|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() האם יש קשר בין גדילה\התחזקות לעומס שהגוף נחשף עליו.
אני אסביר את עצמי. נגיד האם שני תאומים זהים שלאחד מהם הrm8 זה 100 קילו ולשני 50 קילו. האם האיש שעובד עם ה100 קילו יחווה גדילה יותר טובה מאשר האיש שעובד עם ה50 קילו?
![]() |
#2 |
Banned
עוסק ב:: חייל בסדיר, מילואימניק בטיב טעם.
|
![]() לא, מהסיבה שגם אם הם תאומים לאו דווקא יהיו בעלי גנטיקה זהה ב100%. ואם הם כן זהים ב100% אז גם הrm8 שלהם אמור להיות די זהה.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
בכל מקרה, אני חושב שלא, אבל מבחינת פיתוח כוח, ככל שאתה יותר מתקדם יהיה לך יותר קל לפתח יותר כוח
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() אני אשאל את זה אחרת.
האם הגוף מגיב לגירוי שתואם לסיטואציה או שהוא מגיב למשקל המופעל עליו. נגיד השrm8 שלי זה 100 ואני בא לאימון עייף אחרי שלא ישנתי טוב ואני מצליח לעשות rm8 ל80 קילו, האם אני אחווה אותה גדילה כמו שבrm8 של ה100 קילו? מצד אחד זה לקח אותו מאמץ והגוף לא יודע איזה משקל זה, הוא רק הרגיש שהוא לא מסוגל להשלים 9 חזרות. מצד שני העומס על הגוף עצמו יותר קטן ממה שהוא רגיל כי המשקל יותר נמוך ופחות לוחץ על הרקמות.
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() אני חושב שלא
ככל שהמשקלים שאת מרים גבוהים יותר יש לך סיכוי גדול יותר לגדול / לפתח כוח זכור שכשל / פאמפ לא מעיד על גירוי (מיקרו קערים) של השריר אך מתח גבוה כן
"Remember, remember, the Fifth of November, the Gunpowder Treason and Plot. I know of no reason why the Gunpowder Treason should ever be forgot" (V for Vendetta) "With a gun barrel between your teeth, you speak only in vowels. " (Fight Club) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
|
![]() כשל ופאמפ זה שני דברים לגמרי.
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
אתה תרוויח גדילה יותר טובה ככל שתתאמץ יותר כי מאמץ מרובה זה גירוי יותר גדול שזה המפתח לגדילה הגדילה היא כמובן בפרופורציה למה שאתה עכשיו ולמה שהגדילה תהפוך אותך מישהו שהוא שחיף אבל נותן תתחת באימונים גם אם הוא עושה סקוואט 100 קילו יגדל יותר טוב ממישהו גדול ומשופשף שיכול לעשות 200 אבל מסתפק ב130-150 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
|
![]() ציטוט:
האם מכך אני יכול להסיק שהמשקל שאתה מרים לא משנה על הגדילה אלה מידת המאמץ? אם אני שותה כמו חזיר לא ישן כול הלילה אחרי מסיבה ואז בא לאימון מנסה rm8 ומצליח 10 קילו למרות שהrm8 האמיתי שלי הוא 50 קילו. האם אני אחווה את אותה גדילה כאילו הייתי עושה 50 קילו?
![]() |
![]() |
#10 | |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט
חדר כושר: HOLMES PLACE GYM
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#11 | |
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#12 |
|
![]() אם זה כול כך ברור תסביר אולי?
בשני המקריים האימון הייתה באותה עצימות.
![]() |
#13 | |
חבר VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
![]()
![]() |
![]() |
#14 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
|
![]() סגור על זה? אני פשוט זוכר שמישהו, אלפי נראה לי, הסביר את ההפך מתישהו
![]() |
#18 | |
|
![]() ציטוט:
![]() אם זה היה נכון אז היינו מגיעים לאינסוף משקל. אפשר גם לקחת דוגמאות מהספורט התחרותי. בהרמת משקולות הם עובדים שנים (אחרי שכבר הגיעו לטופ העולמי) כדי להוסיף עוד 2-3 קילו למוט. בריצות 100 מטר, ירידה של 2 מאיות שניה מזמן הריצה בטופ העולמי זה הישג אדיר וגם על זה הם עובדים שנים. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Banned
|
![]() ציטוט:
כי זה אולי יהיה סף המאמץ שלך לאותו רגע נתון אבל מפתח נוסף, ובעל חשיבות גדולה מאוד הוא העצבים ובמצב שתיארת עם המסיבה וכו' אולי באמת 10 קילו יתישו אותך פיזית אבל מערכת העצבים לא תקבל שום הלם ממשקל כזה, לא יהיה עליה שום לחץ "מאתגר", אלא משהו קליל (בהסתמך על הנתונים שרשמת) |
|
![]() |
![]() |