צפיה בהודעה בודדת
ישן 06-11-13, 10:27   #11
gorneo1
חבר פעיל

הסמל האישי שלgorneo1

כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס

הומי, עם כל הכבוד ולמרות הכל יש כבוד אני חושב שאתה טועה,
הבן אדם פה מתאמן לתחרויות שהבסיס שלהם הוא יותר אירובי, אז נכון שאתה צודק שאם הוא יהיה יותר חזק יהיה לו יותר קל כביכול, אבל לשנות תוכניות אימונים בצורה כזאת יכול לפגוע במטרה שלו, אצל בן אדם שמתחרה הספורט הוא רק אמצעי לקדם מטרה ואם המטרה שלו היא לנצח הוא צריך לנצל כל פסיק באימון לטובת זה.

לדעתי תוריד אימוני כוח לפעמיים בשבוע, מה שכן תעלה את המקסימום של כל אימון, תעשה בעיקר תרגילים מורכבים בצורה מאוד מאוד אגרסיבית [אימוני כוח]

נגיד:

סקוואט 5x5
בנץ 5x5
דד ליפט 5x5
פרס [כתפיים] 5x5
מתח עם משקל 5x5
וקצת בטן בסוף 5x25.

נראה לי שזה ייתן לגוף יותר התאוששות מ3 פחות עצימים בשבוע.

ועכשיו אני הולך להגיד משהו מרוכב מזדמן לרוכב רציני, למה שלא תעשה פחות רכיבה בטווחי זמן יותר גדולים??

אתה רוכב 3 פעמים בשבוע? תהפוך את זה ל2 לטווח זמן יותר גדול, נגיד במקום שעה שעתיים.

ותשתדל למרות שקשה לדחוס קצת אימונים בימים, ככה האינטנסיביות הכללית היומית עולה ואם תדחוס מספיק תעשה לך יומיים מנוחה שבועיים , יום באמצע השבוע ויום בסופ"ש או מתי שנוח לך. [וספרתי אימונים זה אמור להסתדר אם מתאמצים מספיק.... ]

עם יותר נפח יומי ויותר ימי מנוחה לדעתי אתה גם תתחזק במישור האירובי וגם במישור האנאירובי, מה שייתן לך על הדרך גם יותר כוח...

בהצלחה.

"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..."
gorneo1 מנותק   הגב עם ציטוט