|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() יש לי שאלה..
בהרבה מאד מקומות ראיתי שמומלץ במהלך היום לתרגל את שריר הרחב הבטני על ידי הכנסת הבטן לכיוון הגב למספר שניות ולשחרר (סוג של תרגיל סטטי). האם זה עוזר לפיתוח הבטן או שזה עובד רק על סיבולת שריר? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() זה ביכלל עוזר לשרירי הליבה, מה שמחזיק את הבטן פינה. ה-abs, מה שאתה רואה, ריבועים, זה השריר שאחרי להתקופפות שלך קדימה בגדול.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() נכון את שרירי הליבה, טעות שלי.
חיזוק שרירים אלה תורם להתפתחות שרירי הבטן או רק ליציבות? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() אין הרבה מה להמליץ...
*)תברר שאתה מקפיד על ביצוע נכון. *) תשתמש במשקל שאתה מבצע בו את הטכניקה כמו שצריך, עבודה איטית ומבוקרת(לא מביל את המול בחלק האקצנטרי של התנועה וכו'), אבל במקביל שלא יהיה לך קל מידיי...
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אתה מדבר כאן על עבודה על הבטן בזמן אימון
אני דיברתי על עבודה במהלך היום (במשרד, בבית). להכניס את הבטן לחצי דקה, לנוח כמה שניות ושוב פעם - ככה 10 פעמים בערך. האם זה תורם במשהו? מלבד היציבות. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() אתה אמור להיות עם בטן מוכנסת כל הזמן, לא לחצי דקה ולשחרר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() איתן נתת 2 עקרונות שלא הכי מתאימים לתרגיל הזה..
זה תרגיל מאוד נחמד לא קשה אבל עושה תוצאות.. הוא בעיקר לגיוון כי הוא מאבדת מהתועלת שלו אחרי שבוע שבועיים אבל הוא הוא סבבה הוא עובד על השרירים התוך ביטניים- הליבה ועל הגב התחתון קצת.. לא משהו לבסס עליו את התוכנית של הבטן אבל נחמד ככה לשעות של כלום מעש במשרד ובבית.. הוא מחולק לשלוש רמות רמה ראשונה: עמידה והכנסת הבטן הכי חזק שניתן רמה שניה: אותו דבר אבל בישיבה רמה שלישית: אותו דבר אבל בתנוחת דוגי (תדאג שהדלת של המשרד תיהיה נעולה- לא נעים.. ![]() אתה אמור לעבוד במשהו כמו 3-4 סטים כל פעם כשכל "אימון" כזה אתה עולה בזמן שאתה עושה. וב"רמה" שלו. לדעתי יותר מדקה בדוגי התרגיל כבר לא אפקטיבי.. בהצלחה shady |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=41363 התכוונתי לרשום את זה פה
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() כן כאילו זה לא נראה לי הגיוני להכניס את הפופיק לגב כל היום..
זה ממש מתיש ולא מציאותי@! |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
|
![]() מה פתאום...
תעשה מה שכתבתי למעלה... ד"א הכנסת הבטן צריכה להיות ממש חזקה שתרגיש את הבטן נדבקת לגב אחרת שום דבר לא יקרה קומפרנדה? |
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|