מהאלות בדבמלס 4x12 \ תחיקת חזה בסמיט משיון 35 מעלות 4x12-8 \ תחיקת חזה דבמלים רגיל 4x10-6 \ 4סטים קבלים חזה תחתון 12-8 סופר סט מקבילים mx מספיק לא? |
אחי הרוב פה אומרים שכדאי לעשות 4 סטים לשריר גדול ו-2 סטים לשריר קטן 3 פעמים בשבוע למה אתה לא עושה ככה אולי תראה תוצאות יותר טובות
|
יפה מאוד אחלה בודי...אבל עד איזה כיתה למדתה למה אתה כותב כך??
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:49. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ