צפיה בהודעה בודדת
ישן 10-10-07, 18:38   #55
shahaflol
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי look
אני קיללתי ?
ההודעה היחידה שקיללתי בה הייתה האחרונה שלי. העקיצות לא היו שלי אלא שלך ושל חברך, עקיצות לדוגמא "תקנה מערכת סטריאו ותקשי למוזיקה אמיתית", "יא טבע", "גרופי", "כותב כמו פאקצה" וכו'. שלא נדבר על זה שאני מאשים אותך בפוזה של אנדרגראונד ואתה ישר "אתה פוזה, כי אתה הולך אחרת". אני הולך אחרת כי נמאס מהמושפעות הזאת של אחד מהשני.
שים לב שאתה עובר מנושא לנושא אחרי שאני מוכיח לך שבהכל יש יותר גדולים מטופאק, או לפחות כאלה שמשתווים אליו ללא ספק.
בהתחלה לקחנו מכירות, אחרי זה להיטים והשמעות. ובשלושתיהם יש יותר טובים ממנו.
אתה מאשים אותי בגרופיות כשבעצם אתה מהלל פה את טופאק כאילו היה משהו. שים לב למילים שלך פעם הבאה. שים לב למה שאתה עושה לפני שאתה מאשים אותי באותם דברים כאילו כלום.
ושים לב שעם ההודעות שלך ענית פחות ופחות לגבי טופאק, ויותר לגבי ולגבי איך אני.

אני לא מאשים אותך, זה מאכזב לראות שמי שתפסת ממנו בסוף לא כזה גדול כמו שנראה.
התחלת בגישה מתנשאת שרק אתה יודע את האמת כי אתה "יודע" שטופאק לא קרוב להיות הגדול מכולם, וכולם טועים חוץ ממך. אח"כ עברת לעקיצות על מה שאני יודע בתחום, ובקיצור - זה לא התחיל בהודעה האחרונה שלך. אני לא אחראי למה ששאר האנשים מגיבים לך, אני לא מכיר אותם בכלל.
איפה הוכחת לי בדיוק בכל אחד מהנושאים?! במכירות לא רבים בכלל הראפרים שעקפו את טופאק במחינת מכירות, והראפרים שכן עקפו אותו לא נמצאים בין אלה שאתה הזכרת. להיטים והשמעות? מתי נכנסנו לנושאים האלה בכלל? הפעם היחידה שהזכרתי את הלהיטים היא מתי שאמרתי שלטופאק אין רק להיטים חד פעמיים אלא עשרות שירים גדולים. זה לא נקרא להיכנס לנושא. אני מהלל את טופאק רק כי אתה מזלזל בו מלכתחילה.

אתה מודע לעובדה שאתה לא באמת יכול להוכיח בנושא הזה כלום, כי הוא מבוסס על טעם, נכון?
המקסימום שאתה יכול לעשות הוא לנסות לשכנע אותי לאמץ את הדיעה שלך, אתה לא יכול להכריח לחשוב שטופאק הוא לא הגדול מכולם לטעמי. אתה באמת מאמין שהצלחת לשכנע אותי עם ההודעות החסרות תוכן האלה? הדיעות שלך, כמו שלי, מבוססות על טעם, אז מה הטמטום שאתה חוזר עליו בכל הודעה שאתה מוכיח לי משהו?
shahaflol מנותק   הגב עם ציטוט