|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
נערך לאחרונה על ידי jackson%%, 02-04-09 בשעה 19:49. |
|
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יסביר עוד פעם .. שאלתך היא למה אדם ממוצע לא יכול לחיות אורך חיים של באדיבילדר מיקצועי?
אז עניתי לך אם לא הבנתה אז אני יגיד עוד פעם:הוא יכול אפחד לא אמר שלא אבל זה נירא לך לנכון? כשאדם מיקצוען זה בערך הפרנסה השניה שלו ויש כאלה שזה גם מחזיק אותם טוב טוב וחיים את כול יום כי יש להם גם עסקים מעבר למטרות של ליגדול בתחום הזה,אז אני מבין אותם,אבל אדם ממוצא מענה את עצמו בשביל מה ? יש לו ספונסר על הראש או סט צילומים או תחרות?,לא .ולוותר על טיול או מסיבה לא משנה מה איזה בילוי כי "אני ישרוף קלוריות",או "לא ישלים שעות שינה","לא יסע אם חברים לטיול ביגלל שאין שם חדר כושר"? זה טירוף...כשאני שומע את זה זה מעצבן כי אותו בנאדם ממש חי בסרט והוא צריך לצאת מימנו דחוף! |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
דיי אני לא יכול לשמוע את הזייון שכל הזה יותר, תעשה טובה תשתוק ! בוא נקח את סטס לדוגמא, הוא מקצוען כן..? אתה חושב שהוא מרוויח משהו..? על איזה פרנסה אתה מדבר..? אני אומר לך שכל מה שהוא מרוויח מתחרויות הוא שם בחזרה על תוספים וחומרים, ועוד מוסיף על זה. וגם הוא לא בדרך למר אולימפיה, ובחיים לא יהייה מר אולימפיה, אז למה הוא עושה את זה לעזאזל?! אתה לא מבין שיש מקצוענים שמתחרים, ויש מתאמנים שאוהבים את הספורט ולכן משקיעים וכך גם מתוגמלים, למה אנשים מתאמנים? הגוף שלך לא עוזב אותך בשום מקום והוא תמיד איתך, יש כאלה שבוחרים להראות טוב ויש כאלה שבוחרים להראות הכי טוב שיש, זה שאתה לא מסוגל לזה לא אומר שאחרים כמוך ! תקרא את החתימה שלי.
נערך לאחרונה על ידי SiX PACK, 02-04-09 בשעה 20:30. |
|
![]() |