|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום לכולם,
קודם כל, קראתי את המאמרים וההמלצות, אך אני רוצה לשמוע מאנשים שיותר מבינים ממני בנושא הזה ואני לא רוצה להסתמך על החישובים שאני עשיתי. ובכלל לשמוע כמה דעות מכמה אנשים (הרי לשם כך נוצרו הפורומים לא?!) נתחיל בכך שאני מתאמן לבד בבית, שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, הרמת משקולות. מתכנן להכנס גם לכושר רציני יותר של לב-ריאה. הכוונה היא להתחיל לרוץ (מאז השחרור מצה"ל לא עשיתי אימוני ריצה ועברו מאז שנתיים). לענייננו, גיל: 23 משקל: 65+- ק"ג גובה: 1,78 מטר. (כן, רזה!) לא משנה כמה אני אוכל אני נשאר באותו משקל. אני פעיל במשך היום, לא ישן הרבה, בערך 8 שעות בלילה. אני רוצה לעלות במשקל. לפחות עוד איזה 10 ק"ג אם לא יותר. יש לי מבנה גוף כזה שברגע שאני לוקח את עצמי ונכנס חזק לאימוני כושר אז רואים תוצאות דיי מהר. הבעיה אצלי שהאימונים משאירים אותי רזה. לא חסרים שרירים, אבל זה לא העיקר שאני מחפש. כמובן שאשמח אם יהיו יותר (מי לא?), אבל הדבר העיקרי שאני רוצה הוא לעלות במשקל ולהמשיך להתאמן ולעלות את מאסת השריר. עדיין לא התחלתי עם תוספי מזון. אני לא יודע איזה תוסף לבחור, אבקת חלבון בלבד או גיינר שמכיל גם פחמימות. אני צריך גם לדעת את המינונים הנכונים, כמות שימושים לתקופת זמן מסויימת ועוד. לפי המדריכים הבנתי שהמוצרים הבאים טובים: חלבונים: Whey Gold Whey Protein Stack גיינר? (עלייה במאסה) CHAMPION MASS איזה מוצר יותר יתאים לי? חלבון בלבד (ואיזה חברה מומלצת?) או גיינר (ושוב, איזה חברה מומלצת?) ??? תודה מראש לעוזרים. נ.ב ניסיתי לצרף לינקים למוצרים אבל אין לי הרשאה (צריך מעל 7 הודעות), אבל אני מאמין שכולם יודעים לאיזה מוצרים אני מתכוון לפי השם. |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חדש בפורום מעוניין להתחיל חיטוב. | empty | תזונה ותוספים | 3 | 18-10-08 13:00 |
פציה בכיפוף היד | ironman | פציעות ספורט | 0 | 12-12-07 00:12 |
שלום לכולם - מעוניין בתכנית אימונים | kinglol | אימונים | 2 | 24-08-07 01:25 |
שלום חדש בפורום=) | _DMX_ | פיתוח גוף-כללי | 5 | 10-12-06 20:29 |