|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ראשון: כתפיים ידיים בטן
שני:רגליים שלישי: חזה גב רביעי: ** חמישי: רגליים שישי: חזה גב שבת: ** וחוזר.. ראשון כתפיים, ידיים בטן: לחיצת כתפיים 3x6-10 חתירה לסנטר 2-3x8-12 הנפת ידיים בשכיבה לכתף אחורית 3x8-10 לחיצה צרפתית 3x8-10 יד יד מאחורי הראש ליד אחורית 2x10-12 כפיפת מרפקים 3x8-10 פטישים לאמות 3x8-12 בטן. שני רגליים: סקווט 4x10-6 לאנג' 3x8-12 דדליפט רומני 4x6-10 כפיפת רגליים בשכיבה 2x10-12 תאומים 3x12 שלישי חזה גב:בנצ' פרס 4x7-10 בנצ' עליון 3x8-12 מקבילים/פרפר 3-2x8-12 חתירה 4x6-10 מתח 3x8-10 פולי מאחורי הראש 2x10-12 חמישי אימון רגליים ושישי חזה וגב אותה סטים תכנית בנפח קטן לא הולכת עלי מה אתם אומרים על זאתי? אני מת להתחיל אותה משבוע הבא נימעס לי כבר מפלג גוף עליון/תחתון ab |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() נעזוב לרגע שהתוכנית לא טובה.
אם כבר, אז ראשון - חזה גב שני - רגליים שלישי - כתפיים ידיים רביעי - מנוחה חמישי - חזה גב שישי - רגליים שבת - מנוחה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() זה החלוקה שלייל ממליץ ל5 פעמים בשבוע נכון?
אוקי אני יעבור לחלוקה הזאת. מה לגבי התרגילים והסטים הם בסדר לפחות? תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() טל החלוקה כזאת השריר מקבל גירוי רק פעם אחת לפי מה שהבנתי שאומרים פה לא מומלץ לאמן שריר פעם אחת בשבוע
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה פעמיים בשבוע תעשה משהו כזה
a גב יד אחורית b רגליים c חזה כתפיים יד קדמית |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אחי ואז זה יצא לי לבוא למכון כושר 6 פעמים בשבוע
שזה התאבדות! בחרתי בגלל זה לעשות 5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
עוסק ב:: חייל
חדר כושר: בסיס?
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() צודק .. לא הבנתי את החלוקה שהוא רוצה לעבוד.. בכל מקרה לא היית עובד גב וחזה באימון אחד אלה אם כן זה fbw
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() מה הבעיה בגב וחזה באותו אימון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() צאו מזה. Abc (לדוגמא) לא אומר לבוא רק 3 או 6 פעמים בשבוע. אם אתה רוצה / יכול 5 פעמים מה הבעיה לעשות ככה:
שבוע1 - abcxabx שבוע2 - cxabcxa סתם הבאתי דוגמא, שבוע הוא 7 ימים, באותה מידה יכלו לקרוא ל10 ימים שבוע, או ל4 ימים שבוע (אם נתעלם מהקשר למילה "שבע"). זה פשוט פרק זמן מקובל בעולם זה לא אומר שהגוף מכיר שנגמר שבוע (אלא אם כן מדובר במונחים של מנוחה בסופ"ש וכאלה) |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אני רציתי שהחלוקה תיהיה בסדר שהיא חוזרת על עצמה ולא ממשיכה ככה
שבוע1 - abcxabx שבוע2 - cxabcxa אלה שהסדר יחזור על עצמו, ככה לשרירים הגדולים אני יתן את הגירוי של היומיים בשבוע ולא יצא מצב שבשבוע השני שריר גדול יקבל גירוי רק פעם בשבוע. אובזיון, החלוקה שכתבת לי סבבה אבל אפשר לדעת מה לא בסדר בחלוקה שאני רשמתי? זה יותר מיסדתר לי מבחינת פעילות השריר באותו יום. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
האמיתיים לא של האינטרנט
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() לא רשום לי גם באינטרנט
אבל אני שחיף (: ואני כחצי שנה כמתאמן רציני |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
אבל רוב הסיכויים שתתקע אחרי שבועיים אם תכנית כזאת
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() מז"א תדירות וויליום?
זה הסטנדרט של הab מבחינת הסטים והחזרות 9 לגדול 3-6 לקטן אתם רושמים 6 לגדול ו3 לקטן כי זה תכנית בנפח קטן וטווחי חזרות נמוכים אני בניתי על תכנית בנפח גבוהה עם טווחי חזרות יותר גבוהים וסטים שהם בדיוק כמו בתכנית ab רק, שהוספתי יום אחד בלבד שהוא יתן דגש לידיים.. אשמח לתשובה בנושא תודה שוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Banned
|
![]() איזה בדיוק דגש אתה צריך לידיים?!?
תעשה תוכנית מוכנה למה להסתבך עם תוכניות גרועות (כמו זו שבניתה)? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() כבר כתבתי כאן שאני עד עכשיו עשיתי תכנית ab פלג גוף עליון/תחתון
ובפלג גוף עליון לא היתקדמתי! בגלל זה רשמתי את התכנית הזאת שיהיה יותר מרווח בין שרירים שאני יוכל להוציא 100 אחוז. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Banned
|
![]() כמה זמן עשיתה את התוכנית? כמה עלית במשקל בתקופת זמן הזו?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() חודשיים..עליתי בעיקר באימון a שזה פלג גוף תחתון כמו משוגע!
ובאימון b בקושי עליתי במישקלים (תכנית בסיגנון לייל) |
![]() |
![]() |