|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קודם כל אני אציין שאני על אחוז שומן די גבוה, אזור ה-25-30 אחוז.
אני עושה אימוני כוח, ועליתי 5 קילו, ברור לי שעליתי בעיקר בשרירים ולא בשומן, כי אף אחד לא העיר לי שהשמנתי ויש כאלה שאפילו אמרו לי שהרזתי, וחוץ מזה, אני רואה על עצמי שהתנפחתי במקומות הנכונים... אבל העניין הוא: שלא שיניתי כלום בתזונה שלי, אז למיטב הבנתי, בן אדם עם אחוז שומן גבוה כמו שלי, שיעשה אימוני כוח, אכן יעלה במסת שריר, אבל זה יבוא על חשבון השומן, יהיה תהליך של חילופי רקמות. רק אם אני אעלה את הצריכה הקלורית במקביל לאימוני הכוח אני גם אעלה במשקל. יכול להיות שאני לא באמת מבין איך העסק עובד ולכן אני בא לפה, ושואל מה דעתכם על העניין. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() טעות בידך, אין תופעה של חילוף רקמות בגוף, שומן לא הופך לשריר כמו שעץ לא הופך לברזל.
הסיבה שאתה עולה בשריר מבלי ששינית את התזונה היא שכנראה ביום יוום שלך אתה אוכל מספיק כדי להיות במאזן קלורי חיובי(אוכל יותר משאתה שורף) וזה טוב כי אתה צובר שריר.(בדרך כלל צוברים גם שומן ונוזלים, קשה לעלות שריר נקי) לגבי זה שאמרו שרזית, זה טבעי שיגידו כי בדרך כלל שמעלים שריר זה יוצר השליה של חיטוב. וגם להפך-כשמחטבים זה יוצר השליה כאילו שגדלת, למרות שבפועל ירדת במשקל. אין אופציה לרדת בשומן ולעלות שריר תוך כדי, זה סותר.. כדי לעלות שריר צריך מאזן קלורי חיובי וכדי לרדת שומן צריך מאזן קלורי שלילי. צלם תמונת ״לפני״. יום יבוא ותיהיה חטוב ושרירי וזה יתן לך המון גאווה. מקווה שעזרתי.
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אני יודע ששריר לא הופך לשומן ושומן לא הופך לשריר ולא לזה התכוונתי שכתבתי חילופי רקמות.
התכוונתי שכשאתה עולה במשקל בשריר צריכת הקלוריות שלך עולה(גם בזמן מנוחה), כתוצאה מכך אתה מאבד שומן במקביל. אבל יכול להיות שהתהליך לא קורא במקביל, יכול להיות שקודם אתה עולה כמה קילוגרמים של שריר, ואז עוברת תקופה עד שאתה מאבד גם שומן כתוצאה מכך? אולי זה מסביר את מה שקורה לי? כי תמיד חשבתי שזה ממש קורה במקביל ולא בשני שלבים. וזה בהנחה שלאורך כל תקופת האימון אני מתאמן אותו דבר ואוכל אותו דבר. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() גם אם יצא וקרה שבתקופה של חודש יצא שגם ירדת שומן וגם עלית שריר, הדרך הנכונה ביותר לעשות את זה היא בצורה מבוקרת וסדירה, ולא יום מאסה יום חיטוב.
ממליץ בחום לשנות את התזונה, זה החלק הכי חשוב באימון.
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
קטע מוזר עם עליה במשקל כתוצאה מאימוני כוח | hag | פורום אימוני כוח | 5 | 26-04-13 17:48 |
קטע מוזר עם עליה במשקל כתוצאה מאימוני כוח | hag | תזונה ותוספים | 1 | 25-04-13 21:12 |
עליה במסת שריר = עליה באחוז שומן :\ כנסו | Moliere | אימונים | 6 | 24-09-11 02:41 |
2 תמונות חדשות לכבוד עליה ל62 קילו (20 סה"כ עליה) | Furious1988 | גלריות הגולשים | 19 | 07-02-08 15:34 |
נקעתי ת'רגל כתוצאה מניתור | shani | פציעות ספורט | 11 | 29-01-07 13:22 |