אשכול: פורק תיסכול
צפיה בהודעה בודדת
ישן 02-04-09, 19:46   #38
jackson%%
חבר פעיל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי haas צפה בהודעה
למה אתה חושב שמקצוען שחיי חיים כאלה זה בסדר? מקצוען מקבל משהו ששווה בשבילו להקדיש את החיים לתחום? ואני לא מדבר על כאלה שמתחרים באולימפיה או אפילו בתחרויות קצת נחותות יותר, כי כמה כאלה כבר יש? רב המקצוענים קורעים את התחת לחינם רק כי הם אוהבים את הספורט הזה ולא כי ייצא להם מזה משהו אז מה ההבדל בין כאלה לבין אלון למשל? למה מה שהם עושים זה מוצדק ומה שהוא עושה זה לא?
על תזיין תשכל מה לך ולמיקצוענות זה שאתה רואה אותם מיתאמנים בדיוק כמוך ועושים תרגילים שאתה עושה ליפעמים לא אומר שאתה מבין תעולם שלהם ביכלל זה משהו אחר לגמרי..אהבה לספורט? כולנו אוהבים תספורט משקיעים אוכלים נכון והכול זה בא מאהבה אבל יש גבול מסויים הייתי מאוד רוצה ליראות תגובה של מיקצוען פה ולהסביר לכם שכמה הגישה שלכם אידיוטית כי אתם בסך הכול ילדים (כן גם 20 נחשב ילד)..מתי בפעם האחרונה יצאתם לאנשהו ביכלל חוץ מלחדר כושר יחיים בסרט ,אני לא רוצה להשביץ או משהו כן אבל יש לי גוף די מאסיבי וגדול (מהרבה אנשים בפורום פה שמשקיעים יותר ממני)וזה המטרה שלי ואני דופק מה שבא לי והולך לאן שבא לי מתי שבא לי,למרות שאני לא יכול לשרת תמטרות שלי כרגע מבחינה שאני לא יפרט אז אני שומר על מה שקיים..ובקיצור הנקודה שלי שאפשר להשקיע ולהיתאמן והכול בנוסף לכול החיים מעבר לזה,אני לא מיקצוען ולכן זה לא מרכז החיים שלי בניגוד לכמה אנשים פה.. שגם הם לא

נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 02-04-09 בשעה 19:49.
jackson%% מנותק