|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() היי,
מה דעתכם על תוכנית אימונים שבה מתאמנים 6 ימים בשבוע, שעה כל יום, ובשעה הזאת עושים חצי שעה אירובי וחצי שעה אנאירובי? בחצי שעה של אנאירובי מתאמנים כל פעם על קבוצת שרירים אחרת (יום אחד על הגב, האחר כתפיים, השלישי חזה וכו'). האם אפשר להתנפח כך? כי לדוג' המרחק בין אימוני החזה יהיה 7 ימים... מאז ספטמבר אני מתאמן בצורה הבאה: 6 פעמים כל יום, שעה שחצי ממנה אירובי וחצי אנאירובי. באנאירובי אני עושה ab של יד קדמית, גב, כתפיים, חזה, ובטן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
חדר כושר: אולימפוס עם האלים
|
![]() לא זה יותר מדי בשביל מיתאמן מתחיל ויגרום לעייפות יכול גם פציעות לא מומלץ אלא אם כן אתה על סייקלים אנא'..
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() ממש לא, ללא מנוחה לא תתקדם. אם אתה מתאמן מתחיל, כדאי לך להתחיל עם 3-4 אימונים בשבוע לפי תכנית אימונים מסודרת.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אוקי תודה על התגובות שלכם.
אבל איך אפשר להסביר את זה שביצעתי את התוכנית הזאת מאז ספטמבר? ובמשך חודשיים שלפני ספטמבר (יולי ואוגוסט), עשיתי אימוני אירובי 6 פעמים ביום (יענו בלי אימוני משקולות), והצלחתי להתמיד בזה עד היום. (אני לא מתכוון להישמע מזלזל, פשוט אני סקרן, אני רוצה להבין) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כמה התקדמת? כמה עלית במשקל? כמה עלו משקליי העבודה שלך?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר מתחיל
|
![]() אתה בטח מתכוון ל6 פעמים בשבוע. זה תלוי בעצימות האימון שלך..אם תעשה אימון אירובי למשך 40-50 דק' או יותר, מן הסתם שלמחרת יהיה לך קשה לבצע את האימון באותה עצימות. הגוף שלך צריך להתאושש
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים 3 פעמים בשבוע | meleh | אימונים | 2 | 24-06-10 00:13 |
בקשה | תוכנית אימונים 4 פעמים בשבוע | ngwm | אימונים | 5 | 20-12-09 20:53 |
שאלה לגבי סגנון אימון- מתאמן כ4 פעמים בשבוע על אותה קבוצת שרירים | skitz125 | אימונים | 9 | 18-11-09 16:29 |
חילוק תוכנית אימונים 4 פעמים בשבוע | benwin21 | אימונים | 14 | 15-11-07 13:02 |
תוכנית אימונים (4 פעמים בשבוע) | Judokan | אימונים | 3 | 20-07-07 18:11 |