|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#21 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() יש לי תשובה מאוד מפורטת עבורך אבל למרבה הצעד זה לא המקום והזמן, ישראלבאדי בחרה לשתף פעולה עם אשר פריג' ומתוך כבוד לגיל אינני מתכוון לחבל בזה.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
חבר פעיל
|
![]()
![]() |
#23 |
Banned
|
![]() שוב הויכוח המפגר הזה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אם אחד מהם היה אומר כמה שמוקים מנופחים שלוקחים סטרואידים, היית מוכן לצאת למלחמה
![]() |
![]() |
#25 |
מר ישראל עד 90 ק"ג ואלוף האלופים של איגוד IFBB לשנת 2014 מר מרכז ומר דרום מקום 1 לשנת 2014
כללי:: סהר לא שחר קיבינימאט!
עוסק ב:: Israelbody+
חדר כושר: Factory אזור
|
![]() מניאקים זונות מה לא..
עצוב מאוד..
![]() |
#26 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
אני מסכים שהדרך להשגת המטרה היא דרך ספורט וצריך להשקיע ולהתמיד אבל זה לא קשור לנושא. בסופו של דבר אתה לא נבחן על היכולות הספורטביות שלך אלה על המראה שלך.
![]() |
![]() |
#27 |
Banned
|
![]() כמו בכל איגוד מושחת הכסף הולך ישר לכיס של היו"ר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחחחחחחחח אני מבין ששגיא גרשגורן מושמץ בספורט הזה יותר מבן לאדן בבית של בוש אה?
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
מנהל מחלקת התזונה
כללי:: משה גלעדי
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
|
![]() כי בן לאדן לפחות הגיע להישגים לפני שהוא פתח את הפה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
חבר פעיל
|
![]() בקיצור כול הכסף הולך לאשר פריג' הזה חחח,אה ושכחתי גם על "הרמת האירוע הענק" של מר ישראל שכוללת כמה פנסים מוזיקה מהמחשב שניתקעת פלוס תשלום על מזגן שלא עובד הינה התשובה שלכם..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#31 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() חחחחחחח אפילו אני הצלחתי לריב איתו...ועוד במקושרים!
פשוט עלוב
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
חבר פעיל
|
![]() "הבושה והחרפה פה תהיה שאף שקל מזה לא ילך לספורטאים או להרמת תחרויות על רמה בארץ"
כמה עצוב וכמה נכון שהשמפשט הזה כלכך נכון. יש איןסוף דברים שאפשר לעשות עם הכסף הזה.. מרוב האופציות הוא הולך למישהו לבנק. |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
|
![]() אל תשכח שינויים מדהימים בשלט ממר ישראל 2006 למר ישראל 2007 והאלה..
![]() |
#34 |
חבר פעיל
|
![]() אתה טועה.. היום דוגמנית הולכת לתחרות מלכת היופי, היא לקחה מקום שני. הקטע הוא שהיא לא תגיד "אוקי, עכשיו אני יעשה x ואני ישתפר ב-y ושנה הבאה אני לוקחת מקום ראשון, ואם לא אז אני יקח הפסקה מתחרויות לשנתיים ועוד שנתיים אני ינצח!" זה לא עובד ככה. ביגלל זה פיתוח גוף זה ספורט ודוגמנות זה לא ספורט..
![]() ![]() נערך לאחרונה על ידי ///Efi///, 31-12-08 בשעה 16:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שאם הכניסו בכסף של פיתוח גוף גם את הריקודים סלוניים, אנו יודעים לאן הולך הכסף- האין היום זה הריקודים (אם זה לאן שהולך הכסף לאיגוד) אגב, איפה אני יכול לראות את החלוקה?
דבר שני אם פיתוח גוף זה כל מה שקשור לגוף אז מועדוני ספורט שיש בהם גם אולם של אירובי וזה גם הרבה פעמים מועבר שם חוגי ריקודים לפעמים אפילו יש שניי אולמות בשביל זה- לא פלא שזה על אותה קטגוריה- מכון זה פיתוח גוף זה כך נשמע אז דוחפים לשם כל מה שאפשר שקשור לעבודה על הגוף גם אם זה הארכת הגידים באגודל בשביל לעשות פוינט ארוך יותר- אם כל הכבוד אבל ז אמור להיות בנפרד ונראה שמחוסר כסף מכניסים הרבה תחומים תחת אותה קורת גג בכל מקרה, אם אלו הן הסכומים..כנראה שלפחות להרבה תחומי ספורט זה מגיע מתרומות ולא פלא שיש הבדל בין הרמה בארץ בהרבה תחומים מהרמה בחו"ל. חבל על הכסף היה אפשר לעשות איתו דברים מועילים בהרבה, למשל, לעבוד פעם בשנה עם כל הכסף על תחום ספורט מסויים אחד ולא שיברח לחורים שחורים. נערך לאחרונה על ידי speed, 31-12-08 בשעה 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ...
![]() |
![]() |
#37 |
|
![]() מה אתם רוצים ממשגיא גרשגורן? הבן אדם הזה בתוך התחום פי כמה מכם, אין לכם בכלל זכות דיבור.
זה שהוא לא מגיע לתוצאות מרהיבות ולא קוטף את המקומות הראשונים לא אומר שהוא אפס, אלא זה אומר שהוא לא עושה דברים נכון.(תזונה בעיקר) אבל הבן אדם חי פיתוח גוף, הוא בא לכל אירוע שקשור לתחום ועולה כל שנה להתחרות, אז אין לכם בכלל זכור ללכלך עליו. (ולא דיברתי על התגובה של הניגרי, אלא על התגובות של השניים האחרים)
![]() |
#38 |
חבר מתחיל
|
![]() זה כלום 96 אלף שח,רק אריק זאבי לבדו קיבל כל שנה מהמדינה 150000 שח
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
פיתוח גוף זה ספורט רק כשבמכון ושומרים על תזונה וכו' זה שעושים פוזות במר אולימפיה זה לא נחשב ספורט,התוצאה עצמה של האקט של דאבל בייספס מבין? גם דוגמניית וגם מפתח גוף שופטים לפי מראה ולא לפי ההישג שלו במכון כמו המשקל שהוא מרים וכו' ולכן זה לא ספורט השואו עצמו לעומת זאת נגיד איגרוף,הרמת משקולות וכו' זה תוצאה של האימונים שבהם שופטים אותך לפי היכולת שלך ולא לפי המראה |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Fat bastard
|
![]() ההשוואה בין פיתוח גוף לדוגמנות הוא לא במקום מכיוון שבדוגמנות לא נעשים מאמצים כבירים להשתפר מפעם לפעם על מנת להיות הכי טוב.
כל מי שמתעסק בהגדלת מסת שריר יודע כמה עבודה קשה זה מצריך... תזונה מסודרת וקבועה ואימונים מפרכים. אנשים שמתחרים לוקחים את זה לקיצוניות... מה שגורר עוד יותר השקעה פיזית ומנטלית + ידע מקצועי שיביא אותך לתוצאות.. לפי דעתי בודיבילדרים הם ספורטאים ברמה הגבוהה ביותר שיש מאחר וכל אימון הוא האימון הכי קשה וגם לוקחים את צורת החיים הזאת לכל מקום (אוכל, שינה אימונים). אני לא מכיר עוד ספורט שהמתחרים בו מגיעים לכזאת רמה של השקעה. אבל, חלב נרחב מהשיפוט בספורט הזה הוא סובייקטיבי (לכן חילוקי דעות רבים כל כך), אומנם יש קווים מנחים אבל עדיין סובייקטיבי. זה לא כמו קרב איגרוף שיש חוקים קבועים והמנצח נקבע. או לדוגמא קפיצה לרוחק שיש מישהו שקפץ 10 מטר ומישהו שקפץ 9. בענפי ספורט אחרים התוצאה היא אבסולוטית, פה לא. ולכן קשה להגדיר את זה במלוא מובן המילה כספורט, זה יותר מן הכלאה של ספורט ואומנות. אך אל לנו להגיד שהמתחרים אינם ספורטאים. סגנון חייהם הוא של ספורטאי ברמה הגבוהה ביותר שיש. |
![]() |
![]() |