|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני שאלתי במכון את המדריכים וכולם אמרו לי אותה תשובה לחלק אותם מכייון שלא הכל יתעכל
או שרמת הסוכר שלי תרד וחילוף החומרים יעט וכל מיני סקולציות ואני עמדתי על שלי שלא משנה כמה ארוחות אני יחבר הכל יתעכל בזמן יותר ארוך אחד המדריכים נתן לי מיןדוגמא עם שמן במנוע ברכב אם אני ישפוך יותר מדי אז סתם הכל יצא החוצה ולא יכנס וינוצל כומ באוכל מה לדעתכם ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() אתה יכול לחבר ארוחות זה בסדר
בחיטוב אפילו זה עושה אותך יותר שבעה |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() שהמדריכים שלך מבינים בפיתוח גוף בערך כמו שהם מבינים במכוניות.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() פתחתי שם דיון על זה עם כל המדריכים כולם באותה דעה אני אמרתי להם אני לא חושב שאתה צודק התחלטתי לריב איתם כל אחד אומר לי למה נראה לך שאני ככה ולמה נראה לך שיש לי רבועים כי אני מקפיד על כל 3-4 שעות שומר על רמת חילוף חומרים כל אחד סיפר סיופרים קצת הסיחו את דעתי אמרתי אני חייב לברר את זה הוא עושה לי שמע אחי אני למדתי פה שם ווינגט כולם נעולים שם על אותה דעה אני מבין אותם כי כולם שם על אותה הסטיגמה הישנה הזאת ומפחדים לומר א וזה ב ויבאו אליהם בטענות ויחשבו שהם סתומים או לא יודע מה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אז הנה שאלה אליך:
מה אכפת לך מה הם חושבים?מה שחשוב זה מה אתה חושב. אל תנסה להפוך את הדעות שלהם,זה בערך כמו לנסות לשכנע דתי שאין אלוהים. זה לא ילך וסתם בזבוז זמן,תעשה מה שטוב לך ואל תדבר איתם בכלל. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() היה חשוב לי לדעת מה כל אחד יגיד אם יש משהו שהיה מצדיק אותי וכולם שם על אותה דעה ישנה
אז חשבתי לשאל את זה פה מה לדעתכם כי זה בלבל אותי לרגע |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: 179\95
עוסק ב:: עובד כמו פיליפיני
חדר כושר: Pride
|
![]() מה שמשנה זה מה נכון..
מה שאתה אומר (לא משנה חלוקה) זה נכון.. שיזדיינו, בסופו של דבר רק אתה מרוויח מידע נכון |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() סבבה תודה לכולם
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() תדאג להכניס את אותו הערך הקלורי ב3 ארוחות או ב6 ארוחות, זה כבר לא משנה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() תזמין אותם לדיון פה
![]() יהיה משעשע
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
מנהל מקצועי - פיתוח גוף תחרותי
כללי:: אביב עומר
גיל:: מר ישראל 2013 ibff, מקום 3 מר יוניברס 2015 ibff, מקום 5 לונדון פרו 2018 בקטגוריית משקל בינוני ifbb
עוסק ב:: כתב עיתונות. כמו סופרמן
|
![]() כן הגיוני לחלק ארוחות, יש גבול לקיבולת של הגוף לארוחה, בטח ובטח כשאתה לא על חומרים. תכניס במכה 150 גרם חלבון, הגיוני שהגוף יקבל את זה?
חברים, אין קסמים בפיתוח גוף, זו עבודה קשה, זו משמעת, וזו שגרה. זה אומר לפעמים לצאת מהבית עם קופסאות של אוכל בתיק. לחפש קיצורים והתחכמויות זה לא יועיל לכם.
מי שלא עבר חיטוב לתחרות - לא יכול להבין באמת מה זה באדיבילדינג מקצועי ההבדל בין ספורטאי מתחרה(בכל רמה) לבין חובבן(בכל רמה) זה כמו ההבדל בין עזה לתל אביב: אין מקום להשוות כל עוד שלא עלית לבמה, לפחות פעם אחת, לא עשית דבר וחצי דבר בספורט הזה אני מעריך כל מתאמן, אני מעריך יותר את מי שמתמיד ומתקדם, אני מעריך הכי הרבה את מי שמעז- ומתחרה ![]() סגן מר ישראל עד 82 קילו 2011, מר הצפון 2005 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2006 סגן מר ישראל עד 75 קילו 2010 |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
חבר פעיל
|
![]() כן הגוף יקבל את זה למה לא?פשוט יקח הרבה מאוד זמן יחסית
לחלבון יש מהירות ספיגה מוגבלת אפילו אם הכל מי גבינה, ככה שפשוט כשיש כמות גדולה יש ספיגה הדרגתית יש גבול לפחמימות במאגרי גליקוגן אבל כדי להגיע לגבול הזה ולעבור אותו צריך הרבה מאוד פחמימות וזה כמויות שלרוב לא מגיעים אליהם... לגבי חלבון אין בעיה אלה אם תציג אחרת עם הוכחות |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() כשאני ניסיתי לאכול 3 ארוחות ענקיות הרגשתי עייף אחריהן והרגשתי שאני מעמיס על הגוף
שאני מחלק אותם ל5-6 אני מרגיש הרבה יותר טוב אני הולך עם התחושה לא עם מה שאומרים זה הכל |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() ציטוט:
אתה בידיוק מאותם אנשים שחיים במיתוסים ישנים ולא מתעדכנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
מקום 2 עד 90 ק"ג ב-golden desert cup PL RAW
עוסק ב:: ברמן
חדר כושר: גרייט שייפ
|
![]() בחיטוב דווקא עדיף לפצללללל את הארוחות כדי שתמיד יהיה לגוף אוכל לעכל ולהזין את עצמו ולא ליצור פערים וחורים במהלך היום, במאסה זה פחות קריטי אבל דווקא בחיטוב לדעתי זה יותר חשוב.
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
עוסק ב:: מחובר 24 שעות למזרקים
חדר כושר: Go Kartiv
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
במקרה של שגיאות איך ניתן לתקן אותם ? | nirbj | פיתוח גוף-כללי | 3 | 23-03-09 16:05 |
כמות ארוחות ביום והפרשי שעות בין ארוחות | !Demon! | תזונה ותוספים | 18 | 31-07-08 17:50 |
בושם של הוגו חדש..|עזרה | Tal67 | פיתוח גוף-כללי | 21 | 09-04-08 06:25 |
בושם | DBD | פיתוח גוף-כללי | 30 | 11-10-07 15:48 |
שעות של ארוחות | שאול | תזונה ותוספים | 11 | 08-10-06 20:53 |