ציטוט:
פורסם במקור על ידי sbenzaken
1. וינגייט טוען שסקוואט לא מומלץ למתאמנים העממיים, ואני לא בטוח שטועים שם. אצלי במכון יש מספיק אנשים שנראים טוב בלי שיעשו סקוואט חופשי, ואפילו בלי סקוואט בסמית'
2. אל תשווה מתאמן מקצועי למתאמן רגיל בחדר כושר. למתאמן מקצועי יש (לרוב) צוות מקצועי שעובד איתו ומטפל בו בניגוד למתאמן רגיל שצריך לסמוך על רופאי משפחה ( שכבודם במקומם מונח).
3. זה הכל עניין של "עלות מול תועלת". ספורטאי מקצועי יודע שהוא חייב לבצע תרגילים שעלולים לסכן את בריאותו על מנת להגיע לשיאים והישגים, ופציעות זה משהו שהוא לוקח בחשבון. למתאמן עממי\חובב לא בטוח שכדאי לקחת את הסיכון הזה בשביל עוד 3-4 קילו במסת שריר...
|
1. מה שוינגייט טוענים הוא כסת"ח, מאותה סיבה שהם גם לא מלמדים דדליפט.
2. לעשות סקוואט זה לשבת לחרבן ולקום, באמת תנועה מסוכנת. אני אומר שעדיף שנעשה כמו בפרק ההוא בסאותפארק, שהם חירבנו מהפה ואכלו מהתחת, זה בהחלט תחליף ראוי ו"לא מסוכן" כלל וכלל אחי!
3. על איזה סיכון אתה מדבר? אתה ראית כמה פציעות כתפיים קורות בבנץ'? אני לא חושב שאי פעם ראיתי מישהו שוויתר על בנץ' בתכנית אימונים שלו.
ספורטאי מקצועי ותחרותי עובד בעצימויות גבוהות יותר, בנפח גבוה יותר ובעצימות גבוהה יותר, תוסיף לכל אלו עוד כל מיני סיבות והנה לך למה פציעות הן דבר שכיח אצל ספורטאים כאלה. בחירת התרגילים היא זהה.
חוץ מזה, לדבריך עדיף בכלל לשבת בבית על הספה ולקרוא לפיליפינית שתחרבן בשבילי, תרים את הקניות ותלך לעבודה בשבילי.