|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
אזהרה מס' 1 - שימוש בשפה בוטה
|
![]() טוב אז ככה
תמיד יש כמה חברים מסויימים שאיך שאני יוצא ואז יעני אנחנו נפגשים עם כל החברה וזה חייבים לזרוק איזה עקיצה או משהו כמו : "מה איפה היית הרמת משקולות" \ "מה עם החלבונים?". ושאנחנו יוצאים אז זה הרבה חברה משהו כמו 10+ ילדים וזה קצת מביך ומעצבן שכל שנייה מציקים לך על זה. וגם בהמשך הערב לא יעזבו אותך וימשיכו לעקוץ שאתה מרים משקולות ומתאמן..(חשוב לציין שהילדים האלה מקנאים בי (אני מכיר אותם ויודע איך הם)) אבל עדיין אני שונא לקחת את זה בצחוק, ושאני מביא להם ירידה חזקה הם אומרים " מה קרה כולה צחקנו איתך מה אתה מתעצבן" וכאלה. (וחשוב לציין שלא בעיה לי גם לזיין להם תתחת באותו שנייה ) אבל שאני מתעצבן ככה כאילו זה עוד יותר מראה שהעקיצות שלהם מביכות ומעצבנות אותי .:dry: :dry: הדבר הזה ניהיה כבר מעצבן ואני לא יודע באיזה צורה להיתייחס לזה.. אז גם ככה זה עם חברים שלכם? ומה אתם הייתם עושים? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]() 3 דברים שאתה יכול לעשות :
1. לצאת עליהם פעם אחת ברצינות אם זה בצעקות או משהו כזה שיבינו שזה מפריע לך ופשוט לקחת את עצמך וללכת הביתה.. 2. לא להתייחס והם יבינו לאט לאט שזה לא מזיז לך .. 3.להתחיל לרדת עליהם לומר להם לפחות אני לא נראה כמוך וכדומה.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() את 1 לא הייתי עושה..כי זה בערך 2-3 ילדים עושים את זה ועוד 2 שמקנאים אש צוחקים אחריהם.
אבל הבעיה פה שזה כן מזיז לי |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]() אז קח את ה2-3 ילדים האלה פעם תדבר איתם לבד לצד או משהו ותדבר איתם כמו גבר ותגיד להם שמעו זה לא מתאים לי אני עובד קשה ואתם באים וצוחקים ככה אני לא אוהב את זה וכודמה ואם הם יצחקו לך בפנים אישית לא הייתי מסתובב איתם יותר והם אולי יבינו לאט לאט תמסר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() אני לא מהסוג ילדים שיעשה את זה,אבל גם אם כן אם יצחקו עוד יותר, אני פשוט צריך למצוא דרך שיעזבו את זה ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אצלי זה בדיוק ההפך... חברים שלי כועסים שאני כל הזמן דופק להם בדיחות של בודיבילדינג והם לא קולטים. (כמו למשל, אם אתה אוכל עם חברים ואומר בצחוק כזה "מה זה האוכל הזה, אין שום חלבון, רק שומן" והם לא קולטים שזאת בדיחה... אז אתה מתבאס.)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי רק מילה אחת להגיד:
קינאה חוצמיזה בן כמה אתה שמסתובב עם ילדים...?
![]() |
#8 |
|
![]() חחח אני מעדיף כמו שאצלך
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
אם את רוצה קראי לזה נערים |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה כל פעם שמישהו אומר לך את זה תעיף לו אגרוף חזק לכתף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() זה לא פיתרון ככה לבוא ולהרביץ זה לא בעיה בשבילי לזיין אותם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Banned
|
![]() 007 אחי רק לפי ההודעה הזאת שלך רואים שאתה אחד שאוהב את הספורט וחי אותו ומורעל ממנו וכבר זה זה מוצן חן בעניי
![]() הרבה חברים שלי הגיעו לתחרות אתמול אבל היו גם שלא הגיעו,טאחלס החבר'ה מהשכונה לפעמים צוחקים איתי אומרים כאלו דברים "אבל רגע גלעד מזה שווה אם כל השרירים שלך גדולים והזין שלך קטן?" או שהם מתחילים לעשות פוזינג בצורא כלכך גרועה והם לא כאלה שמתאמנים בכלל וזה מגוחך! אל תקיח את זה ברצינות כי סך הכל הם חברים שלך ותמיד מסטלבטים אחד על השני תיסטלבט עליהם בחזרה תגיד להם "אני מתאמן ואתם שחיפים\שמנים" חחחחחחחח כמה שחברים שלי צוחקים איתי אחי הם יודעים לפרגן בסופו של דבר ולעודד אותי להמשיך. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() אתה לא צריך לדבר איתם ולא נעליים,אם הם חברים טובים שלך והם עושים את זה סתם בשביל הצחוקים אז זה סבבה כי חברים צוחקים אחד על השני ואתה צריך ללמוד להיות קצת יותר קליל ופחות רציני,אם זה סתם חברים רחוקים שמנסים להוריד אותך בשביל לעלות לעצמם את הערך ולהרגיש טוב עם עצמם אז פשוט אל תדבר ותפסיק להסתובב איתם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() כן הם לא החברים הכי קרובים אתה יודע יש ויש..
וכן גלעד הקטע עם הפוזינג באמת עצבן..כל אחד בא עושה מין מוסט מוסקיולר דפוק כזה |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אה והיתחרת?? איפה אפשר לראות תמונות שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שמע אל תצא עליהם בצעקות ולא נעליים כי אתה תצא באמת אדיוט מושלם...
תזרום איתם בכיף יגידו לך "נו מה חזרת מהמשקולות שלך?" תגיד להם "כן וואלה היה אימון בן :):):):) נפתחה לי התחת" יגידו לך "מה עם החלבונים שלך אתה לא צריך לשתות סטרואידים?" תענה להם בסבבה "כן וואלה פיספסתי מנת חלבון היום נראה נשלים אותה שאני אחזור לבית.." תזרום איתם בכנות אל תהיה אהבל כי אם תתנגד יציקו לך יותר ויותר וחוץ מזה מה זה צריך להפריע לך? יש לך תחביב שאתה אוהב אתה צריך להתבייש בו? (ועוד זה נשמע תחביב מסריח כמו איסוף בולים)
![]() |
#18 |
|
![]() כי באזור שלי כאילו אפחד אבל ממש אפחד לא מבין כלום אבל כלום בבודיבילדינג, ואם אני מבין דבר או שתיים זה נראה להם יותר מידי.
תודה על העצות חברה זה עוזר, באמת. אה ונייט וולף איזה מקום לקחת ? ראיתי תמונות שלך אתה ענק אחי |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה פשוט ככה
"ניפגש בים!" אני הייתי 62 ק"ג וכיום 77 ![]() אז חברים שלי איתי לכל הדרך תומכים ואומרים יפה גדלתה תמשיך להשקיע וכו... [סה"כ התחלנו בקטע 4 חברים עכשיו נישארתי רק אני :P] כן יש תקטעים שיאללה פותחים טונה לאייל? אז תיזרום כמו שאמרו לך בעבר זה גם יוצא מצחיק וגם בכיף |
![]() |
![]() |