צפיה בהודעה בודדת
ישן 12-11-06, 23:49   #5
FFF
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
חבל שאתה חושב ככה כי פה בפורום הזה אנשים קצת קוקוריקו מטורפים בראש...
לא אכפת מבנות , לא אכפת מהערצה...מצידנו לשבת בבית כל היום עם הצלחת פסטה והחזה עוף - העיקר לגדול!!!!
כדאי שתפנים את זה ולא כל פעם שאומרים למישהו ''חייב מסה'' תעיר לנו , כי בתכלס עם כל החיטוב היפה שלך וכל הפוזה של ''אני חתיך הורססססס ואני לא רואה אף אחד ממכם ממטר''
אתה גם צריך עוד מסה והרבה...
כן זאת הדעה שלי אני יודע שאתה לא מסכים איתה אבל אתה חייב להבין את זה שאתה נכנסת לפורום פיתוח גוף ולא לפורום fitness ודוגמנות...
דרך אגב אתה רואה פה אנשים בתמונות עם אחוז שומן גבוהה ובלי חיטוב מרשים כמו שלך ,
אין לך מושג איך כל האנשים פה נראים במציאות , קח למשל אותי ואת איתי גיימר אני בטוח שחשבת לעצמך שאני סתם מפוצץ נוזלים על אחוז שומן ממוצע ואיתי גיימר הוא סתם שחיפון...(חחח סליחה איתי אבל אני עדיין בשוק מהגודל שלך בין המציאות לתמונות)
אז אין לך מושג איך אנשים פה נראים במציאות אני מדבר בשיא הרצינות אני גם ראיתי תמונות שלך באיזה אתר כזה של בוקים ואמרתי ''ווא ווא מי זה המגודל הזה''
אחרי כמה זמן ראיתי אותך בדום במסיבה של ג'ואל (נראהלי ראש השנה)
ונדהמתי לראות שכשאני עומד לידך אתה נראה במימדים של הרגל שלי...
אתה מסכים איתי שזה להיות אובססיבי לחיות בשביל לגדול במקום לחיות בשביל להנות ולהיות מאושר וסלח לי אבל להיות גדול זה לא מה שיהפוך את חייך להיות מאושרים ומלאים ובקשר לעיניין מה זה שווה להיות גדול סתם ואני לא מדבר איתך על אנשים שלא בשיא החיטוב אני מדבר איתך על אנשים אם בטן אם אחוזי שומן גבוהים שכל בחור כזה שדרך אגב אני בטוח שמתאמן רציני אם כל הכבוד יש לו חזה לא קטן בכלל וריבועים מטורפים יראה יותר טוב ועל תשכח הכול תלוי בכמה אחוז שריר יש לך אני יכול להגיע לשמונים וחמש קילו בשקט אם עוד לא מאט שומן וטיפה שריר ואז אף אחד פה לא יגיד לי חסר מאסה אבל בחיים האמיתיים אני יהיה פחות מרשים ולדעת הרוב המוחלט כולל המתאמנים יגידו לי שפעם נראתי יותר טוב ואתם שוכחים אני כולה בן 19 ויש לי הרבה שנים ליגדול ולהתפתח ואני בסך הכול אדם טבעי ויחסית לגילי אני לא חושב שיש לי שום בעיה במסה ובכוח אתם שוכחים אני שוקל יותר מהגובה שלי אם אחוזי שומן נמוכים זה אומר המון שריר
FFF מנותק