|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
|
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() מה זה משנה קיצוני או לא?
אתה מגדיר אם משהו הוא ספורט לפי הקיציוניות שבו? מה אתה חושב למשל על דוגמניות הן ספורטאיות או לא? הן גם עובדות בחדר כושר ואירובי בכול מיני סוגים.
![]() |
#3 |
|
![]() אם עושים השוואה אמיתית.
אתה תראה שזה מאד מאד דומה. המטרה היא אותה מטרה- להשיג גוף יפה. אומנם כול אחד מפרש גוף יפה בדרך אחרת. אבל הרעיון הכללי זהה. דרכי השגת המטרה- עובדים קשה מאד על הגוף, כול אחד בדרך שלו.
![]() |
#4 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() דוגמנית לא באמת עובדת על הגוף שלה ,בולימיה וסיליקון זה לא נחשב
![]() |
#5 |
|
![]() סינתול?
דיאטות על 0 פחמימה וייבוש? ![]() צריך לקחת בערבון מוגבל את ה"ספורט" הזה ואולי להגדיר אותו בתור משהו אחר.
![]() |
#6 | |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() ציטוט:
רק מי שמעולם לא התחרה יכול להגיד את מה שאמרת עכשיו. אתם פשוט לא מבינים שיש הבדלים של שמיים וארץ בין מתאמן רגיל למתאמן תחרותי, ובכלל לא חשוב באיזו רמה. אני מוכן להתערב על מיליון שקל שאין לי שגם שגיא גרשגורן עובד ומשקיע מי מיליארד מהדוגמנית הכי משקיענית שיש, בחייאת רעבאק איך אפשר בכלל להשוות דיאטה תחרותית לשמירה על המשקל או השלת כמה קילו לקמפיין (דבר שהוא אגב מיותר מאוד בעיני כיוון שבחורה אמיתית היא בחורה עם בשר ורק מעצבי אופנה הומואים ושונאים בנות קבעו שדוגמנית צריכה להיות 40 קילו על מטר שבעים וחמש).
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
|
![]() ציטוט:
אני מסכים שהדרך להשגת המטרה היא דרך ספורט וצריך להשקיע ולהתמיד אבל זה לא קשור לנושא. בסופו של דבר אתה לא נבחן על היכולות הספורטביות שלך אלה על המראה שלך.
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אתה טועה.. היום דוגמנית הולכת לתחרות מלכת היופי, היא לקחה מקום שני. הקטע הוא שהיא לא תגיד "אוקי, עכשיו אני יעשה x ואני ישתפר ב-y ושנה הבאה אני לוקחת מקום ראשון, ואם לא אז אני יקח הפסקה מתחרויות לשנתיים ועוד שנתיים אני ינצח!" זה לא עובד ככה. ביגלל זה פיתוח גוף זה ספורט ודוגמנות זה לא ספורט..
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי ///Efi///, 31-12-08 בשעה 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
פיתוח גוף זה ספורט רק כשבמכון ושומרים על תזונה וכו' זה שעושים פוזות במר אולימפיה זה לא נחשב ספורט,התוצאה עצמה של האקט של דאבל בייספס מבין? גם דוגמניית וגם מפתח גוף שופטים לפי מראה ולא לפי ההישג שלו במכון כמו המשקל שהוא מרים וכו' ולכן זה לא ספורט השואו עצמו לעומת זאת נגיד איגרוף,הרמת משקולות וכו' זה תוצאה של האימונים שבהם שופטים אותך לפי היכולת שלך ולא לפי המראה |
|
![]() |
![]() |