![]() |
האם סקואט מנמיך ?
התחלתי לעשות סקואט בחדר כושר ואמרו לי שזה מנמיך זה נכון ?
|
בהחלט.
|
זה גם מחליש.
לא מנמיך... |
ואם אני לא עושה עם משקלים כאלה גבוהים התכוונתי כאילו אם זה עוצר את הגביהה?
|
אחי...אין תרגיל שיכול לגרום למצב של האטה בגדילה..אולי פציעה שתגרום להאטה..אולי,הדבר שבאמת משנה אם תממש את הפוטנציאל הגנטי זה אם תאכל מספיק או לא.
|
ציטוט:
גם אם תשבור את לוחות הגדילה הסיכוי שאתה תפסיק לגדול או לא כזה גבוה |
ציטוט:
הוא לא הבין כלום ממה שאמרת חחחחחחח :diractor: |
ציטוט:
|
אם יש לך בעיה של גובה תעשה הרבה מתח זה יאזן לך את הנמיכה מהסקוואטים.
|
ציטוט:
|
לא
אני עושה סקוואט כבר כמעט שנה וגובה יפה בינתיים |
עזוב סקואט אחי,תעשה לחיצת רגליים זה משבח את הזרע
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא יאמן כמה השאלות פה ניהיות יותר מפגרות בכל יום!!@! |
ציטוט:
|
הוא התכוון שהוא גובה בסקוואט.
|
איגור עושה סקוואט והוא נמוך xd
|
ציטוט:
|
סקוואט מנמיך, עובדה, שום ויכוח פה לא יעזור, זה מעמיס על הלורדוזה וגורם לה להפעיל כוחות דחיסה על החוליות הלומבריות, בנוסף יש התרחבות של המפרק וכח גזירה על המיניסקוס שתפקידו למנוע חיכוך בין רכיבים מכניים במח העצם, אם אתם חושבים ששווץ בדיסקיות זה מיתוס - מה תגידו על התקף באשכים שנגרם מגירוי יתר של בלוטות הפין ? אהה, מה תגידו עכשיו !?!?!?!??????????????
מההההההה? מההההההההה תגידו עכשיו ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה http://img0.liveinternet.ru/images/a...394_Sparta.jpg |
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח אני ממתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח על הבוקר איזה צחוקקיםם
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:38. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ