|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() רק לאחרונה שמתי לב שאני לא באמת מבצע תרגילים נכון בחדר כושר - תרגילי משקולות.
אני עושה כיום תוכנית ab מתחילים עד בינונים. דוגמא לכך היא שאת שריר החזה שאני מאמן כלכך הרבה זמן (קרוב לשנה) ורק עכשיו התחלתי לשים לב שאני בעצם לא מרגיש את שרירי החזה עובדים. ולמשל, (ופה יש לי שאלה אליכם) איך עושים נכון עליית מתח ? כלומר עד כמה הידיים צריכות להיות רחבות? או בכלל צרות? ודוגמא אחרונה זה תרגילי רגליים למינהן : תרגיל לחיצת רגליים - אז עד כמה אני צריך להוריד את הרגליים אליי? ופה נכנסה לי מחשבה שאולי אני לא גודל כי אני לא מתאמן נכון. אומנם אני את התרגילים כמו שכולם עושים, אבל אולי יש דגשים מסויים שאני לא עושה וזה הורס את התרגיל. שאלה נוספת פה שאני שואל את עצמי זה? האם לפי התוכנית באתר (כל תוכניות ab הרישמיות למיניהן) אני צריך להרים משקל כבד עד כדי כשל בכל סט או שצריך להרגיש שאפשר עוד?? ואני שואל זאת כי אני חושש להרים כבד מידיי אבל אם אני לא מרים כבד מידיי אז אני יכול להרים יותר מ-3 סטים ולהגיע ל-6 סטים. אז מה נכון לעשות? להרים הכי כבד שאפשר כדי להגיע לכשל או לא? שנית, (כי אולי לא הייתי ברור למעלה) איפה אני משיג מדריך (כתוב,מצולם)לאיך מתאמנים נכון? איך עושים את התרגילים נכון וכמה משקל להרים? כי אני מרגיש שחדר הכושר שאני הולך אליו לא יודע כלום והכל תלויי בי בעצם. טוב אז תודה רבה לכם על האתר המלא ומקצועי הזה ואודה לכם אם תעזרו לי |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
שאלה|איך מבצעים נכון חתירה עם משקולות בודדות | Body_Builder | אימונים | 0 | 02-09-10 14:11 |
שלום לכולם חדש פה שאלה בנוגע להרזיה | veteran | תזונה ותוספים | 20 | 26-02-09 17:02 |
בקשר לחיטוב , איך מבצעים את זה נכון? | ilayzror | תזונה ותוספים | 5 | 28-02-08 21:26 |
שלום לכולם, יש לי שאלות בנוגע לחיטוב | asyona | אימונים | 0 | 05-03-07 22:28 |
שלום לכולם! אני חדש, ויש לי שאלה בנוגע לתפריט | TzachimmortaL | תזונה ותוספים | 14 | 04-01-07 14:58 |