|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() שלום,
אתמול בלילה ישנתי רק 3 שעות. והיום התחלתי יום רגיל עם ספירת קלוריות של חיטוב כרגיל. האם 3 שעות שינה זה מספיק בשביל שהגוף יתחיל ספירת קלוריות של יום חדש ולא ימשיך את היום הקודם ? מצטער אם לא הבנתם אני ינסה להסביר שוב. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() נראה לך שהגוף באמת יודע לספור קלוריות ובאיזה ימים אכלת אותן?
אל תתעסק בשטויות.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר מתחיל
|
![]() כן, פעם קראתי שאחרי שינה (לא יודע כמה זמן) אז כאילו מתחיל יום חדש בחיטוב.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
עוסק ב:: זיונים
חדר כושר: Holmes place
|
![]() פשוט תעשה מ12 בלילה תפריט חדש
בלי שום קשר לאם ישנתה או לא |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() שמע מה שאתה אומר זה להתעסק בפרטים הקטנים מדי שלא צריך.
פשוט יומית תגיע לערכים שאתה צריך מבחינת חלבון פחמימה ושומנים. ואגב, תנסה לישון יותר, חוסר שינה גורם לחוסר איזון הורמונים ובכלל יעשה לך רע עם החיטוב. שינה זה עוד אחד מהדברים שצריך לדאוג להם בחיטוב חוץ מהתזונה והאימונים כמובן. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() הגוף לא באמת סופר קלוריות. בכלל, קלוריה זוהי יחידת מידה קיקיונית הנבדקת בתנאי מעבדה, ולא לוקחת בחשבון את האפקטים התרמיים, ביוכימיים והמטאבוליים של הגוף שלך. אני לא תומך בספירת קלוריות, כמעט בשום מצב.
שינה חשובה מאוד. כמו שentranz אמר, חוסר איזון הורמונים יכול לפגוע לך מאוד בחיטוב. במיוחד טסטוסטרון, זהו הורמון שנפגע מאוד תחת מחסור בשינה סדירה, וכולנו נסכים שרמות טסטוסטרון הן אחד האלמנטים החשובים ביותר של עולם פיתוח הגוף. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
חדר כושר: Your R your Own Gym
|
![]() זהו thaibox צודק ב-100 אחוז זה עניין של פגיעה בהורמוני גדילה כמו טוסט וgh ומכאן גם igf1.
הגוף שלך מתחיל את כל השיכום וכו רק בזמן שינה:אם לא תכנס לשנת rem כלומר שינה עמוקה אתה פשוט תדפוק לעצמך את ההתקדמות. לאטלטים מומלץ לישון 8+ שעות, למפתחי גוף 9+, לאנשים רגילים אפשר גם 6 מבלי לפגוע בבריאות. יש ספר מעניין בנושא שינה: Powerful sleep by kacper postawski, שם הוא מוכיח\ממליץ : כמה שעות שינה לישון מינימום,אין להגיע לrem prshare מוקדם יותר,סטטיסטיקות שינה וכו. האנשים שחיים הכי הרבה יושנים 6 שעות סטטיסטית(תקרא את הספר הוא מפרט): אבל שוב לאטלטים יש דרישה אחרת כמו בכל דבר. בשינה הגוף שלך שורף הכי הרבה שומן ביחס לפחמימה\גליקוגן זה כן: אבל שוב אם תשווה ריצה ושינה: הratio זה לא מה שיעשה את ההבדל אלא ס"כ הקלוריות ששרפת. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() שינה זה סופר חשוב, אם אני יושן פחות מ-6 שעות - לא הולך לאימון.
מעדיף לפספס ארוחה ולהשלים שינה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() ההוצאה הקלורית שאתה אמור לאכול נספרת על גבי יממה, כלומר 24 שעות . לשינה אין קשר ישיר לקלוריות. מה שכן, אני מהמחמירים ואפילו ממליץ לישון 8 שעות ביממה. ב16 שעות האחרות אני ער.
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
חלבונים לפני שינה בחיטוב. מומלץ? | rosilio | תזונה ותוספים | 7 | 28-10-08 22:36 |
בלי שינה!!! | Mad_dog | פיתוח גוף-כללי | 27 | 29-09-07 20:18 |
שינה בחיטוב | bode | תזונה ותוספים | 12 | 12-07-07 22:41 |
שינה......... | YOYO | אימונים | 6 | 10-05-07 20:48 |
שינה | Tnavon | פיתוח גוף-כללי | 19 | 05-11-06 16:41 |