|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() תוכנית למסה..
A חזה בנץ פרס- 5-8X4 לחיצת חזה בשיפוע חיובי כנגד משקולות5-8X4 (לא יודע אם גם את התרגיל הזה לעשות בתקופות, תמליצו לי בבקשה.) פרפר גב חתירה עם מוט בהטייה 5-8X4 פולי עליון אחיזה רחבה (לא יודע אם גם את התרגיל הזה לעשות בתקופות, תמליצו לי בבקשה.) פשיטת כתף בשכיבה כנגד משקולת יד אחורית לחיצת צרפתית פשיטת מרפקים B כתפיים פרס בישיבה 5-8X4 הנפות לצדדים יד-יד כדאי להוסיף עוד תרגיל לכתפיים? יד קדמית כפיפות מרפקים כנגד מוט ישר כפיפת מרפקים בישיבה בכיסא רומי כנגד מוטW רגליים לג פרס 5-8X4 תאומים- הרמת עקבים 15-12x3 פשיטת ברכיים כנגד מכונה 15-12x3 כפיפת ברכיים כמגד מכונה 12-15X3 כל התרגילים שלא רשמתי בהם חזרות זה יהיה בתקופות שבוע אני יעשה 10-12 שבוע אחרי 8-10 ואז 6-8 מה אתם אומרים איך התוכנית? עריכה: 1) למתאמן טבעי כדאי לעבור את ה8 חזרות? 2)הכרחי לעשות 12 חזרות או שאפשר 6-10 נערך לאחרונה על ידי ta31, 23-04-13 בשעה 01:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() לגבי החזרות כל טווח בין 6-15 הוא סבבה.
לגבי החלוקה: היא לא טובה. הייתי עושה a חזה כתפיים יד אחורית, שתרגיל אחרון בחזה הוא פלייס או פרפר ובכתפיים תרגיל אחרון הרחקת זרועות(לחיצות מתישות את היד אחורית, צריך מנוחה ליד אחורית בין לבין) וB גב יד קדמית ורגליים כדי שלא יצא שהיד קדמית/אחורית עובדת יומיים ברצף בלי מנוחה נהוג לרכז אותם באותו אימון עם השריר הגדול שמפעיל אותן בתור שריר מסייע( יד אחורית בלחיצות חזה וכתפיים, ויד קדמית עובדת בתרגילי גב). מאותה סיבה נעשה את השרירים הקטנים אחרי הגדולים ברגליים שים את התאומים תרגיל אחרון לא רשמת כמה סטים בכל תרגיל, רק בחלקם אז לנושא הזה אני לא יכול להתייחס תעשה את השינויים שציינתי ותרשום אותה שוב בהודעה, ככה יהיה יותר להעביר ביקורת.
![]() |
#3 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
שבוע אחד 12-10x3 שבוע אחרי 8-10x3 ואז 6-8x3 ואז יש שאלה מומלץ שרק התרגיל הראשון יהיה 4X6-8 או 2 התרגילים הראשונים? כי כמו שאתה רואה בחזה יש לי 2 תרגילים מורכבים וגם בגב. נערך לאחרונה על ידי ta31, 23-04-13 בשעה 08:50. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() בAb נותנים 9-12 סטים לשריר גדול, 6-7 לשריר קטן. אני בדרך כלל נותן 10 סטים לגדול כשאחד התרגילים מקבל 4 והאחרים 3.
![]() |
#5 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
העיקר לגוון.. פירמידה עולה/יותר משקל קבוע לא משנה העיקר לגוון. אז השאלה שלי האם כשאני עושה את הדברים האלה כל סט צריך להיות חזרה 2 לפני כשל? עריכה: נגיד אני מרים משקל ופתאום אני רואה שזה קל לי אז להמשיך איתו עד חזרה 2 לפני כשל אבל לא לעקוף את ה12 חזרות.. הבנתי נכון? עריכה: לגבי תרגילים מורכבים כגון בנץ פרס, בנט אובר, סקוואט, פרס. גם בהם לגוון או בהם להישאר תמיד על טווח נמוך? וגם ידיים לגוון או תמיד בטווח 8-12? נערך לאחרונה על ידי ta31, 23-04-13 בשעה 09:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() איך אפשר לעשות מסה בלי סקוואט או דד-ליפט?
|
![]() |
![]() |
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תוכנית אימונים שלי abc | amir717 | אימונים | 28 | 28-07-09 22:33 |
שאלה| תוכנית אימונים שמתאימה ל 3 אימונים בשבוע | sonic | אימונים | 3 | 06-02-09 12:29 |
3 אימונים או 5 אימונים בשבוע ? (תוכנית abc) | Sense | אימונים | 16 | 01-11-08 12:51 |
תוכנית אימונים בבקשהה | thc | אימונים | 0 | 29-02-08 11:16 |