|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() כשל, למה אני נכשל בתרגיל מסוים ?
מתאמנים רבים שאני פוגש בחדר הכושר שואלים אותי איך אני מצליח להתקדם ? ולמה הם תקועים במשקלים מסויימים ולא מצליחים לעלות. אני מסביר לאותם מתאמנים את העקרונות שכתבתי במדריך למתחיל. נפח עצימות ותדירות והיחסים בינהם. התאוששות. ועיקרון פיצוי ייסף. לאחר מכן אנו בוחנים את תוכנית האימונים שלהם ואת ההתאוששות שלהם. הרבה פעמים סידור נכון של התוכנית וההתאוששות (בד"כ הוספה קלוריות בדגש על חלבון, והקפדה על שעות שינה) פותרים את הבעיה. אך גם מי שעובד לפי הספר בסופו של דבר יתקע. ולכן כתבתי את המאמר הזה. כשל מה הסיבות ואיך להתגבר עליהן. ![]() כשל בתרגיל מסויים יכול נבוע משלושה דברים בלבד : המשך קריאה בלינק http://rancohenpt.wordpress.com/2014...5%D7%99%D7%9D/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר מתחיל
|
![]() תודה על הפרסום אקרא
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
משקלים בתרגיל | EmanuMan | אימונים | 3 | 15-06-13 18:26 |
מאמר חדש - ונדיום בתוספי התזונה שלכם – הכרחי או מסוכן? | zivgin | תזונה ותוספים | 1 | 15-09-11 21:23 |
כמה שאלות לגביי מאמר מסוים שנמצא באתר | mag707 | אימונים | 18 | 25-02-10 09:01 |
מאמר מקיף על תזונה כללית!! סוף סוף מאמר מדעי ולא בולשיט!! | Nimrod | תזונה ותוספים | 18 | 20-04-07 17:06 |
כאב ביד אחורית בתרגיל מסוים וקליקים במרפק | comeny | אימונים | 5 | 14-03-07 20:47 |