|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() שלום לכולם. סתם עלתה לי שאלה מעניינת בראש מכיוון הסופות שיש היום ולא אוכל להתאמן, אז רציתי לדעת האם לדוגמא האימון שעשיתי ביום חמישי [רגליים בייספס וחזה] , האם השרירים הנ"ל עדיין ממשיכים להתפתח [כמובן שאני מספק לו את החלבון הדרוש] למרות שעבר 4 ימים כמעט? [עשיתי עוד אימון אתמול שכלל גב כתפיים ויד אחורית]
בנוסף יש תוכניות שנותנות גירוי לשריר פעם בשבוע בלבד לדוגמא abcd, האם זה מספיק? כי גירוי פעם אחת בשבוע והאם הוא ממשיך להבנות במשך השבוע? תודה !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה מספיק אם אתה באדיבילדר מוזרק שעובד עם משקלים נורמלים ו\או אתה מתאמן ברמה מתקדמת מאד עם משקלים כבדים. אם ולא וכנראה שזה המצב לפי השאלה שלך, כדי שתרד לfbw ואם אתה כבר בab תעבוד תכניס תרגיל מורכב בסיסי כל אימון אם זה חזה אז בנץ או פרס , רגליים סקוואט, גב מתח או דדליפט כל התרגילים הנ"ל לrm5.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
וכן יש לי סקוואט בנץ פרס ומתח. דדליפט אני כנראה יכניס חודש הבא. אגב למה לעשות בנץ' פרס ל5? אני רוצה נפח בחזה. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אז תעשה מליון חזרות על 80 קילו בנץ זה גם בסדר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Chuck Norris's Apprentice
|
![]() השרירים לא מתפתחים בזמן מאמץ או באימון עצמו אלא בזמן מנוחה בבית לאחר האימון.
במידה והגעת למצב שההתאוששות לוקחת 3-4 ימים אתה בסדר.
![]() ![]() Starr was damned strong, primarily because he worked as hard as any human being ever has. He was not a genetic freak, but his balls were huge, and he applied himself to his training like few people have ever done Mark rippetoe on Bill Starr
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה לעשות ss תעשה, אם אתה רוצה להמשיך לפמפם גם אין בעיה אבל תכניס מתישהו תרגילים מורכבים בעצימות גבוהה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ויש לי מורכבים, בנץ' פרס מתח סקוואט, פשוט דדליפט עוד לא. חבל שאתה ישר שולל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
אם אני לוקח 2 סקופים חלבון אחרי האימון אז בארוחה אחרי צריך חלבון ? | senate | תזונה ותוספים | 8 | 07-10-08 23:34 |
אחרי כמה זמן הגוף מתאושש מתרומת דם? | Tamir H | פיתוח גוף-כללי | 7 | 01-01-08 15:26 |
עידכון אחרי 4 חודשים של מסה (כל הגוף) | ice13 | גלריות הגולשים | 35 | 07-11-07 22:21 |
יש לי סיכוי להתפתח עם כזה תפריט? | EyalHa | תזונה ותוספים | 17 | 10-10-07 17:18 |
כמה חלבון הגוף צריך ישר אחרי האימון?? | birzia | תזונה ותוספים | 3 | 28-01-07 18:00 |