|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני חדש פה, טוב אז ככה יש לי שתי שאלות:
עשיתי לא מזמן ניתוח לשאיבת שומן מחזה כי כבר נמאס לי להתאמן עליו ולא להראות תוצאות(אני שוקל 70 ואני מטר שמונים עם מסה נחמדה של שרירים), בקיצור אני לא הכי מרוצה מהתוצאה כי עדין נשאר קצת שומנים, אפילו החזה הימני שלי קצת יותר גדול מהשמאלי ממש בטיפה, אני רוצה להפוך אותם לשרירים חזקים בלי טיפת שומן, השאלה שלי עם אפשר להוריד את השומנים שנמצאים בחזה בלי ניתוח (לפי מה שהבנתי יש מקרים שחייבים ניתוח כנראה כמו שהיה לי בעבר) ועוד משהו לגבי תוכנתי אימונים שהתחלתי לא מזמן קוראים לה אימון ספרטני, מאמן מחו"ל שאימן את השחקנים מהסרט 300 בנה את התוכנית אימונים עקרונית למי שאין כוח לקרוא את האימון אז זה אימון שעובד על כל הגוף אחרי האימון שאלתי כמה שאלות עליו 30 מתח עם עזרה מהרגלים כדי להרים את עצמך 30 שכיבות סמיכה 30 סקוואט 30 כפיפות בטן מלאות עוד 30 חזרות שעובדים על הכתפיים היד והחזה אין לי פשוט מושג איך קוראים לתרגיל הזה 30 סימור סקוואט-משהו שדומה לסקווט עם רגלים פתוחות twisting crunch- כפיפות בטן לצדדים עם 90 מעלות לרגלים 30 לכל צד עוד תרגיל שעובד על הרגליים וגם אין מושג איך קוראים לו ואחרון זה תרגיל שנקרא סקווט רש משהו כזה, מורידים את הידיים לריצפה ומעיפים את הרגלים אחורה מחזירים את הרגלים ועולים, עוד 30 כאלה עכשיו האימון הזה הוא של מתחילים, אחרי שמצליחים את האימון בפחות מ40 דקות עוברים לאימון שהתרגילים בו יותר קשים אבל דומים למשל במקום לעשות עליות מתח ולהיעזר ברגלים אז לעשות עליות בלי להיעזר בכלום זה אימון ללא משקולות בכלל, זה מה שאני צריך עכשיו בגלל שאני בצבא אני רוצה רק חוות דעת על האימון וכמה פעמים אני יכול לבצע אותו בשבוע, כי אומרים ששריר צריך מנוחה של 48 שעות אבל כרגע שאני עושה את האימון של המתחילים אני מרגיש שזה ממש קל אז אני עושה אותו כמעט כל יום חוץ משישי שבת( כדי לעבוד קודם על סיבולת שיריר וכושר, אחרי זה אני יתחיל את האימונים היותר קשים), ושתגידו לי גם על האימונים היותר קשים שאני יעשה אחר כך עם אני יוכל לעבוד עליהם כל יום או שצריך מנוחה תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
סמל מין
|
![]() אם התוכנית הזאת אתה לא תתקדם לשום מקום, תשלב תרגילים שונים בוריאציות שונות. במידה ואתה לא רוצה/יכול משקולות תקרא על קרוספיט קצת באינטרנט ותיקח תוכנית שמבוססת על תרגילי משקל גוף מאמין שזה יעזור הרבה יותר מהחרא הזה שהספרטנים ביצעו..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה אחי תודה, מכיר, עם אפשר עוד חוות דעת אני ישמח
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שלא הבינו מה המטרה שלך.
אם המטרה שלך להפוך שומן לשריר אז קח בחשבון שזה לא ריאלי שומן לא הופך לשריר ושריר לא הופך לשומן. אם המטרה שלך היא להוריד אחוזי שומן אז תאכל במאזן קלורי שלילי (500 בערך) אם המטרה שלך לעלות מסת שריר אין סיכוי שתצליח עם התוכנית הנ"ל. אגב אני בספק מאוד גדול אם החבר'ה ב300 הגיעו למצב שלהם עם התוכנית הזאת... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() את זה לא ידעתי מה זאת אומרת לא הופך שריר לא הופך לשומן ושומן לא הופך לשריר אז למה הופך השריר? ומה אני עושה עם השומן שבחזה? האמתי ששמתי לב שהשומן יורד אבל לפי מה שאתה אומר זה כנראה רק בגלל הירידה במשקל שלי.
בינתיים אני מנסה להתחטב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
סמל מין
|
![]() ציטוט:
במהלך חיטוב השומן מנוצל לטובת יצירת אנרגיה בסיסית ואנרגיה לפעילות השרירים ולכן הוא "נשרף" ו"נעלם", זה המצב בחיטוב. ע"מ לעלות במסת השריר עלייך לעבוד עם גירוי יותר גדול מאשר משקל גוף, אומנם אתה תוכל לעלות במסת השריר עם עבודה על משקל גוף אך באופן מזערי יחסית ועד גבול מסויים.
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה לגבי תוכנית אימונים | biot | אימונים | 1 | 21-02-11 22:41 |
שאלה לגבי תוכנית אימונים | MMM86 | אימונים | 3 | 28-07-10 21:03 |
שאלה לגבי תוכנית אימונים שלי ... | nir_kadosh | אימונים | 1 | 23-04-10 03:12 |
שאלה לגבי תוכנית אימונים abc | timon24 | אימונים | 6 | 26-01-10 23:45 |
שאלה לגבי תוכנית אימונים | Kk2k | אימונים | 6 | 13-12-06 18:33 |