|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() אני עושה את התרגיל הזה:
http://exrx.net/WeightExercises/Lati...BPullover.html ואנשים במכון אצלי שיגעו אותי שזה בכלל לא תרגיל לגב (אני עושה אותו כתרגיל לגב) אומרים שזה תרגיל ליד אחורית... על איזה שרירים התרגיל עובד? ** הערה: אני לא עושה את התרגיל עם מוט אני עושה אותו עם משקולת יד (מחזיק בה בשתי ידיים ועושה תתנועה הזאת)
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() כתוב לך שם על איזה שרירים הוא עובד.
שריר עקרי : גב מסייעים: חזה , יד אחורית וכו...
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() אם אני יעבוד במוט w זה ינטרל את העודה על החזה?
יש אפשרות גם על היד אחורית כי אני עושה אימון ab וזה אימון b יום לפני באימון a אני עובד על היד האחרוית לא רוצה לדפוק את המנוחה של השריר...
![]() כמה משפטים חכמים "טיפת מים חוצבת סלע לא בכוח נפילתה אלא בכוח התמדתה." "הדרך הנכונה לעריך אדם לנסות לבצע את עבודותו" "לעולם לא תיהיה לך הזדמנות שניה לעשות רושם ראשוני" "החיים הם לא פיקניק ופיקניק זה לא חיים" "אין ידיד נאמן כמו כסף מזומן" "להילחם כאילו שאין אלוקים ולהתפלל כאילו שאין צבא" |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר פעיל
עוסק ב:: סטודנט לרפואת ספורט
|
![]() זה לא ינטרל זה כדיין אותו תנועה
the shoulder girdle downwards rotators זה בין היתר PAC MINOR
נערך לאחרונה על ידי kapulsky, 19-08-08 בשעה 15:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ניראלי אני יוותר על התרגיל הזה, החזה ויד אחרוית כבר עובדים לי באימון של יום לפני אני צריך לתת להם לנוח כמו שצריך במיוחד שהם הכי חלשים בגוף שלי...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
|
![]() זה גם וגם.. גם תרגיל גב וגם תרגיל לחזה
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
fucking super human שחקן פעיל בליגת הפוטבול הישראלית
עוסק ב:: יועץ כושר
חדר כושר: גו אקטיב ת"א
|
![]() אני פה כמעט עבודה של החזה מהסיבה הפשוטה שזה לא כיוון הפעולה של הסיבים בשריר...
זה תרגיל מבודד לרחב גבי כשיש עבודה של שרירים מייצבים כמו טרייספס [יד אחורית] תשלח את אלה במכון שלך שאמרו לך מה שאמרו להתמרח טוב בווזלין ולקפץ לשיעור סטודיו |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() ציטוט:
לסיבים הסטרנוקוסטליים של החזה יש כיוון סיבים לפשיטה, למען האמת אחרי הלטיסימוס דורסי הם המקרבים/פושטים הכי משמעותיים במפרק הכתף.
![]() |
![]() |
#10 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
|
![]() אכן יש דברים בגו. הרעיון הוא שבחלק הראשון של התנועה, בוא נגיד עד שהמוט מגיע אל מעל הראש, כלומר בערך 90 מעלות של תנועה - העבודה תהיה בעיקר עם דגש על הפקטורליס, ומאחרי זה הלטיסימוס כבר יקח שליטה, שכן אז זה כבר ממש פשיטה בכתף, בדיוק אילו היינו עושים את התרגיל כפולדאון בכבל או בכל מכשיר אחר.
![]() |
#11 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() רעיונות לחוד ומציאות לחוד. אם יש לך בדיקות emg שמאששות את מה שאתה אומר או לכל הפחות הסבר ביומכני לדבר אתה מוזמן לשתף אותנו.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() הראש הארוך של הטרייספס עובד באופן אקטיבי לגמרי
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|