|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() ביום ראשון התחלתי לעשות סקוואט ללא משקל. הכל היה טוב,הרגלים עבדו חזק.
ביום שני כל השוק ובעיקר הברך של רגל ימין כאבה לי. ביום שלישי שום עשיתי סקוואט ללא משקל. ביום רביעי הכאבים חזרו ואפילו התחזקו. ביום חמישי וויתרתי על סקוואט אבל עשיתי לחיצת רגלים ולאנגים. ביום שישי ושבת היו כאבים זהים ליום רביעי. מחר יש שוב אימון. לאמן רגלים אני בטוח לא יאמן מחר אבל מה לגבי העתיד. אני חושש שיש לי בעיה עם הסקוואט בברכים. לפני האימונים היו לי כאבים בברך ימין גם כן. מה אני עושה במידה ורופא אומר לי להפסיק לעשות סקוואט או גרוע יותר,להפסיק לאמן רגלים.? הלך עלי? ?=[ |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
IsraelBody VIP - חבר יהלום
|
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Ni0bc...om=PL&index=14
אם אתה עושה את זה כמו בסרטון למעלה זה הגיוני שיכאבו לך הברכיים אני מציע בחום שתנסה בוקס סקוואט; http://www.youtube.com/watch?v=ToPhWW96rqo הכי חשוב שתתחיל את התנועה מהאגן ולא מהברכיים
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר ותיק (מועמד לחבר VIP)
כללי:: שרירי וצנוע
חדר כושר: ספרינט
|
![]() 1. לנסות לעשות פעמיים בשבוע סקוואט בעצימות גבוהה קשה עד בלתי אפשרי לאנשים מסוימים
2. כאב זה דבר נורמלי , השאלה היא עד כמה כואב? 3. חשוב שהטכניקה תהיה טובה יש לא מעט סרטונים 4. לא ציינת שהרגשת דומס , קצת תמוה
![]() |
#4 | ||
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
לפני האימונים. בוקס סקוואט זה עובד אותו דבר? מה היתרון שלו? ציטוט:
זה לא כאב של דומס... זה כבר כמה ימים. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() בוקס סקוואט שם יותר דגש על posterior chain מה4 ראשי
הוא גם עובד יותר על כוח מתפרץ ולדעתי גם יותר בטוח במקרה שלך היתרון הכי גדול זה שזה לא לוחץ על הברכיים כמו סקוואט זבל (לינק ראשון)
the trading of true freedom for treats from our corporate oligarchs demonstrates a spirit worthy of animals and not humans. To sell short your divine inheritance only causes the dark cancers of ignorance and fear to grow collectively among us all - I.O.U |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא יודע מה זה posterior chain..
אממ יותר בטוח זה עדיף. אבל אני לא חושב שיש לנו כיסא כזה במכון..זאת הבעיה. ויכול להיות שעבדתי כמו הראשון. אתה יכול לתת לי לינק של אחד שעושה סקוואט כמו שצריך? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gay lord
|
![]() אפשרי לעבוד עם בוקס סקוואט לאורך זמן ארוך?
והאם זה פחות טוב מסקוואט רגיל ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
|
![]() ציטוט:
למקרה שאתה לא יודע איזה סוג אנשים מתאמנים שם הנה דוגמה: http://www.youtube.com/watch?v=7j8Q-...eature=related avishav1 -פיסוק רחב וירידה מתחילה מהאגן זה צריך להיות בצורה של בוקס סקוואט רק בלי קופסה אתה יכול להשתמש בפספסל או כמה מדרגות של פילאטיס, מי שרוצה מוצא
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() רק מה זה posterior chain..?
ואין לך סרטון שיכול להראות לי סקוואט טוב? אני פשוט לא מבין את הקטע של תנועה מהאגן ולא מהרגלים,לא מסתדר לי. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gay lord
|
![]() Fatboy אני רואה שם ממש מפסקים את הרגליים ככה לעשות גם אני?
ואני גם רואה שהם מתיישבים לגמרי על הקופסה לא אמורים רק להרגיש נגיעה עם התחת ולהרים את עצמך למעלה? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() כנראה שאתה לא מפסק את הרגליים (ברכיים ממשיכות בזיות של הכפות רגליים 30 מעלות החוצה)
ושאתה גולש קדימה עם הברכיים תנסה לשמור על ברכיים פתוחות + תנסה בסקווט לדמיין שאתה מתישב על שרפרף שנמצא מאחוריך תוציא את התחת אחורה כמובן לשמור על גב ישר, תנועה איטית |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() אהה הייתי עם רגלים לא פתוחות.
ככה אחד אמר לי לעשות שם.. אוקי. תודה |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |