ציטוט:
פורסם במקור על ידי 親分oyabon
ומה אתה רוצה להגיד בזה בדיוק?
|
הוא רוצה להגיד שאתה מדבר שטויות ואם הוא לא אז אני...
עשה לי טובה כמה ששונאים לימודים יש ילדים שאוהבים ואני אחד מאלו ששונאים ללמוד כמעט את כל המקצועות אם הייתי יכול היית עוזב את בית הספר אבל להגיד לי שזה לא הביא לי כלום ?
כמה שאני שונא לקום בבוקר שונא ללכת שונא לחכות לשעה אחרונה אם יש ביטול ועוד אלף דברים אני עושה את זה ויודע מה אחי ? אני לא מתחרט על שנייה אחת מכל הדברים האלו כי דוגרי מחשב כדורגל חדר כושר כל אלו לא יביאו לי את הפרנסה אחרי הלימודים וכל אלו לא יביאו אוכל לילדים שלי שיוולדו בעזרת השם בשביל זה יש לך מוח להכיל את מה שאתה לומד בבית הספר לסיים עם תעודת בגרות ולמצוא עבודה אחרי זה שתוכל להתפרנס כמו בן אדם למצוא לך מישהי ולפרנס גם אותה ולהביא איתה ילדים ולפרנס גם אותם אחרי הכל זה השאיפה של כולם כמעט בחיים להיות שמחים עם המשפחה.
מוטי חבל אחי כמה שזה קשה וראית גם אני שונא בדיוק כמוך ללמוד אבל אין מה לעשות אהבתי מאוד את התגובה של RKK תסמן לך למה אתה ניגש ותעשה את זה ואת השאר תשלים.
תלמד אחי זה ישתלם לך בסוף חבל שסתם תאכל חרא אחרי זה.... (ואל תצא מנקודת הנחה של כאילו 'אין לי תעודת בגרות...בסדר... נמשיך כבר איכשהו בחיים נמצא כבר משהו יסתדר' חבל אחי כי החיים דוגרי לא באים לטובתך אף פעם תמיד קשה בחיים וככה צריך.)