|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם
כרגע אני עושה ab ובגב מתח חתירה במכונה ותרגיל בקרוס. האם ניתן לעשות באימון גב מתח רגיל ובנוסף מתח בסופינציה כתרגיל נוסף במקום הקרוס? מתח הסופנציה נחשב כעבודה על הגב או על בייספס? דבר נוסף,אם אני מעוניין להשתפר במתח האם כדי לעשות הרבה חזרות(~12 חזרות)(להיעזר בגרביטון) או לעשות מקסימום כל סט(~5 חזרות) תודה מראש! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() ניתן לעשות מתח בסופינציה וגם מתח רגיל אבל הראשון עובד 50% בייספס 50% גב ואם אתה רוצה להישתפר במתח תעשה: סט 1 : 100%,סט2 : 75%,וכול שאל הסטים 50% כוח.....לדוגמא סט ראשון 16 מתח שפה עשיתה הכי טוב שאתה יכול ואז אתה יורד ל12 ואז 8 וממשיך עד הסוף..
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אאהה ודקה מנוחה בין סט לסט מאוד חשוב
![]() |
#4 |
חבר פעיל
כללי:: Shut up and SQUAT
עוסק ב:: מדריך כושר
חדר כושר: גו אקטיב
|
![]() להשתפר במתח מבחינת טווח חזרות ? תגיע כל סט לכשל.
להשתפר במתח מבחינת משקל נוסף עליך ? טווח חזרות 6-8 שבחזרה האחרונה אתה נכשל. בסופינציה הדו ראשי עוזר טיפה יותר והגב מפספס חלק מהעבודה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() איזה שטויות אתה אומר....זה כמו להגיד לאדם שמעוניין להישתפר בריצה תרוץ כול פעם הכי מהר והכי רחוק
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני עובד עם הגרביטון 12 חזרות אז בעצם לעשות נניח סט1 12 חזרות סט 2 10 חזרות עם יותר משקל סט 3 8 חזרות עם יותר משקל וכד'?
ורגע אז ניתן לשלב מתח בסופינציה כתרגיל לגב בab? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא הייתי עושה מתח בסופינציה כתרגיל גב ואם הייתי מישתמש זה רק תרגיל עזר לדוגמא פולי ואז סופר סט עם המתח.....לגבי החזרות תעשה כול פעם סט ראשון הכי הרבה שאתה יכול עד כשל כמה שיצא לך תפחית נניח ב3 עד 4 חזרות ואז בחצי אין צורך להוסיף מישקל חשוב להקפיד על המנוחות דקה בין סט לסט זה נישמע קל אבל אני אומר לך מעכשיו שלא תצליח לסיים במנוחות האלה את החזרות האחרונות וזאת בדיוק המטרה תעשה מעקב של שבועיים לפחות אני מבטיח לך שיהיו תוצאות מרשימות וגם חותם על זה ששתישבור את השיא הנוכחי שלך בכמה חזרות טובות
![]() |
#8 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() יהיה חכם במצבך להתחיל סטים של 2-4 חזרות כפול 6-7 סטים עם מנוחות של 2 דקות מאשר להישאר בגרביטון, גרביטון לא עוזר במתח יותר מדי התנועה שונה כי האגן שלך מקובע במכונה.
תשאף לעבודה מסויימת לא משנה כמה אתה חלש במתח, בהתחלה סה"כ 17 חזרות לאימון יספיקו(8 סטים של 2, סט אחד מהם של 3), אחרי כמה שבועות הסטים ירדו והחזרות לכל סט יעלו וגם הזמן שתשקיע לא יהיה בשמים. אחרי כמה שבועות כדאי להגיע למספר יותר רלוונטי נניח 25 חזרות(5 סטים של 5), ולהתקדם כמו כן צריך לנוח בין האימונים, לעשות מתח כל יום לדוגמה זו טעות. זה עבד ועובד לכל הגילאים
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
כללי:: Shut up and SQUAT
עוסק ב:: מדריך כושר
חדר כושר: גו אקטיב
|
![]() עבודה שאין בה כשל היא אינה עבודה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() במידה ואני באמת לא עושה הרבה חזרות בלי הגרביטון ומצד שני אני לא יכול לעשות כ"כ הרבה סטים(6-7 סטים על תרגיל אחד באימון גב יאריך את האימון יתר על המידה מאחר ויש עוד 2 תרגילים+כתפיים+יד אחורית) האם כדי להעזר בגרביטון כדי להגיע למס' חזרות יותר רלוונטי(6-8 max) ב4 סטים?
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חימום במתח בסופינציה | IdaNP | פורום אימוני כוח | 13 | 10-01-11 22:59 |
מתח בסופינציה בss | Ballantine | פורום אימוני כוח | 0 | 14-08-10 02:32 |