|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שאלתי היא כזו- חברה שלי הולכת לחדר כושר לפחות ארבע פעמים בשבוע כבר שנה וחצי. האימון שלה כולל שעה אירובי (45 דק' קרוס, אח"כ רבע שעה ריצה/אופניים וכו') לאחר מכן היא עושה אימוני התנגדות בדגש על ירכיים, תחת, רגליים (סקווט וכל החברים שלו) במשך 45 דק'. בנוסף, היא שומרת על תזונה בריאה , 5 ארוחות קטנות ביום. לא אוכלת שטויות. שותה רק מים. ממש לפי הספר. הבעיה היא שהיא לא רואה תוצאות. היא רוצה לשרוף את השומן בירכיים ובטוסיק והוא פשוט נתקע שם ולא זז. היא אמנם ירדה במשקל והבטן שלה שטוחה אך מאז שהתחילה להתאמן אין כמעט שינוי בירכיים. זה נורא מתסכל בהתחשב בזמן שהיא משקיעה! מה לדעתם הבעיה? האם כדאי להתייעץ עם מישהו מיקצועי? מה כבר הוא יכול לחדש? אם כן, אל מי פונים?
בתודה ובהערכה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() יש צורך בצמצום הצריכה הקלורית ביום.. גם אם היא אוכלת בריא זה לא אומר שהיא ב"דיאטה" או במאזן קלורי שלילי.. יכול להיות שהיא אוכלת בריא ומכניסה לגוף בדיוק את מה שהוא צריך אז הוא לא מרזה ולא משמין..
בכל אופן אם היא רוצה להוריד ברגליים היא כנראה זקוקה לדיאטה.. להכניס פחות להוציא יותר (קלוריות) תבדקו את הbmr והrmr שלה ותפחיתו ממנו 500 קלוריות וזה מספר הקלוריות שהיא צריכה לאכול ביום +פעילות גופנית כדי לרזות בערך קילו +- בשבוע.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
![]() |
|
|