|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני רוצה לבצע היפרטרופיה
כמה חזרות אני צריך לעשות? חלק אמרו לי 6~8 וחלק אמרו לי 10~12.. זה הגיוני שיש כאלה שיתפתחו יותר ב6 עד 8 חזרות ויש כאלה שיתפחו יותר ב10~12? וזה הכל גנטיקה ואתה צריך למצוא את מס' החזרות שמתאימות לך..? תודה רבה לעוזרים=] |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: Shut up and SQUAT
עוסק ב:: מדריך כושר
חדר כושר: גו אקטיב
|
![]() כל בן אדם שונה ומגיב לטווח חזרות אחר. 8-12 זה סבבה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() כן, בגדול לגיוון הגנטי בין כולנו יש השפעה, יש כאלה שנולדו עם יותר סיבי שריר לבנים, ויש כאלה שנולדו עם יותר סיבי שריר אדומים ומשם ההבדל בצורך בגירוי מסויים לכל שריר כדי לגדול.
מה שכן עדיף לעבוד בכל הטווחים ולנצל את כל הסיבים לגדילה. בחלק מהתרגילים תעשה 6-10 ובחלק 12-15 . זה ישאיר את הגוף והסיבים על כל סוגיהם עם גירוי מספיק לגדילה [כל עוד שאר הדברים כמו תזונה מנוחה ואימון נכון בסדר.] בהצלחה.
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
על שריר גדול 12-15 ועל שריר קטן 6-10? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: אור
עוסק ב:: פרטי
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() אין פה שריר גדול שריר קטן.
יש פה תרגיל חזק תרגיל חלש. אתה צריך לחשוב על תרגילים מסיביים [בעיקר המורכבים] שאתה צריך לעבוד חזק בהם ולחשוב על כל השאר כתרגילים משלימים. קצת עזרה: סקוואט - 5-10 בנץ [לחיצת חזה רגיל] - 5-10 דד ליפט- [מאוד כבד] 4-7 מילטרי פרס- 5-10 לג פרס- 8-12 יד קידמית במוט w הוא מעין תרגיל ביניים כזה 8-10 ולחיצה צרפתית כנ"ל. בהצלחה. [הכל פה נאמר לדעתי, תעשה תשיקולים שלך]
"Bodybuilding is not weight and repetitions; it’s resistance and absolute muscle failure. It’s not quantitative; it’s qualitative. It’s more mental than physical. It’s more control than rage. It’s the realization that you can always get bigger..." |
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
8-12 חזרות מסה ,15-16 חזרות חיטוב?חייב עזרה! | JuJitsu | אימונים | 9 | 11-03-12 10:19 |
משקל כבד קצת חזרות או משקל בינוני-קל הרבה חזרות | dilen | אימונים | 13 | 21-06-10 20:44 |
למה בחיטוב עושים יותר חזרות ממסה? | Max90kg | אימונים | 26 | 10-07-09 09:53 |
כמה חזרות עושים בחיטוב וכמה חזרות עושים במסה | sphinx19867 | אימונים | 6 | 18-12-08 22:30 |
וויכוח שהיה לי עם חבר לגבי הרבה חזרות/קצת חזרות | tounano | אימונים | 2 | 04-08-07 16:30 |