|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
הוא רוצה להגיד שאתה מדבר שטויות ואם הוא לא אז אני... עשה לי טובה כמה ששונאים לימודים יש ילדים שאוהבים ואני אחד מאלו ששונאים ללמוד כמעט את כל המקצועות אם הייתי יכול היית עוזב את בית הספר אבל להגיד לי שזה לא הביא לי כלום ? כמה שאני שונא לקום בבוקר שונא ללכת שונא לחכות לשעה אחרונה אם יש ביטול ועוד אלף דברים אני עושה את זה ויודע מה אחי ? אני לא מתחרט על שנייה אחת מכל הדברים האלו כי דוגרי מחשב כדורגל חדר כושר כל אלו לא יביאו לי את הפרנסה אחרי הלימודים וכל אלו לא יביאו אוכל לילדים שלי שיוולדו בעזרת השם בשביל זה יש לך מוח להכיל את מה שאתה לומד בבית הספר לסיים עם תעודת בגרות ולמצוא עבודה אחרי זה שתוכל להתפרנס כמו בן אדם למצוא לך מישהי ולפרנס גם אותה ולהביא איתה ילדים ולפרנס גם אותם אחרי הכל זה השאיפה של כולם כמעט בחיים להיות שמחים עם המשפחה. מוטי חבל אחי כמה שזה קשה וראית גם אני שונא בדיוק כמוך ללמוד אבל אין מה לעשות אהבתי מאוד את התגובה של RKK תסמן לך למה אתה ניגש ותעשה את זה ואת השאר תשלים. תלמד אחי זה ישתלם לך בסוף חבל שסתם תאכל חרא אחרי זה.... (ואל תצא מנקודת הנחה של כאילו 'אין לי תעודת בגרות...בסדר... נמשיך כבר איכשהו בחיים נמצא כבר משהו יסתדר' חבל אחי כי החיים דוגרי לא באים לטובתך אף פעם תמיד קשה בחיים וככה צריך.)
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני לא יחזור ללימודים לעולם לא משנה מה יקרה אני מצליח בלי לימודים מצויין
![]() |
![]() |
#3 | |
|
![]() ציטוט:
חיי חברה זה כבר משהו אחר אתה בא לבית הספר כדי ללמוד חברה זה דבר שנלווה לזה ואתה בוחר את החברה שלך זה ממש לא קשור... לגבי השפלות ממורים ? אני חושב שאתה די מגזים סלח לי אם לא אבל אני עדיין חשוב שאתה מגזים מאוד. מכבדים אותך ? יש לך סיבות לקום בבוקר ? עוד הגזמות ? מה נהיית במאפיה שמכבדים אותך ? כאילו מה הסיבה שמכבדים אותך כי הפסקת ללמוד והתחלת משהו אחר שמה שבטוח הוא לא יכניס לך הרבה שכל לראש לדעתי שוב סלח לי אם אני טועה. אתה מצליח כרגע בלי לימודים כי אתה לא צריך אותם עוד כמה שנים נראה מה יהיה עד אז תהנה... ודרך אגב סתם לא מכליל או משהו באמת אבל סתם לידע כללי שלי לפי שאר התגובות שלך והדיון השני ועוד דברים שראיתי אני יכול להבין מזה שאתה לא בחור של לימודים אתה בחור של יותר עצבני מכות שם זין על כל העולם רוצה רק לקבל כבוד ומרביץ למי שלא נותן או בקיצור בשפה של היום אתה מין ערס...? שוב סליחה אם אני טועה סתם לידע כללי.
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
השפלות מי מורים אתה הייתה בבצפר שלי ? למדתה ב כיתה שלי שאתה חושב שאני מגזים חתיכת חוצפן אין לך שום זכות לבקר אותי בשום צורה לא לגבי ההחלטות שלי ולא לגבי מה שעברתי בבצפר אני עומד מאחורי כל מעשה שלי ומאחורי כל דבר שאני עושה או שעשיתי לא מכבדים אותי כי אני עומד על שלי ושומרים מרחק עלי אף אחד לא תופס יותר טרמפ אף אחד ועוד דבר חיי חברה זה משהו אחר ? אני לעולם לא השפלתי בנאדם ודרכתי על בנאדם שהיה חלש לעולם ! אתה מה אתה מבין ביכלל ? מה אתה עברתה בחיים שנותן לך תזכות לימתוח עלי ביקורת פה אה? מה שאני עברתי אף אחד כאן בפורום הזה של הצפונבונים פה לא עבר ואת זה אני אומר במאה אחוז
![]() |
![]() |
#5 | |
|
![]() ציטוט:
אני לא מעליב אותך או משהו אני אומר את זה פשוט מניסיון עצמי וידע כללי שאין דבר כזה שידרכו על בן אדם ישפילו אותו והמורים שלו ישפילו אותו בלי שהוא יעשה משהו שמצדיק את זה. כמובן יש המון דרכים לעמוד על שלך תלוי במה בחרת יש המון דרכים שאפשר לבחור בהם וההשלכות לא ידועות כמובן. ולסיכום בקיצור אתה מגדיר את עצמך כאחד שהיה ילד כאפות חסר כוח חסר דעה חסר הכל שדרכו עליו והשפילו אותו בכל צורה כל העולם ואף אח דלא תמך בו וביום בהיר אחד הוא קם מהמיטה החליט שהבצפר זה חרא לא עזר לו לא נתן לו כלום לא בחיי החברה שלו ולא להשכלה שלו ומאז לא דרכו עליו לא השפילו אותו היה לו כבוד... שים לב להדגשה.
![]() |