|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() קניתי ת'שיבולת שועל קואקר ורשום שצריך לבשל אותה ועל הבוקר אין לי כוח לבשל.. אז אפשר פשוט לשים לה חלב ולאכול ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() כן.
---
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() שים במיקרו ל 2 וחצי דקות אח שלו
דייסה כמו שסבתא מכינה ![]()
__________________
There's a difference between knowing the path & walking the path |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() עם החלב 2 וחצי דקות ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() כן
קבל מתכון אפשרי יותר טעים קרדיט לשמש ![]() מצרכים: ש"ש, 80-100ג' ( עדיף את הדקה הגרוסה שנראית כמו נסורת ) כוס חלב 1% רבע\חצי כוס מים 2 טבליות סוכרזית צימוקים\אוכמניות\תמרים\משמשים\חמוציות\בננה ( אני שם כף צימוקים ) חצי סקופ אבקת חלבון ( אפשר להחליף בחצי קופסא קוטג' 0.5%, לא ניסיתי אבל זה לא נשמע רע אם שמים עוד 2 סוכרזית בשביל הטעם ) קינמון אופן ההכנה: שופכים את החלב והמים לסיר קטן, זורקים פנימה את הסוכרזית. בנתיים מכינים בצד את כל הדברים ונותנים עירבוב קטן לנוזלים בסיר. זורקים פנימה את הש"ש ומדליקים את האש, מערבבים. כל דקה-שתיים נותנים בחישה לראות מה המצב עם הדייסה, כמה היא סמיכה. ברגע שנהיה בלאגן בפנים ומתחיל לבעבע ונהיה סמיך זורקים פנימה את הפירות שלכם ואת החלבון ( לחבר'ה שאוכלים קוטג' במקום את האבקה תחכו לקראת הסוף להוסיף את הקוטג') מערבבים טוב עד שזה נהיה אחיד. מפזרים למעלה חצי-כפית\כפית של קינמון ומערבבים. להוריד לקערה עמוקה ולטרוף, כשנגמר לבכות שצריך לחכות עד מחר.
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Banned
|
![]() אפשר גם במיקרו, פשוט אותו הדבר רק שכשזה נהיה סמיך אחרי 3 דקות של בישול במיקרו מערבבים את הסוכרזית טוב בפנים, מכניסים לעוד 30-60 שניות ואז זורקים את כל שאר הדברים פנימה ומערבבים... חוסך הרבה זמן ולשטוף ת'סיר
שימונז אני רואה אתה מרביץ ש"ש בכמויות ... אהבת ת'מתכון ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() מה סוכרזית ?? :|
עזבו אני אוכל כבר עם חלב הטעם לא משו אבל עם חלב יהיה טוב. אפשר לנעול ותודה על התגובות =] |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() אני לוקח מים מורתחים שופך מערבב וזה הכל. לא משנה מה זה יהיה מגעיל, הכי טוב זה פשוט לשים בשייק ולערבב ככה בכלל לא מרגישים שזה שם.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דרך קלה להכניס כמות יפה של קלוריות, מוצר זול, וטעם טוב. האמת כל פעם שאני גומר ת'צלוחית עם הש"ש אני מתבאס שנגמר (הקינמון הזה המצאה גאונית ![]()
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 480
כללי:: ישראל ישראלי
גיל:: 22
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() ציטוט:
אני לא בטוח אבל לפי דעתי החלבון "המבושל" הוא כבר לא אותו חלבון כמו לפני הבישול... אבא של חבר שלי כימאי והוא הסביר לי איזה קשקוש שהחלבון נהרס.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 480
כללי:: ישראל ישראלי
גיל:: 22
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() ציטוט:
על מנת שהיא תיהיה רכה יותר, ואז קם בבוקר רק מניח על הכיריים, 10 דקות....ומתפנק.. אל תיהיה שפל |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() נשמע לי מוזר הוא הסביר לך למה?
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]() אתה לא מבשל את החלבון אתה מערבב אותו בסוף
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() זה מה שאני עושה,
אבל הוא אומר שהחום גורם לו לההרס...
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה שזה גם הצמיח לך חוש הומור.....
![]()
__________________
גלעד שליט עדיין חי כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!! ![]() שחררו את גלעד! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
חבר פעיל
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 480
כללי:: ישראל ישראלי
גיל:: 22
עוסק ב:: איש קבע
|
![]() אם מוסיפים חלבון אחרי הבישול אין שום בעיה...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() טוב שמעו זה לא טעים בכלל..
יש דרך פשוטה לעשות את זה טעים ?? ובלי סוכרזית בבקשה :p |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() תשים את זה בתוך שייקר עם קצת אבקה ... וחלב ... לא מרגישים.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|