|
פיתוח גוף-כללי בפורום זה יהיו שיחות בנושא פיתוח גוף שאינם נכללים בפורומים האחרים |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: הנדסאי מכונות
חדר כושר: קאנטרי קלאב גלי גיל
|
![]() ציטוט:
כול הגדולים עם גוף אסטתי באמת .שתעשו בנעוץ בפורום אימוינם משהו כול פעם תצלמו אותכם עובדים על חלק בגוף .כמו שסיקס פאק עלה חזה זה מענין לריאות איך אתה עושים
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() רעיון נחמד
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() רעיון מצויין...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
כללי:: snir aharon
חדר כושר: Sportov Gan Yavne
|
![]() אהבתי
יכול לרוצ יפה |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() זה ישפר לאנשים תצורת עבודה שלהם
ואלה יש מלא אנשין שבטוחים שעובדים טוב.. נגיד סיקס פאק אני אפעם לא ההיתי עושה תהצלבה הזו בסוף עם הדאמבלים
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() זה לא משנה פשוט מענין ליראות איך עוד אנשים עובדים? והאנשים הגדולים שלל הפורום
מה לא ההיתה רוצה עכשיו ללכת לאימון רגלים של ארבל וליראות?
![]() |
#9 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() לא נראה לי שזה ישנה משהו(עם כל הכבוד לארבל ולסיקס פאק שאני אוהב אותם מאוד)אבל יש מספיק סרטונים באינטרנט שמסבירים היטב איך עובדים בכל תרגיל .
בקיצור לא רלוונטי לדעתי! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]() קודם כל ארבל העלה כל מיני דברים ליוטיוב... מפחיד כמה שהוא חזק
דבר שני באמת יכול להיות רעיון טוב דבר שלישי שאף מתחיל לא יקח רעיונות , זה עדיין אינדבדואלי ובהתאם להתקדמות - זה שמישהו יותר מנוסה עובד יותר מלוכלך, או עם תנועה יותר מהירה או לא יודע מה... זה לא אומר שגם מישהו שמתאמן שנה שנתיים יכול.
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ותביא תאתר של ארבל ביוטיוב
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
משתמש פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() לא העלתי ליו טיוב ,העלתי לפייסבוק שלי
ועם כל הרצון לקבל פירגון מחבר'ה בפורום ,אני יעלה לפה סרטוני אימונים רק כשאני יהיה מרוצה כלומר כשאני יעשה rm1 של 200 זה יעלה בפורום :):):):) עד אז לא נראה פה שום דבר ![]()
![]() |
#15 |
|
![]() זה כמובן תלוי בהתקדמות אבל השנה שנתיים הראשונות הם שלב שאתה צובר שריר רק מעצם זה שאתה נוגע במשקולת , אתה עושה ניסויים עם הגוף שלך להבין מה מתאים לך וכו.
אין באמת טווחי זמן לקבוע את זה , אבל מאנשים שרציניים והיו רציניים מהיום הראשון אפשר הרבה פעמים לשמוע עדויות על כך שהתאמנו גם 5 או 10 שנים ועדיין לא למדו את הגוף שלהם עד הסוף. אני מתאמן שש שנים ואני בטוח שיש לי עוד המון ללמוד בשביל לדעת איך לבצע את הדברים נכון (לא שאני משווה את עצמי לאותם האנשים, סה"כ היו לי הפסקות וכו').
המלצתי: - - - - - - - - - - - - - - - - - - עזרים מומלצים: רפידות גובה תוספת גובה למתעניינים. סיגריה אלקטרונית להפסקת עישון קלה. כאבי גב - אתר שמציע את שיטת אפוס להקלה בכאבי ברכיים. ------------------------------- גלעד שליט כבר יותר מ-1,000 יום בשבי. אל תיתן לו להשכח. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
|
![]() אנשים עדין חושבים שאם מישהו גדול זה בהכרח אומר שהוא עובד נכון?
אין שום קשר בין גדול לאיך בן אדם מתאמן, מה שכן צריך למדוד זה את קצב ההתקדמות. יכול להיות בן אדם ענק אבל הוא כבר 3 שנים לא מתחזק ולא גדל, אבל ילדים רואים אותו עושה סופר דרופ סט עם דאמבלים בצורת קישוא בשיפוע של 24.2323 מעלות. מה שבהכרח תקף לכל הבודיבילדרים בסרטונים לא תקף בכלל לילד בן 14, ולפני שהילדים האלה קופצים לתוכניות של ABCEFGHIJKLMNOPQRSTUVXZ, שיבינו בכלל איך בונים תוכנית למה וכמה. הדבר שלי הכי עזר להבין זה בספר practical prorgarmming, יש אותו באשכול של הספרייה. מומלץ לקרוא.
![]() |
#17 | |
עוסק ב:: מנגן על עצבים בחסד עליון
חדר כושר: נאוטילוס
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#18 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
יאא תיהיה חבר שלי בפייסבוקק ואז כולם יראו שיש לי חבר חסון וגדול וחזק!! חחחחחחחחח ![]()
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
מתחרה מקצועי - חבר על
|
![]() ציטוט:
קח בינתיים סרט מתקופת מאסה..מלפני כמה חודשים טובים. http://www.youtube.com/watch?v=sORyhrGLz7Y ![]() |
|
![]() |
![]() |