|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() טוב אז שלום לכולם אני חדש כאן בן 16.5, מתאמן כבר שנה ועכשיו עם הלימודים נכנס לשגרה
חדשה עם תפריט חדש ותוכנית אימונים חדשה.. לגבי התפריט - ארוחת בוקר : - 2 פרוסות לחם מלא. - חצי קופסאת קוטג'. -חצי סקופ חלבון עם 200 מל' חלב. -עגבניה ומלפפון עם שמן זית. כעבור שעה וחצי בבית ספר : -לחמנייה עם 100 גרם פסטרמה דלת שומן. כעבור עוד שעה וחצי בבית ספר : -לחמניה עם חצי קופסאת טונה. כעבור עוד שעה וחצי בבית ספר : -לחמניה עם עוד חצי קופסאת טונה. טוב סיימנו את בית ספר ![]() מגיעים הביתה .. תלוי אם יש אימון או לא באותו יום, במידה ויש אז אני לוקח חצי סקופ חלבון איך שאני חוזר הביתה כי אני מתאמן ב9 בערב. אם אין אימון אז אני לוקח את החצי סקופ לפני השינה. אוקיי אז חזרנו הביתה- -חצי סקופ חלבון עם 200 מל' חלב -חזה עוף בערך 200 גרם. -קערת אורז גדושה -2 ביצים קשות -מלפפון ועגבניה. שנ"צ עד 8 בערב................... בוקר טוב .. ארוחה לפני אימון - -קערת אורז גדושה -קופסאת טונה -עגבניה ומלפפון. 9 בערב אימון אחרי אימון : סקופ חלבון + סקופ סוכר ענבים. וככה לפני השינה עוד 2 פרוסות לחם עם קוטג' וקצת ירקות ואולי אולי אולי עוד ביצה קשה. זה סוג של תפריט מאולתר כי אני לא מתכוון למדוד כמויות וכמה וכמה .. אני מקפיד על חלבון ועל יחס חלבון-שומן-פחמימה סביר.. אני רוצה לעלות במסה אבל בלי להיכנס לאחוז שומן גבוה מידי בינתיים אני ככה כבר חודש עליתי 2 קילו ונשארתי על אותו אחוז שומן.. תוכנית האימונים- abc a - חזה, רגליים, אמה. B- גב, כתפיים, טרפזים. C יד קידמית, אחורית. תנו את דעתכם אני צריך לדעת מה יש לשפר או איך התפריט הזה סה"כ.. נערך לאחרונה על ידי itay1212, 06-10-11 בשעה 01:14. |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
צריך חוות דעת על תפריט מאסה | tsabary | תזונה ותוספים | 17 | 01-08-11 13:26 |
תפריט מסאסה שלי צריך חוות דעת | gai6989 | תזונה ותוספים | 4 | 02-09-10 15:45 |
צריך חוות דעת על תפריט חדש שבניתי. | Batito! | תזונה ותוספים | 4 | 19-11-08 21:31 |
צריך חוות דעת על תפריט | סער | תזונה ותוספים | 5 | 12-05-07 15:09 |
תפריט-צריך חוות דעת | שאול | תזונה ותוספים | 10 | 10-10-06 23:22 |