ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > גלריות הגולשים

גלריות הגולשים פרום זה מיועד לפרסום תמונות אישיות על מנת לקבל ביקורת בונה וחוות דעת הגולשים.

נושא נעול

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 12-11-06, 23:49   #1
FFF
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי אליאב קרייסלר
חבל שאתה חושב ככה כי פה בפורום הזה אנשים קצת קוקוריקו מטורפים בראש...
לא אכפת מבנות , לא אכפת מהערצה...מצידנו לשבת בבית כל היום עם הצלחת פסטה והחזה עוף - העיקר לגדול!!!!
כדאי שתפנים את זה ולא כל פעם שאומרים למישהו ''חייב מסה'' תעיר לנו , כי בתכלס עם כל החיטוב היפה שלך וכל הפוזה של ''אני חתיך הורססססס ואני לא רואה אף אחד ממכם ממטר''
אתה גם צריך עוד מסה והרבה...
כן זאת הדעה שלי אני יודע שאתה לא מסכים איתה אבל אתה חייב להבין את זה שאתה נכנסת לפורום פיתוח גוף ולא לפורום fitness ודוגמנות...
דרך אגב אתה רואה פה אנשים בתמונות עם אחוז שומן גבוהה ובלי חיטוב מרשים כמו שלך ,
אין לך מושג איך כל האנשים פה נראים במציאות , קח למשל אותי ואת איתי גיימר אני בטוח שחשבת לעצמך שאני סתם מפוצץ נוזלים על אחוז שומן ממוצע ואיתי גיימר הוא סתם שחיפון...(חחח סליחה איתי אבל אני עדיין בשוק מהגודל שלך בין המציאות לתמונות)
אז אין לך מושג איך אנשים פה נראים במציאות אני מדבר בשיא הרצינות אני גם ראיתי תמונות שלך באיזה אתר כזה של בוקים ואמרתי ''ווא ווא מי זה המגודל הזה''
אחרי כמה זמן ראיתי אותך בדום במסיבה של ג'ואל (נראהלי ראש השנה)
ונדהמתי לראות שכשאני עומד לידך אתה נראה במימדים של הרגל שלי...
אתה מסכים איתי שזה להיות אובססיבי לחיות בשביל לגדול במקום לחיות בשביל להנות ולהיות מאושר וסלח לי אבל להיות גדול זה לא מה שיהפוך את חייך להיות מאושרים ומלאים ובקשר לעיניין מה זה שווה להיות גדול סתם ואני לא מדבר איתך על אנשים שלא בשיא החיטוב אני מדבר איתך על אנשים אם בטן אם אחוזי שומן גבוהים שכל בחור כזה שדרך אגב אני בטוח שמתאמן רציני אם כל הכבוד יש לו חזה לא קטן בכלל וריבועים מטורפים יראה יותר טוב ועל תשכח הכול תלוי בכמה אחוז שריר יש לך אני יכול להגיע לשמונים וחמש קילו בשקט אם עוד לא מאט שומן וטיפה שריר ואז אף אחד פה לא יגיד לי חסר מאסה אבל בחיים האמיתיים אני יהיה פחות מרשים ולדעת הרוב המוחלט כולל המתאמנים יגידו לי שפעם נראתי יותר טוב ואתם שוכחים אני כולה בן 19 ויש לי הרבה שנים ליגדול ולהתפתח ואני בסך הכול אדם טבעי ויחסית לגילי אני לא חושב שיש לי שום בעיה במסה ובכוח אתם שוכחים אני שוקל יותר מהגובה שלי אם אחוזי שומן נמוכים זה אומר המון שריר
FFF מנותק  
ישן 13-11-06, 09:58   #2
HHHEELLBBOOYY
מושעה

כללי:: אחלה גבר
עוסק ב:: עורך דין
שלח הודעה דרך MSN אל HHHEELLBBOOYY

ציטוט:
פורסם במקור על ידי FFF
אתה מסכים איתי שזה להיות אובססיבי לחיות בשביל לגדול במקום לחיות בשביל להנות ולהיות מאושר וסלח לי אבל להיות גדול זה לא מה שיהפוך את חייך להיות מאושרים ומלאים ובקשר לעיניין מה זה שווה להיות גדול סתם ואני לא מדבר איתך על אנשים שלא בשיא החיטוב אני מדבר איתך על אנשים אם בטן אם אחוזי שומן גבוהים שכל בחור כזה שדרך אגב אני בטוח שמתאמן רציני אם כל הכבוד יש לו חזה לא קטן בכלל וריבועים מטורפים יראה יותר טוב ועל תשכח הכול תלוי בכמה אחוז שריר יש לך אני יכול להגיע לשמונים וחמש קילו בשקט אם עוד לא מאט שומן וטיפה שריר ואז אף אחד פה לא יגיד לי חסר מאסה אבל בחיים האמיתיים אני יהיה פחות מרשים ולדעת הרוב המוחלט כולל המתאמנים יגידו לי שפעם נראתי יותר טוב ואתם שוכחים אני כולה בן 19 ויש לי הרבה שנים ליגדול ולהתפתח ואני בסך הכול אדם טבעי ויחסית לגילי אני לא חושב שיש לי שום בעיה במסה ובכוח אתם שוכחים אני שוקל יותר מהגובה שלי אם אחוזי שומן נמוכים זה אומר המון שריר
אנחנו מאמינים לאליאב שאומר שמציאות אתה כמו הרגל שלו
תסתכל איזה רגלי קיסם יש לך בתמונה בבריכה רק שלא יהיה משב רוח שיעיף אותך באוויר
HHHEELLBBOOYY מנותק  
ישן 13-11-06, 12:05   #3
OMRI-TURBO
מנהל ראשי

יותר מגעיל זה התספורת המגוכחת של הבן אדם, לא סובל את הסגנון הזה.
ישן 13-11-06, 14:23   #4
FFF
מושעה

ציטוט:
פורסם במקור על ידי hhheellbbooyy
אנחנו מאמינים לאליאב שאומר שמציאות אתה כמו הרגל שלו
תסתכל איזה רגלי קיסם יש לך בתמונה בבריכה רק שלא יהיה משב רוח שיעיף אותך באוויר
תשמע אני מבין שאתה מתוסכל אם הגינו המסריח הזה ובוא לא נדבר על הגוף המעפן שבטח אףבחורה לא העריכה בחיים אז אני פשוט לא היתייחס ובוא נגיד שאתה בחיים לא תראה כמוני באף מובן אז תמשיך לקנא
FFF מנותק  
נושא נעול