ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   מלח ונתרן - גישה שונה. (https://israelbody.com/showthread.php?t=8276)

P-a-n-1-c 19-04-07 22:05

מלח ונתרן - גישה שונה.

אני קורא כרגע את הספר skip la cour's bodybuilding nutrition ויש לו פרק שמדבר על הוספת מלח לתזונה היומית וההשפעות החיוביות של זה על הגוף.
הנה כמה השפעות שמדובר עליהן:
א- הנתרן שמרכיב את המלח עוזר לקליטה ולספיחה של חומרים מזינים ותוספי מזון כמו קריאטין וגלוטמין בצורה יעילה וטובה לשרירים.
ב- ע"י שתיה מרובה [דגש חזק על מרובה, הוא עצמו אמר שהוא שותה 2 גלונים של מים - בערך 7.5 ליטר מים ביום ולפני התחרות 5 גלונים!!!] לא תהיה ספיחת נוזלים ולא תיראו כ"בלון". הנתרן העודף בגוף יופרש ע"י הגוף בצורה טבעית.
ג- עוד גישה שהוא אומר שבמידה וסופחים נוזלים זה מאוד יכול לעזור - עוד מאסת גוף = הרגשה טובה יותר = אימונים חזקים יותר = גדילה.
ד- הוא אומר שזה שמלח גורם לבעיות כלשהן בלחץ דם וכו' הן לא נכונות במידה ומרבים בשתיה.

בקיצור מה דעתכם?

מתן18 19-04-07 22:07

:1eye: אני אומר שמאז פיחת הפורום VIP אנשים מתחילים להשקיע בצורה חשודה:whistle:

toxicity 19-04-07 22:08

לא חושב שזה נכון כל כך, אישית דודה שלי חולה על מלח, כל היום אוכלת אותו, וגם שותה המון, ויש לה לחץ דם גבוה.
מלח הוא טוב ויפה אבל הכל לא צריך יותר מידיי הכל במידה

P-a-n-1-c 19-04-07 22:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתן16
:1eye: אני אומר שמאז פיחת הפורום VIP אנשים מתחילים להשקיע בצורה חשודה:whistle:

ואני אומר שאתה אידיוט.

P-a-n-1-c 19-04-07 22:11

ציטוט:

פורסם במקור על ידי toxicity
לא חושב שזה נכון כל כך, אישית דודה שלי חולה על מלח, כל היום אוכלת אותו, וגם שותה המון, ויש לה לחץ דם גבוה.
מלח הוא טוב ויפה אבל הכל לא צריך יותר מידיי הכל במידה

מדובר על כמויות מים אדירות! אתה פשוט לא מתאר לעצמך כמה!
ובקשר לדודה שלך, היא שומרת תזונה? עושה אירובי?

SaBaGMaN 19-04-07 22:11

דעתי?
לא צריך לישתות יותר מידיי ולא פחות מידיי,הולכים לפי צבע השתן
בזמנו ניסיתי לעשות כל מיניי קיצורים וחשבתי שאם אני לא אשתה הרבה אני יראה יותר "יבש" מה שגרם לכאביי ראש עזים ויותר גרוע נפיחות לא ברורה בבטן למשך כמה ימים..כשחזרתי לישתות כמו בנאדם חוץ מזה שפיתאום הפנים קיבלו קצת אור וההרגשה המצויינת,גם הנפיחות המוזרה נעלמה (ואני מקשר את זה ישירות לקיצוץ בנוזלים כי לא אכלתי משהו מיוחד באותם ימים)
אני אישית לעולם לא שם דגש על כמיות נתרן,אבל גם לא אוכל מלוחים ולא מוסיף מלח בסלט וכאלה בתזונה יש מספיק נתרן מהגבינות,טונה וכו'..
נושא דיי מעניין!

toxicity 19-04-07 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי P-a-n-1-c
מדובר על כמויות מים אדירות! אתה פשוט לא מתאר לעצמך כמה!
ובקשר לדודה שלך, היא שומרת תזונה? עושה אירובי?

תזונה היא דיי שומרת ועושה אירובי בקביעות.. צמע יש מיליון דעות על כל דבר אבל אף אחד לא יכול להגיד לך באמת מה הכי טוב לך, דעתי שכח מזה, כמות גדולה של מלח יכולה לעשות הרבה בעיות

P-a-n-1-c 19-04-07 22:18

ציטוט:

תזונה היא דיי שומרת ועושה אירובי בקביעות.. צמע יש מיליון דעות על כל דבר אבל אף אחד לא יכול להגיד לך באמת מה הכי טוב לך, דעתי שכח מזה, כמות גדולה של מלח יכולה לעשות הרבה בעיות

פשוט אני נורא ממעיט במלח ורציתי לדעת האם אני עושה בשכל או שלהיפך.

toxicity 19-04-07 22:19

ציטוט:

פשוט אני נורא ממעיט במלח ורציתי לדעת האם אני עושה בשכל או שלהיפך.

better be safe than sorry
:jockey:

Yoggie 19-04-07 22:20

תודה על המידע דימי, למעשה לא חידשת לי בסעיף הראשון. מזמן עוד הבחנתי שיש תיסוף בנתרן בהרבה פורמולות של קריאטין וגיליתי את זה.
לגבי השאר, אני אשמח אם תעלה את הספר לכאן...

קבל במוניטין.

Leo 19-04-07 22:21

גם פחמימות סופחות מיים ,

אם כי לנתרן יש תפקיד חשוב אחר , בכל אופן מי שצרוך הרבה חלבון ( אנחנו) צריכים לעלות את צריכת הנתרן שלהם מילא אנחנו אולכים הכל גולמי ואין בזה נתרן.

Bullet 19-04-07 22:23

ציטוט:

אני קורא כרגע את הספר skip la cour's bodybuilding nutrition ויש לו פרק שמדבר על הוספת מלח לתזונה היומית וההשפעות החיוביות של זה על הגוף.
הנה כמה השפעות שמדובר עליהן:
א- הנתרן שמרכיב את המלח עוזר לקליטה ולספיחה של חומרים מזינים ותוספי מזון כמו קריאטין וגלוטמין בצורה יעילה וטובה לשרירים.
ב- ע"י שתיה מרובה [דגש חזק על מרובה, הוא עצמו אמר שהוא שותה 2 גלונים של מים - בערך 7.5 ליטר מים ביום ולפני התחרות 5 גלונים!!!] לא תהיה ספיחת נוזלים ולא תיראו כ"בלון". הנתרן העודף בגוף יופרש ע"י הגוף בצורה טבעית.
ג- עוד גישה שהוא אומר שבמידה וסופחים נוזלים זה מאוד יכול לעזור - עוד מאסת גוף = הרגשה טובה יותר = אימונים חזקים יותר = גדילה.
ד- הוא אומר שזה שמלח גורם לבעיות כלשהן בלחץ דם וכו' הן לא נכונות במידה ומרבים בשתיה.

בקיצור מה דעתכם?

וואלה, זה חדש לי. יש לו סימוכין בספר שלו?

Sagilevi 19-04-07 22:30

---

P-a-n-1-c 19-04-07 22:35

האמת שפעם הייתי סולד מקריאת ספרים והרחבת האופקים שלי. תמיד הייתי מקובע על הדיעות שלי וזהו. כנראה שעם כמה שזה קשה בולט צדק במידה מסויימת :blush:

הנה העלתי:

http://www.yousendit.com/transfer.ph...B19E7D2B0E23AE

toxicity 19-04-07 22:44

ציטוט:

האמת שפעם הייתי סולד מקריאת ספרים והרחבת האופקים שלי. תמיד הייתי מקובע על הדיעות שלי וזהו. כנראה שעם כמה שזה קשה בולט צדק במידה מסויימת :blush:

הנה העלתי:

http://www.yousendit.com/transfer.ph...B19E7D2B0E23AE

באמת תקשיב לאדם שמחלק את האוכל ל55 35 10 לטובת החלבון?!?! מה הוא משוגע 400 גרם של חלבון ביום?!?!

P-a-n-1-c 19-04-07 22:49

ציטוט:

באמת תקשיב לאדם שמחלק את האוכל ל55 35 10 לטובת החלבון?!?! מה הוא משוגע 400 גרם של חלבון ביום?!?!

כן אני יודע. הוא חולה נפש והוא גם תומך בכל מיני שיטות מוזרות מאוד.
תקרא את הספר מעניין מאוד. אני כבר עומד לסיים אותו :book:

DropDead 19-04-07 22:49

אבל מספיק שאתה אוכל פחית טונה אחת ו כמה פרוסות פסטרמה ויש לך מעל ומעבר נתרן למה שאתה צריך לא ?

toxicity 19-04-07 22:51

ציטוט:

כן אני יודע. הוא חולה נפש והוא גם תומך בכל מיני שיטות מוזרות מאוד.
תקרא את הספר מעניין מאוד. אני כבר עומד לסיים אותו :book:

הוא פריק חלבון אחושילינג, הוא ממליץ למתחילים לקחת 1.5 גרם לכל פאונד בגוף!

P-a-n-1-c 19-04-07 22:54

ציטוט:

הוא פריק חלבון אחושילינג, הוא ממליץ למתחילים לקחת 1.5 גרם לכל פאונד בגוף!

כן, הוא אומר שזה הכי חשוב בתפריט. תראה גם את התפריט שלו אתה מקבל חום.
8 ארוחות שבכל אחת בנוסף לשאר החלבון יש גם whey protein שמונה פעמים ביום!!!

Bullet 19-04-07 22:59

50% חלבון בתפריט מסה? הוא נראה לי חולה נפש רציני.
לא ראיתי בספר שלו סימוכין. אני לא יכול להגיד שמה שכתוב שם לא נכון כי עדיין לא קראתי, אבל אפשר להגיד שהוא לא יכול להוכיח שזה נכון

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ