|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני מתאמן בתוכניות יום כן יום לא. אני מתאמן בערך 3 חודש ודיי מרגיש תקוע כרגע.
התוכנית שלי כזו: a חזה 3 סטיםX 7-10 חזרות חזה עליו-כנל כתפים- הרחקת כתפיים לצדדים..שכחתי ת'שם.3X7-10 הרמה קדימה, כנ"ל בטן-4X10 B גב- עליות מתח 3X10 יד קידמית- מוט 3X7-10 פטישים-3X7 יד אחורית- הרמת מוט משכיבה 3X10 עכשיו הענין הוא שלפעמים אני משנה תרגילים..כאילו לפעמים ליד האחרוית אני עושה מוט+ לחיצה צרפתית ולפעמים מוט+ יהלום. גם בחזה לפעמים שכיבות סמיכה במקום וגם ליידים. האם זה טוב לעשות ככה או שצריך להידבק לתוכנית מסוימת עם תרגילים מסוימים ולא לשנות? והאם התוכנית הזו מומלצת? כי אני לא יודע איך להמשיך מכאן. עד לפני חודש וחצי ברך התאמנתי הכל במרוכז כי רק התחלתי לא היה לי תוכנית אז עבדתי על כל חלק באימון אחד ואז מנוחה וחוזר חלילה |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
כללי:: לומד
עוסק ב:: ללמוד
חדר כושר: מסה
|
![]() מה אם רגליים?
ישלך תפריט מסודר ? אתה אוכל טוב? עליה\ירידה במשקל ? ועוד שאלה אתה שלוש חודשים אם אותם תרגילים או שרק שמיתחשק לך אתה משנה?! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() אם אתה רוצה תוכנית ab טובה אתה יכול למצוא באתר של ישראלבודי תחת קטגוריית האימונים.
חוץ מזה אין מספיק נפח לגב. הייתי מוסיף עוד 3-4 סטים. יש פולי עליון,חתירה,מסור...לא חסרים תרגילים. מה שיגרום לך לבניית שריר זה התמדה באימונים ותפריט תזונה מתאים שיעודד לעייה במסה.
![]() |
#4 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
לגבי עליה במסה אני רואה שינוי אבל איטי. ועליתי במשקל אבל חלק מזה זה כמובן שומן והענין הוא שהשינוי הוא בעיקר בחזה. למשל שאני עושה יד אחורית יש גירוי מעולה אם אפשר לקרוא לזה ככה אבל רואים הרבה פחות שינוי מאשר בחזה.שלא נדבר על יד קדמית. היא גדלה בנפח אבל לא בצורה.זה קשור לגנטיקה? לגבי התפריט אין לי תפריט ממש מסודר לפי דקות. זה לקום בבוקר לשתות נס עם קערת דגנים בצהריים זה משתנה מיום ליום. פעם פסטה פעם קוסקוס כל יום משו אחר בערך ובערב זה יכול להיות 3 ביצים עם חלמון אחד או טוסט מלחם שחור גבינות 5% וקופסת טונה או שניצלים בתנור |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
חבר מתחיל
|
![]() אני עושה הכל לפי תוכנית מסודרת. כמו שרשמתי. אבל בתרגיל עצמו אני משנה. כאילו אם היום יום ראשון ועשיתי חזה עם מוט. אז יום שני מנוחה, יום שני b שלישי מנוח, ויום רביעי שוב a אבל הפעם אני לא אעשה חזה עם מוט אני אעשה למשל שכיבות סמיכה. זה בסדר או שצריך להפסיק עם זה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() אני רואה שאתה מתאמן די מתחיל ודוגל באימון AB,
לכן הייתי ממליץ לך להעזר בתוכניות האימון של ישראלבודי: http://www.israelbody.org/Index.asp?CategoryID=205
![]() |
#7 | |
חבר מתחיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|