|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
כללי:: nothing its unparsebale
עוסק ב:: טבח, מדריך כושר, ומאמן אישי
חדר כושר: ג'ירף
|
![]() יש מצב בחיטוב ארוך ומתקדם מאוד שתאבד מסת שריר בצורה משמעותית, בלי שירדת במשקלי עבודה???? (כלומר נחלשת)
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() כן-אם משקלי העבודה שלך לא היו לעולם מקסימליים בישבילך אז כן
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() ושוב- השמן המתוסכל והקנאי עם התגובות הלא מועילות, איך שמו אותך מנהל? אני לא מבין....
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אה ואם לא שמת לב בכותרת רשמתי פיתוח גוף תחרותי, לא תחרות אכילת פיצוחים.....
![]() |
#5 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() התשובה לשאלה שלך היא כן
זה משתנה מאדם לאדם ואחד הפרמטרים זה תזונה כלומר לא רק כמה אתה אוכל אלא מה אתה אוכל ומתי (יחסית לאימון) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() גבר, אני יודע תדברים האלה, אני בע"ה, 7 אחוז שומן על 79 ק"ג, 173 ס"מ, והתחלתי חיטוב ב95ק"ג על 18 אחוז, אז אמור להיות ברור לך שאני עם ייעוץ תזונתי מקצועי צמוד, אז אני מבין תכוונה הטובה שלך, ואתה צודק במאה אחוז, אבל לא זאת השאלה, השאלה היא אם עכשיו אני יורד מ7 אחוז לחמש אחוז, ונשאר על אותו משקלי עבודה באימון, בלי צ'יטינג, לא נראה לי שזה ייקרה, אבל סתם מעניין אותי אם כן, זה אומר שלא נשרף שריר? ברור שאני גם מסתכל על היחס של הירידה במשקל גוף לעומת הירידה בא"ש.... (לדעתי רק מי שהתחרה יוכל לענות לי על זה)....
![]() |
#7 |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() סביר להניח שתשרוף קצת שריר. הכל תלוי כמובן בכמה חלבון אתה אוכל. (יש גם שורפי שומן שהם אנטי קאטאבוליים אבל לא נדבר עליהם פה)
בדכ ממליצים להוריד את משקלי העבודה כי יש יותר חשש לפציעות כי אתה על פחות פחמימה תמשיך להקשיב לגוף שלך וזה מה שחשוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() גבר כל הדברים שאתה אומר ידועים ממזמן,.זה סתם שאלה עניינית, זה הכל, ולא חושב שמישהו שלא התחרה, או יועץ תזונה מקצועי, יוכל לענות לי על זה, רואים שיש לך ידע, אבל אם לא חווית על עצמך הכנה לתחרות, לא חושב שתבין אותי, תודה על העזרה בכל מקרה.....
![]() |
#9 |
מתחרה golden desert cup PL RAW
|
![]() יש עוד פרמטרים למשקל על המוט חוץ משריר
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() ציטוט:
התשובה שלי הייתה רצינית אבל כנראה שתסמונת הזין הקטן פלשה לך גם למוח יא טיפש עלוב ואומלל כו שאמרתי לך בסיבה לבאן-אתה לא ברמה שלי אתה לא קרוב לשם אתה מוזמן לדחוף אצבע ואל תחזור לפה בבקשה כי אתה לא ועיל בטיפשותך בכלום וכבר הבלגתי לך כמה פעמים על דיבור מלוכלך [כאילו...אתה אשכרה מעיז לפתוח ת'פה ככה על מישו שיכול ללמד את מי שלימד אותך??] אז עכשיו חמודי-אל תחזור לפה ותתחיל לאכול...אתה נראה רע
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() לדעתי אם לא יורדים במשקלי עבודה, (למרות שזה נדיר באחוזי שומן כאלה) משמע לא נחלשת/לא נפגע השריר...
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
יש לי שאלה וקשה כנבו זה ממש רציני | Fantast1c :) | פיתוח גוף-כללי | 11 | 16-05-09 09:54 |
שאלה|ברזל בפיתוח השרירים | Avi555 | תזונה ותוספים | 9 | 19-11-08 15:03 |
שאלה בקשר לעובי העור בפיתוח גוף... | momi_222 | אימונים | 5 | 11-11-07 19:46 |
שאלה למתאמנים או מאמנים שמבינים בפיתוח גוף? | benyben | אימונים | 3 | 13-11-06 18:04 |
צריך עזרה בסוף שלב החיטוב מאנשים עם ניסיון | אין סוף לחיטוב | תזונה ותוספים | 16 | 09-09-06 07:52 |