|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() האבקת חלבון היחידה ששמעתי עלייה שהיא ממש טובה זה של אופטימום
אם יש לכם עוד עצות אני אשמח לשמוע ![]() http://israelbody.org/Index.asp?Cate...&ArticleID=139
![]() |
#2 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() איכס....
סיינטרקס סאן צ'מפיון
מאמן כושר מוסמך מטעם ביה"ס להכשרות שיאים באוניברסיטת ת"א You have to be mentally prepared or you will not make it. Pain and fear will be there with you, tempting you to stop, telling you to give up. Your body will be screaming for you to listen to them, and the little voice in your head will be begging you to do cease and desist. Tell them to shut up. You've got some growing to do! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
מנהל מקצועי - תוספי תזונה
|
![]() ישנם מספר אבקות חלבון וחברות מומלצים.
כאן כל אחד יגיע עם דעתו האישית וימליץ לך מה הכי טוב בשבילו,מה הוא הכי אוהב. אני הרבה פעמים ממליץ על אבקת החלבון וואי שייק של חברת סיינטרקס ולא סתם. אבקת החלבון וואי שייק הינה פרי פיתוחה של חברת סיינטרקס,חברת תוספי התזונה מהבודדות בשוק שמספקות תוספי תזונה לבתי חולים. אבקות החלבון של סיינטרקס מכילות חלבון פרומינה איכותי אשר אינן עוברות תהליך דנטורציה-תהליך כימי הפוגם באיכות החלבון. לדף המוצר באתרינו- http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=89&Page=1
![]() |
#4 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
אני צריך להקפיד על הוראות השימוש שרשומות שם או שאני יכול פשוט רק אחרי אימון לשתות שייק וזהו? בלי לקחת בבוקר וכו'.. וכמה גר' יש בכפית הגשה?
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() ניתן להשתמש רק אחרי אימון.
אבל חשוב לדעת שאם ברצונך להגדיל את מסת השריר עלייך להשלים את ערכי החלבון ממקורות אחרים. כל יום לא משנה אם אתה מתאמן או לא הגוף זקוק לחלבון לצרכים בסיסים ועל אחת כמה וכמה כאשר אתה מתאמן. שנית- בכל כף הגשה מהוואי שייק יש 23 גרם חלבון ו120 קלוריות.
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() תודה רבה אבל לא נראלי הבנת אותי, התכוונתי כמה כפות הגשה יש.
כאילו לכמה כפות הגשה זה מספיק.. ![]()
![]() |
#7 |
Banned
|
![]() לך על יוניברסל -
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
עוסק ב:: ג'יימס ריצ'רדסון
חדר כושר: Holmes Place
|
![]() השתמשתי בפרו באדי שזה יחס 1:4
עשה לי את העבודה, עליתי בחודש 2.5-3 כרגע אני עם גיינר של דיימטייז שזה 1:5 |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() גיינר לא עדיף ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() תלוי בטעמים.
בערך 76 מנות הגשה של 23 גרם חלבון.
![]() |
הגדרות אשכול | |
אפשרויות הצגת נושא | |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
על איזו אבקת חלבון אתם ממליצים? (מבחינת יחס מחיר\איכות) | tsabary | תזונה ותוספים | 36 | 17-08-11 12:12 |
על איזו אבקה אתם ממליצים ובמה אתם משתמשים? | ttestt | תזונה ותוספים | 1 | 27-03-08 16:05 |
על איזו אבקת חלבון אתם ממליצים? | Admon410 | תזונה ותוספים | 16 | 23-07-07 00:59 |
איזו חומצת אמינו אתם ממליצים? | yoyo50001 | תזונה ותוספים | 3 | 01-06-07 15:36 |
תראו איזו עליה קטלנית במסה | - Idan - | פיתוח גוף תחרותי | 49 | 31-05-07 01:28 |