ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 26-08-08, 17:09   #1
ThE HummeR
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלThE HummeR
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,500
ברירת מחדל שאלה בקשר לשיבולת שועל.

קניתי ת'שיבולת שועל קואקר ורשום שצריך לבשל אותה ועל הבוקר אין לי כוח לבשל.. אז אפשר פשוט לשים לה חלב ולאכול ?
ThE HummeR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 17:11   #2
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

כן.
---
__________________
גלעד שליט עדיין חי
כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!
שחררו את גלעד!
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 17:12   #3
ZoonD
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
הסמל האישי שלZoonD
 
תאריך הצטרפות: Feb 2007
הודעות: 2,817
גיל:: 23
עוסק ב:: סטודנט
ברירת מחדל

שים במיקרו ל 2 וחצי דקות אח שלו
דייסה כמו שסבתא מכינה
__________________
There's a difference between
knowing the path & walking the path
ZoonD מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 17:13   #4
ThE HummeR
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלThE HummeR
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,500
ברירת מחדל

עם החלב 2 וחצי דקות ?
ThE HummeR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 17:21   #5
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

כן
קבל מתכון אפשרי יותר טעים
קרדיט לשמש
מצרכים:
ש"ש, 80-100ג' ( עדיף את הדקה הגרוסה שנראית כמו נסורת )
כוס חלב 1%
רבע\חצי כוס מים
2 טבליות סוכרזית
צימוקים\אוכמניות\תמרים\משמשים\חמוציות\בננה ( אני שם כף צימוקים )
חצי סקופ אבקת חלבון ( אפשר להחליף בחצי קופסא קוטג' 0.5%, לא ניסיתי אבל זה לא נשמע רע אם שמים עוד 2 סוכרזית בשביל הטעם )
קינמון

אופן ההכנה:
שופכים את החלב והמים לסיר קטן, זורקים פנימה את הסוכרזית.
בנתיים מכינים בצד את כל הדברים ונותנים עירבוב קטן לנוזלים בסיר.
זורקים פנימה את הש"ש ומדליקים את האש, מערבבים.
כל דקה-שתיים נותנים בחישה לראות מה המצב עם הדייסה, כמה היא סמיכה.
ברגע שנהיה בלאגן בפנים ומתחיל לבעבע ונהיה סמיך זורקים פנימה את הפירות שלכם ואת החלבון ( לחבר'ה שאוכלים קוטג' במקום את האבקה תחכו לקראת הסוף להוסיף את הקוטג')
מערבבים טוב עד שזה נהיה אחיד.
מפזרים למעלה חצי-כפית\כפית של קינמון ומערבבים.
להוריד לקערה עמוקה ולטרוף, כשנגמר לבכות שצריך לחכות עד מחר.
__________________
גלעד שליט עדיין חי
כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!
שחררו את גלעד!
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 17:40   #6
The Sun
Banned
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 0
ברירת מחדל

אפשר גם במיקרו, פשוט אותו הדבר רק שכשזה נהיה סמיך אחרי 3 דקות של בישול במיקרו מערבבים את הסוכרזית טוב בפנים, מכניסים לעוד 30-60 שניות ואז זורקים את כל שאר הדברים פנימה ומערבבים... חוסך הרבה זמן ולשטוף ת'סיר

שימונז אני רואה אתה מרביץ ש"ש בכמויות ... אהבת ת'מתכון
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 17:53   #7
ThE HummeR
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלThE HummeR
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,500
ברירת מחדל

מה סוכרזית ?? :|
עזבו אני אוכל כבר עם חלב הטעם לא משו אבל עם חלב יהיה טוב.
אפשר לנעול ותודה על התגובות =]
ThE HummeR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 18:43   #8
Black Code
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלBlack Code
 
תאריך הצטרפות: Jan 2007
הודעות: 66
ברירת מחדל

אני לוקח מים מורתחים שופך מערבב וזה הכל. לא משנה מה זה יהיה מגעיל, הכי טוב זה פשוט לשים בשייק ולערבב ככה בכלל לא מרגישים שזה שם.
__________________
Black Code מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 18:48   #9
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
אפשר גם במיקרו, פשוט אותו הדבר רק שכשזה נהיה סמיך אחרי 3 דקות של בישול במיקרו מערבבים את הסוכרזית טוב בפנים, מכניסים לעוד 30-60 שניות ואז זורקים את כל שאר הדברים פנימה ומערבבים... חוסך הרבה זמן ולשטוף ת'סיר

שימונז אני רואה אתה מרביץ ש"ש בכמויות ... אהבת ת'מתכון
אחי זה המתכון הכי יעיל שפרסמו פה נראה לי חחח
דרך קלה להכניס כמות יפה של קלוריות, מוצר זול, וטעם טוב.
האמת כל פעם שאני גומר ת'צלוחית עם הש"ש אני מתבאס שנגמר (הקינמון הזה המצאה גאונית:d)
__________________
גלעד שליט עדיין חי
כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!
שחררו את גלעד!
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 18:52   #10
freepsider
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלfreepsider
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 480
כללי:: ישראל ישראלי
גיל:: 22
עוסק ב:: איש קבע
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shimonaz1 צפה בהודעה
כן
קבל מתכון אפשרי יותר טעים
קרדיט לשמש
מצרכים:
ש"ש, 80-100ג' ( עדיף את הדקה הגרוסה שנראית כמו נסורת )
כוס חלב 1%
רבע\חצי כוס מים
2 טבליות סוכרזית
צימוקים\אוכמניות\תמרים\משמשים\חמוציות\בננה ( אני שם כף צימוקים )
חצי סקופ אבקת חלבון ( אפשר להחליף בחצי קופסא קוטג' 0.5%, לא ניסיתי אבל זה לא נשמע רע אם שמים עוד 2 סוכרזית בשביל הטעם )
קינמון

אופן ההכנה:
שופכים את החלב והמים לסיר קטן, זורקים פנימה את הסוכרזית.
בנתיים מכינים בצד את כל הדברים ונותנים עירבוב קטן לנוזלים בסיר.
זורקים פנימה את הש"ש ומדליקים את האש, מערבבים.
כל דקה-שתיים נותנים בחישה לראות מה המצב עם הדייסה, כמה היא סמיכה.
ברגע שנהיה בלאגן בפנים ומתחיל לבעבע ונהיה סמיך זורקים פנימה את הפירות שלכם ואת החלבון ( לחבר'ה שאוכלים קוטג' במקום את האבקה תחכו לקראת הסוף להוסיף את הקוטג')
מערבבים טוב עד שזה נהיה אחיד.
מפזרים למעלה חצי-כפית\כפית של קינמון ומערבבים.
להוריד לקערה עמוקה ולטרוף, כשנגמר לבכות שצריך לחכות עד מחר.

אני לא בטוח אבל לפי דעתי החלבון "המבושל" הוא כבר לא אותו חלבון כמו לפני הבישול...

אבא של חבר שלי כימאי והוא הסביר לי איזה קשקוש שהחלבון נהרס..
freepsider מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 18:54   #11
freepsider
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלfreepsider
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 480
כללי:: ישראל ישראלי
גיל:: 22
עוסק ב:: איש קבע
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the hummer צפה בהודעה
קניתי ת'שיבולת שועל קואקר ורשום שצריך לבשל אותה ועל הבוקר אין לי כוח לבשל.. אז אפשר פשוט לשים לה חלב ולאכול ?
אחי אני מבשל על הבוקר ואני בצבא עושה יומיות...בלילה אני שם את השיבולת שועל בסיר עם חלב,
על מנת שהיא תיהיה רכה יותר, ואז קם בבוקר רק מניח על הכיריים, 10 דקות....ומתפנק..
אל תיהיה שפל
freepsider מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 18:54   #12
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי freepsider צפה בהודעה
אני לא בטוח אבל לפי דעתי החלבון "המבושל" הוא כבר לא אותו חלבון כמו לפני הבישול...

אבא של חבר שלי כימאי והוא הסביר לי איזה קשקוש שהחלבון נהרס..
ואלה?
נשמע לי מוזר
הוא הסביר לך למה?
__________________
גלעד שליט עדיין חי
כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!
שחררו את גלעד!
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 26-08-08, 20:13   #13
The Sun
Banned
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 0
ברירת מחדל

אתה לא מבשל את החלבון אתה מערבב אותו בסוף
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-08-08, 08:16   #14
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
אתה לא מבשל את החלבון אתה מערבב אותו בסוף
זה מה שאני עושה,
אבל הוא אומר שהחום גורם לו לההרס...
__________________
גלעד שליט עדיין חי
כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!
שחררו את גלעד!
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-08-08, 08:58   #15
The Sun
Banned
 
תאריך הצטרפות: Feb 2008
הודעות: 0
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי shimonaz1 צפה בהודעה
זה מה שאני עושה,
אבל הוא אומר שהחום גורם לו לההרס...
לא רק להרס זה גם מצמיח זנב וקרניים תיזהר...
The Sun מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-08-08, 09:16   #16
Bono
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Mar 2008
הודעות: 4,155
גיל:: 16
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי the sun צפה בהודעה
לא רק להרס זה גם מצמיח זנב וקרניים תיזהר...
אני רואה שזה גם הצמיח לך חוש הומור.....
__________________
גלעד שליט עדיין חי
כבר למעלה מ-1000 ימים בשבי!!!
שחררו את גלעד!
Bono מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-08-08, 09:18   #17
freepsider
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלfreepsider
 
תאריך הצטרפות: Jul 2008
הודעות: 480
כללי:: ישראל ישראלי
גיל:: 22
עוסק ב:: איש קבע
ברירת מחדל

אם מוסיפים חלבון אחרי הבישול אין שום בעיה...
freepsider מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-08-08, 15:05   #18
ThE HummeR
חבר פעיל
 
הסמל האישי שלThE HummeR
 
תאריך הצטרפות: Oct 2007
הודעות: 2,500
ברירת מחדל

טוב שמעו זה לא טעים בכלל..
יש דרך פשוטה לעשות את זה טעים ??
ובלי סוכרזית בבקשה :p
ThE HummeR מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-08-08, 15:23   #19
GIL300
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Jun 2007
הודעות: 171
ברירת מחדל

תשים את זה בתוך שייקר עם קצת אבקה ... וחלב ... לא מרגישים.
GIL300 מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 27-08-08, 15:56   #20
Avi
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 2,181
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי gil300 צפה בהודעה
תשים את זה בתוך שייקר עם קצת אבקה ... וחלב ... לא מרגישים.

אתם מתכוונים לתכון את השבולת שועל במיקסר?
כי פשוט שבולת שועל זה הדבר הכי מגעיל שיש לי בתפריט וניסיתי להוסיף קינמון צימוקים וחלב.
Avi מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה

הגדרות אשכול
אפשרויות הצגת נושא

חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:30.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים