|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: שיווה האל של המוות
עוסק ב:: הנדסאי
|
![]() אני חייב לשאול אם זה תופעה רק אצלינו או בכל מקום?
ילדים קטנים נאחסים ומגעילים לרוב ערסים צעצוע כאלה שהולכים כזה לכל מקום עם מוזיקה מהפלאפונים דרך הרמקול בקולי קולות איזה חבורה מול פלאפון אחד וחושבים שזה מגניב כמו מפגרים? נשבע שזה אחד הדברים הכי נאחסים שיש צריך לשבור ת'עצמות למי שהמציא את זה |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() לא רק אצלכם...אצלנו זה פריקים כאלה עם מוזיקה דפוקה בפלאפון...אחושרמוטה בא לי להקיא להם לגרון
פעם אחת אני יושב באוטובוס ואיזה אחד שם מזרחית בפלאפון..ניתקתי תmp4 שלי והקשבתי לזה חח |
![]() |
![]() |
#3 |
מה חברה שלך עושה איתך?!- חבר יהלום
|
![]() בוקר טוב.... :s
טוב שניזכרת חחח קורה בכל מקום... |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: aristocrat
עוסק ב:: web developing
|
![]() מה יש? אני הולך עם הפלאפון עם מוזיקה בבית ספר, לפעמים בעיר, מזה מפריע אני לא מבין...
#5 |
חבר פעיל
|
![]() דרך הרמקול שכולם שומעים? זה נאחס אחושרמוטה למה כל כך קשה לשים אוזניות?
|
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() בכל הארץ זה ככה ואפילו בעולם
כל אחד שם ת'מוזיקה בפלאפון שלו עם הרמקול המסכן הזה חבל אי אפשר לחבל סאב ומגבר לפלאפון זה היה מה זה חזקק חח
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה בכל הארץ ככה
האמת אם יושבים כולם בחבורה באיזה פארק או בביה"ס אני לא רואה עם זה שום בעיה חוץ מהקטע שזה אולי קצת מפריע לאנשים שעוברים ליד מי שמשמיע. באוטובוס זה באמת חוצפה לשים אבל במקומות פתוחים אני לא רואה עם זה שום בעיה
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ומחרימים להם את הפלאפונים |
|
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כמובן ששמתי לב לתופעה, אבל דבר שהרבה יותר מרגיז אותי, זה אנשים שהולכים עם הדבר הזה על האוזן שמדברים איתו בטלפון. יצא לי פעם אחת שהסתובבתי במרכז העיר וחשבתי שאני נמצא בתוך המחלקה הפסיכיאטרית באברבנאל. זה נראה כאילו אנשים הולכים ברחוב ומדברים עם עצמם.
#12 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#15 |
חבר פעיל
|
![]() אני פשוט לא סובל כשה שומעים לידי מוזיקה בפאלפון
#16 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() איזה דיון אחים שלי חמסה על העין שלכם מה איכפת לכם מה אנשים אחרים עושים אם הפלאפונים שלהם ...
שבוע טוב לכולם ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
*תודה לDAVID* ![]()
![]() |
#19 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
שבוע טוב ![]()
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() יו רציתי לפתוח דיון כזה בעצמי.
אני פשוט משתגע מזה, ההמצאה הכי גרועה שעשו במאה ה21. שלא תבינו אותי לא נכון מה אכפת לי שהם שמים את זה במקום גדול ופתוח אבל כל פעם שאני נוסע באוטובוס מנסה להעביר את הזמן עם הmp3 שלי באים 6 גמדים בני 13-14 שמים לי מוזיקה בפול ווליום ליד האוזן. יום שישי כמעט לא החזקתי את עצמי אני אשבור להם את הפלאפון יום אחד :x. מעצבן אותי שהורים לא מחנכים את הילדים שלהם ואחר כך קונים להם פלאפון משוכלל שירגישו טוב עם עצמם, גועל נפש אני לא מכריח את אחרים לשמוע מה שאני שומע. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|