|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קיצר יש שם כתבה על התקציבים של ההתאחדות לספורט וכתוב שם שיש שם כאלה שחושבים שפיתוח גוף מקבל יותר מדי תקציב (96 אלף), ושמו אותו בנשימה אחת עם ריקודים סלוניים |:
זה רק מראה עד כמה לא מודעים פה בארץ לתחום.
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() חע, זונות.
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() יותר מעניין לאן התקציב של מאה אלף שקל הולך, על מה מוציאים אותו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() הענף מקבל תקציב לפי הישגים של ספורטאים ,בין היתר תרם להישג עמית ספיר שהגיע חמישי לאירופה
בהשוואה להישגים חלשים בתחומי ספורט אחרים שקיבלו פחות כסף (פיתוח גוף קיבל יותר כסף מהג'ודו) הבושה והחרפה פה תהיה שאף שקל מזה לא ילך לספורטאים או להרמת תחרויות על רמה בארץ
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() 96 אלף שקל???
לאן לעזאזל הולך כל הכסף הזה??
![]() |
#7 |
|
![]() אני בכלל לא מבין למה קוראים לזה ספורט.
זה בכלל תחרות יופי, הספורט הוא האמצעי להשגת המטרה אבל אתה לא נבחן ביכולות הספורטיביות שלך.
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
כל ההכנה שסובבת את התחום היא ספורט ברמה הכי קיצונית שלו
![]() |
![]() |
#9 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() אה??? פיתוח גוף קיבל נראה לי הכי מעט כסף יחד עם טיפוס קירות(דווקא ממש כיף עשיתי את זה כמה פעמים) 96 אלף שקל לא מספיק בשביל להוריד שיערות מהביצים,השאלה כמה מקבלים במדינות אחרות,מישהו יודע האם שם זה מסובסד?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() רק לשם השוואה ?
ספורט הניווט קיבל 118 אלף שקל ,שאלוהים יעזור לי למה הספורט שכוח האל הזה צריך כל כך הרבה כסף ואיך קיבינימט אתה מגדיר את העובדה שהשמוקים האלו מסתובבים עם מפה ומצפן בתור ספורט
![]() |
#12 |
|
![]() זה יותר כסף ממה שקיבלנו בשנים האחרונות למיטב ידיעתי
![]() |
#13 |
|
![]() מה זה משנה קיצוני או לא?
אתה מגדיר אם משהו הוא ספורט לפי הקיציוניות שבו? מה אתה חושב למשל על דוגמניות הן ספורטאיות או לא? הן גם עובדות בחדר כושר ואירובי בכול מיני סוגים.
![]() |
#15 |
|
![]() אם עושים השוואה אמיתית.
אתה תראה שזה מאד מאד דומה. המטרה היא אותה מטרה- להשיג גוף יפה. אומנם כול אחד מפרש גוף יפה בדרך אחרת. אבל הרעיון הכללי זהה. דרכי השגת המטרה- עובדים קשה מאד על הגוף, כול אחד בדרך שלו.
![]() |
#16 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() גם 96 אלף זה כסף, אבל כמו שאמר ארבל, הטרגדיה היא שאגורה מהסכום הזה לא הולכת לספורטאים עצמם.
אגב רק למען הסדר הטוב: אנחנו מדברים על אי אף בי בי של אשר פריג' - נאבא לא רואה אגורה מהמדינה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() דוגמנית לא באמת עובדת על הגוף שלה ,בולימיה וסיליקון זה לא נחשב
![]() |
#18 |
|
![]() סינתול?
דיאטות על 0 פחמימה וייבוש? ![]() צריך לקחת בערבון מוגבל את ה"ספורט" הזה ואולי להגדיר אותו בתור משהו אחר.
![]() |
#19 |
חבר מתחיל
|
![]() אורגינל תומר צודק
זה באמת תחרות יופי כשהם עולים על הבמה וזה,האימון והתזונה וכו' זה רק הדרך להשגת התוצאה שזה באמת ספורט אבל השאר לא זה לא כמו איגרוף שהתוצאה של האימונים זה קרב שזה ספורט ולא סתם לעשות דאבל בייספס ולהשפט על פי הגוף שלך |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
רק מי שמעולם לא התחרה יכול להגיד את מה שאמרת עכשיו. אתם פשוט לא מבינים שיש הבדלים של שמיים וארץ בין מתאמן רגיל למתאמן תחרותי, ובכלל לא חשוב באיזו רמה. אני מוכן להתערב על מיליון שקל שאין לי שגם שגיא גרשגורן עובד ומשקיע מי מיליארד מהדוגמנית הכי משקיענית שיש, בחייאת רעבאק איך אפשר בכלל להשוות דיאטה תחרותית לשמירה על המשקל או השלת כמה קילו לקמפיין (דבר שהוא אגב מיותר מאוד בעיני כיוון שבחורה אמיתית היא בחורה עם בשר ורק מעצבי אופנה הומואים ושונאים בנות קבעו שדוגמנית צריכה להיות 40 קילו על מטר שבעים וחמש).
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |