ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > תזונה ותוספים

תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד..

תגובה
 
הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 23-06-07, 17:44   #1
Protein
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 209
ברירת מחדל קינואה...

2 שאלות על קינואה אם מישהו יוכל לענות לי אני אשמח :]

1. מהם הערכים התזונתיים של קינואה (מבושלת) ל100 גרם?! לא מצאתי :[

2. קראתי באיזהו מקום שהחלבון בקינואה הוא מלא, האם אני צריך להחשיב אותו באמת כחלבון מלא בתפריט שלי יחד עם מוצרי החלב\טונה\עוף וכו.. או שזה סתם שטויות ולא.. והוא פשוט מקור לפחמימה כמו כל דבר..

תודה רבה לעונים..
__________________
If You Wanna Eat , Eat, Dont Talk
Protein מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-07, 17:47   #2
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

1. http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c21U1.html
2. חלבון זה חלבון, מחשיבים גם חלבון "לא מלא" בתפריט בכל אופן. שמעתי שהחלבון שלה מלא, חומצת האמינו היחידה שחסרה בה היא ציסטאין והיא לא חיונית אז כנראה שזה באמת נחשב חלבון מלא.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-07, 17:51   #3
Protein
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 209
ברירת מחדל

ציטוט:
פורסם במקור על ידי m0she
1. http://www.nutritiondata.com/facts-C00001-01c21U1.html
2. חלבון זה חלבון, מחשיבים גם חלבון "לא מלא" בתפריט בכל אופן. שמעתי שהחלבון שלה מלא, חומצת האמינו היחידה שחסרה בה היא ציסטאין והיא לא חיונית אז כנראה שזה באמת נחשב חלבון מלא.
תודה על הקישור אחי, אבל אם הייתי מחשיב גם את החלבון של הש"ש והדגנים והאורז והלחם וכו וכו.. הייתי מגיע להרבה יותר מכפול 2 ממשקל גוף .. בגלל זה אני אומר שאני מחשיב את החלבון מלא כאשר אני מחשיב את ה משקל שלי כפול 2 ואז לפי זה בונה את התפריט ואת החלבון.. ולכן אני רוצה לדעת אם את החלבון של הקינואה אני צריך להחשיב שם.. צריך ?

עריכה : אגב רציתי לדעת את הערכים שלה אחרי הבישול, אבל תודה בכל זאת.. אם מישהו יודע ערכים אחרי בישול אני אשמח.. :]
__________________
If You Wanna Eat , Eat, Dont Talk
Protein מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-07, 17:52   #4
m0she
מנהל מחלקת התזונה
 
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 5,474
כללי:: משה גלעדי
גיל:: 20
עוסק ב:: סטודנט לרפואה
ברירת מחדל

תחשיב כל חלבון ולא משנה מה המקור שלו. אם אתה לא מחשיב את החלבון הלא מלא, אתה פשוט אוכל יותר מדי חלבון. בנוגע לקינואה, אמרתי כבר, זה חלבון מלא.
__________________
We share the same biology, Regardless of ideology

MosheG@israelbody.org
m0she מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-07, 17:55   #5
Protein
חבר פעיל
 
תאריך הצטרפות: May 2007
הודעות: 209
ברירת מחדל

סבבה, תודה רבה אחי על ההתייחסות והתשובה..

ואם מישהו יודע ערכים לאחר בישול שוב אני אשמח :]
__________________
If You Wanna Eat , Eat, Dont Talk
Protein מנותק   הגב עם ציטוט
ישן 23-06-07, 18:03   #6
Elevation
IsraelBody VIP - חבר יהלום
 
תאריך הצטרפות: Aug 2006
הודעות: 2,425
ברירת מחדל

אין כזה דבר ערכים לאחר בישול.... זה מן הסתם תלוי באיך אתה מבשל את זה... מה שמוריד את הערך לאחר בישול, זה שמתווסף למשקל מים - שהם ללא ערך קלורי.... לכן, אם אתה שם מיים ביחס של יותר מ1:1 (בהתחשב בזה שחלק מתאדים), תוריד את הערכים לחצי, אם זה 2:1 ויותר, לטובת המיים, תוריד לשליש וכן הלאה.
__________________
I'm not a Macchiavellian, he was only born earlier.

Aou! Aou! Aou! Spartan#1!
Elevation מנותק   הגב עם ציטוט
תגובה


חוקי משלוח הודעות
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is פועל
סמיילים הינו פועל
קוד [IMG] הינו פועל
קוד HTML הינו כבוי
קפיצה לפורום


כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:55.


תוספי תזונה אבקת חלבון קריאטין משקאות איזוטניים פגישות ייעוץ קוביות בבטן עלייה במסה פיתוח גוף אימונים אישיים פציעות ספורט דרושים טו בשבט
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ
מערכת הפורומים מאוחסנת, מאובטחת ומתוחזקת ע"י אפטיים בניית אתרים