|
תזונה ותוספים מה לאכול, מתי ולמה, תפריטים,אילו תוספי מזון מתאימים ועוד.. |
![]() |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר פעיל
|
![]() זה טוב?
7:00 שיבולת שועל (קוואקר) מבושלת 150 גרם 89 קלוריות 13:00/14:00/15:00 עוף- כרעיים עם עור 200 גרם 320 קלוריות אורז לבן מבושל 50 גרם 58 קלוריות עדשים יבשים מבושלים 50 גרם 56 קלוריות פרילי יוגורט עם תות 1.5% 500 גרם 485 קלוריות 21:00/20:00 ביצה קשה ביצה 85 קלוריות עגבנית שרי 20 גרם 4 קלוריות חסה 10 גרם 1 קלוריות מלפפון 50 גרם 5 קלוריות גבינה לבנה 5% 120 גרם 120 קלוריות שמן זית כפית 41 קלוריות סה"כ קלוריות: 1264 קלוריות סה"כ חלבון: 81.1 גרם סה"כ שומן: 44.4 גרם סה"כ פחמימות: 134.5 גרם סה"כ כולסטרול: 420.9 מ"ג סה"כ סיבים תזונתיים: 4 גרם |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
חבר פעיל
|
![]() למה אף אחד לא עונה?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
חבר פעיל
|
![]() לא ציינת מה המטרה שלך מה את רוצה לעשות מה הנתונים שלך ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
חבר פעיל
|
![]() מיס אולימפיה...^
ולמה לאכול את העוף עם העור :/ לא מגעיל אותך? תביאי באמת נתונים שלך, ומה המטרה שלך? אני משער שלהוריד קצת משקל אבל מה הנקודת פתיחה?
![]() |
#5 |
חבר פעיל
|
![]() לא להוריד להפך... ומה זה משנה מה המשקל שלי , תגיו אם הוא טוב מבחינת ערכים
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
חבר פעיל
|
![]() לחיטוב חסר קלוריות .
ושלא נדבר על מסה. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
חבר פעיל
|
![]() תראי, אני בת כמוך ואני אוכלת 1600 קל' בלי לעשות ספורט בכלל, ואני בקושי עולה מזה.
ממש לא נראה לי שמתפריט של 1250 קל' תעלי כשאת עוד מתאמנת... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
חבר פעיל
|
![]() אבל אני לא מצליחה לאכול יותר מזה...
גם לא באלי לעלות יותר עליתי ארבע קילו שריר מאז החופש הגדול אני כבר כמעט לא מתאמנת נערך לאחרונה על ידי nesiha, 08-02-10 בשעה 18:32. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
חבר פעיל
|
![]() את גם שותה גיינר או משהו כזה נכון?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
חבר פעיל
|
![]() למה שלא תנסי גיינר באמת, אם המטרה היא לעלות במשקל וקשה לך לדחוף אוכל בכמויות גדולות תוסיפי לך גיינר פעם ביום, משהו מאוזן לא מטורף מדי, אני עכשיו לוקח Truemass של BSN , הוא מכיל יחס חלבון-פחמימה מצויין, טעם נהדר (וניל עוגיות) באמת כיף לשתות אותו אפילו סתם בתור משהו קר מול הטלוויזיה...וזה ישלים לך כמות נכבדת של פחמימות שחסרות לך.
![]() |
#12 |
חבר פעיל
|
![]() גיינר יקר בשבילי אני מעדיפה לקנות דברים אחרים ואני לא במצב של רותם אני במשקל תקין (גם אם זה נראה לאחרים שלא).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
ולענייננו, ראיתי איפושהו שסיפרת שאת קונה שוקולדים וכל מיני כאלה בשביל לנשנש במהלך היום, כל מנת גיינר עולה לך בערך כמו אותו קליק או במבה נוגט שאת קונה, אני חייל, אין מישהו שיבין ללבך יותר מחייל, אני מוציא על תוספי תזונה בחודש בערך פי 1.5-2 ממה שאני מרוויח, אבל למטרה שלך לא מאמין שתצטרכי יותר מקופסא אחת שעולה בין 300-400 שקל, אפשר לפרוס לתשלומים, כך או כך את תשלמי את זה על אוכל אחר אם תרצי לעלות במשקל לא? ונשמח לראות נתונים שלך שמתי לב שאת קצת חוששת לחשוף אותם כאן,וחבל כי אין לך ממה.
![]() |
![]() |
#14 | |
חבר פעיל
כללי:: לא נשאר הרבה אוכל - אני עושה חיטוב
עוסק ב:: קוד
חדר כושר: Go active
|
![]() ציטוט:
והכוונה שלי היא לאכול! אם את חושבת שהמשקל שלך תקין והכל טוב אז למה את שואלת לגבי תפריט שלך. אנשים לא יכולים לדעת אם את בתת משקל/במשקל רגיל/באובר משקל בגלל שאת לא נתן פרטים. אנשים מסיקים מסקנות בגלל שאת לא נותנת פרטים ואומרת שאת אוכלת 1264 ק' ביום(אם אני אכול דבר כזה אני יהיה מחוסר הכרה/אישפוז במידה ימשיך להתאמן) קיצוניות בשני הצדדים זה לא דבר בריא. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
![]() |
![]() |
#16 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא רוצה לעלות במשקל.
אין לי בעיה לעלות אם אני עולה בשריר והאחוז שומן נשאר נמוך. אני לא קונה שוקולדים בשביל "לנשנש" אני שונאת את המילה הזאת, אחרי ארוחת הצהריים אני אוכלת חטיף בדר"כ של 300 קל' כדי שיהיה לי כוח לאימון בערב. רוב הפעמים זה לא ממש עוזר כי אני לא אוכלת גם בבוקר ויוצא שאני בא לאימון עם 650 קל' שאכלתי לפני 5 שעות. אני לא יודעת את הגובה שלי 1.67-1.69 בחופש הגדול שקלתי 54 ואנשים התחילו להעיר לי וחשבו שיש לי הפרעות אכילה אז הוספתי את הבמבה נוגט ועכשיו אני שוקלת 58-60 המשקל שלי ממש לא קבוע אני משערת שעליתי במשקל כי נדפק לי הbmr כמו שמשה אומר שזה קורה אחרי תקופה ארוכה של גרעון שלילי נערך לאחרונה על ידי nesiha, 08-02-10 בשעה 19:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
דבר שני את אוכלת אחרי הארוחת צהריים חטיף כדי שיהיה לך כח באימון אבל אם יש ביניהם הפרש כל כך גדול של צהריים עד ערב אז ברור שהוא לא יעזור לך, תאכלי את החטיף הזה 40-50 דקות לפני אימון אולי תרגישי שינוי קטן.
![]() |
![]() |
#18 |
חבר פעיל
|
![]() אני לא זוכרת שאמרתי שאני רוצה לעלות במשקל. אמרתי שאני במאסה נקיה כי פשוט עליתי במשקל ונשארתי באותו אחוז.
אין לי מטרה אני מרוצה מהגוף שלי אני רוצה לדעת אם התפריט הזה טוב |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
חבר פעיל
|
![]() חסר קלוריות כנראה, אבל אם את לא יורדת במשקל עם כזה תפריט אז זה אמור להיות בסדר.
אם את מוסיפה קלוריות עדיף שיבואו משומן\חלבון.
![]() |
#20 | |
חבר פעיל
|
![]() ציטוט:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
תפריט חדש למאסה + ואריאציות ליום מרובה אימונים | Tapit | תזונה ותוספים | 1 | 24-05-09 13:34 |
שאלה| איך אתם ממליצים לי לבנות תפריט חיטוב של 1400 קלוריות ליום [ ממה יהיה בנוי]? | saidii278 | פיתוח גוף-כללי | 3 | 16-11-08 16:58 |
תפריט מוכן ליום פחמימות | CriminaL | תזונה ותוספים | 0 | 10-10-07 08:57 |
תפריט חיטוב 3 ארוחות ליום. ~ הגיבו נא | יiסי | תזונה ותוספים | 27 | 01-06-07 08:43 |