![]() |
ציטוט:
בכלל אהבתי את זה שכל אחד פיתאום מאוחרי המחשב ניהיה לי איזה לא יודע מה.... עלק ילד כאפות...יאללה שב שב בשקקט... |
:sbb4: כשתהיה ענק לידם הם יסתמו ת'פה אל תדאג
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אמממממ אורגינל - כן אחי... עריכה : גם אצלי היה ככה בחדר כושר כל המאמנים והמתאמנים היו צוחקים עליי ילד בן 14 וחצי לוקח אבקות קריאטין וגיינרים וכולו שחיף היום אף אחד לא מסתכל עליי המאמנים מתביישים לדבר איתי כל פעם שמאמן אומר משהו למתאמן על הפרנציפ אני בא וקוטל את המאמנים... בקשר לחברים וואלה אני בכל העסק מאז שאני זוכר את עצמי וגם החברים שלי זוכרים אותי כאחד שמתאמן כל החיים בלי שום קשר לזה שפעם הייתי שחיף והיום מתקרב ל90 קילו |
ציטוט:
(חח ושאלתי בצחוק אם אתה אומר מנסיון...חח אני יודע שכן :flowers: ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש כמה שקוראים לי ילד חלבון. :p
כשדיברתי איתם על זה שהיה בבלתי נתפס את לוליק שהוא עצום ואפילו על אחוז שומן לא נמוך רואים לו ריבועים, הם עושים לי "בקיצור, השאיפה שלך?" זה סתם, אל תשים על זה אחי |
כוסססססססססססססססס עמק הפורום הזה ניהיה לי בטיפול בזמן האחרון יא אללה יש לכם בעיות אישיות תטפלו בהם בעצמכם מה אתה ילד קטן תגיד שזה מעצבן אותך אם הם אנשים אם שכל הם יעזבו אותך ומידי פעם אוליי יגידו משהוא
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שוב הפורום נהיה מוקד של ער"ן
|
חחחחח אה יענו אתה בודיבילדר? אוכל מסודר וזה? חחחחחחח איזה מצחיקים אתם מי שישמע אתה בהכנה לאולימפיה ,כל אחד פותח קופסת טונה חושב הוא פלקס ווילר
|
ציטוט:
מוניטין, כל מילה בסלע ככה זה בין חברים צוחקים אחד על השני וכו' |
יש שתי ילדים שקוראים לי Protein Boy
אל זה בסדר =) |
ציטוט:
אבל אם זה מעצבן אותך אתה תמיד יכול להוריד לאחד כאפה מתלבשת. (אלא אם אתה יוצא עם ילדי אימו ואם כן אני לא יודע איך לתקשר עם חייזרים) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:16. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ