|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בחיטוב! אחרי חודשיים של fbw,האם התוכנית הזאת טובה?
בטן פעמיים בשבוע-2 תרגילים,3 סטים לכל תרגיל בטווח חזרות של 15. ריצה בסוף האימון של כ 30 דקות אימון a חזה- לחיצת חזה כנגד מוט 3x10 לחיצת חזה במשקוליות בזווית 30 מעלות 3x12 פרפר במכונה 3x12 כתפיים- לחיצת כתפיים במשקוליות 3x10 הרחקת זרועות לצדדים במשקוליות בעמידה 3x10 יד אחורית- פשיטת מרפקים כנגד מוט בשכיבה- הורדה למצח- 4x10 – שלושה סטים אחרונים – 100% אימון b גב- מתח 3x10 פולי צר לפנים 3x8 חתירה כנגד מכונה 3x12 יד קדמית- כפיפות מרפקים בעמידה כנגד מוט w 3x8 כפיפות מרפקים בעמידהכנגד מט ישר בפולי תחתון 3x10 רגליים- לחיצת רגליים כנגד מכונה 3x8 פשיטות ברכיים כנגד מכונה 3x12 כפיפות ברכיים כנגד מכונה 3x8 דבר נוסף: אני לא יכול לפתוח את ההודעות שנכתבו על התוכנית.למה? נערך לאחרונה על ידי NBA7, 25-10-11 בשעה 14:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() הקפצה. אפשר בבקשה התייחסות לתוכנית?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() הקפצה, בבקשה לתת חוות דעת,אני אודה לכל מי שיוכל לעזור. התוכנית עצמה טובה? תהיה התקדמות כמו שצריך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אין סקוואט, אין דדליפט, ואין שום תרגיל מורכב אחר מלבד בנץ פרס שאותו יש!
תעשה 2 תרגילים לכל שריר לא יותר מ8 חזרות, ואל תעשה הרבה תרגילים. שיהיה בהצלחה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אסביר שוב:
תעשה תרגילים מורכבים, ואל תעשה הרבה תרגילים היינו לכל שריר אל תעבור את ה2 תרגילים! תעשה 8 חזרות מקסימום. בחיטוב בעיקר התזונה היא החשובה! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() זאת תוכנית מהאתר כאן.. אבל סבבה-אני יודע שאמורים לשלב תרגילים מורכבים אבל זה עכשיו ללמוד טכניקה והכל,אין אפשרות לתחלופות? ז"א תרגילים מבודדים ולא מורכבים.למשל במקום סקוואט לעשות לחיצת רגליים,פשיטת רגליים וכפיפת רגליים?
בתוכנית כמו שכתובה כאן לא תהיה התקדמות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
נפיחון
|
![]() זה השאלה הכי עצלנית ומפגרת ששמעתי איי פעם פשוט עלוב. אם אתה רוצה פאקינג לאונן במכון ולא להתקדם במשקלים ולא במאסת שריר,תתאמן במכונות נראה לאן תגיע.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
כמה שאלות .. תודה לעוזרים . | ZorgoBH | פיתוח גוף-כללי | 12 | 24-11-08 20:33 |
צריך ביקורת לגבי ה-abc שלי ... תודה לעוזרים | ging | אימונים | 9 | 23-11-08 20:26 |
מה הגובה בס"מ של 2'5 תודה לעוזרים | Eliran_M | פיתוח גוף תחרותי | 16 | 05-10-08 09:39 |
עזרה בהנתת תוכנית תודה מראש לעוזרים | tomerzhr | אימונים | 3 | 23-06-07 20:57 |
צריך עזרה ... תודה לעוזרים :> | linens | תזונה ותוספים | 11 | 01-06-07 18:59 |