|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם אז השאלה שלי היא
ליפני שאני מבשל את החזה עוף הוא שוקל 250 גרם למשל ואחרי הבישול הוא ניהיה 200 גרם ,עכשיו השאלה שלי לפי מה אני צריך למדוד אותו אחרי הבישול או ליפני..? ולחם קל באתר של חישוב הקלוריות רשום שם לחם קל זה איזה 14 גרם פחמימה משו כזה,ובדקתי על האריזה של הלחם ורשום 4.4 גרם פחמימה אז לפי מה אני צריך להסתכל ?אני רק רוצה להיות בטוח תודה מראש על התשובות !! |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|