ישראלבודי
מתחייבים למחירים הזולים ביותר

חזור   ישראלבודי > ישראלבודי > אימונים

אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד..

הגדרות אשכול אפשרויות הצגת נושא
ישן 21-02-11, 22:40   #1
yonni22
חבר פעיל

ברירת מחדל שאלה לגבי תוכנית אימונים

אני חדש פה, טוב אז ככה יש לי שתי שאלות:

עשיתי לא מזמן ניתוח לשאיבת שומן מחזה כי כבר נמאס לי להתאמן עליו ולא להראות תוצאות(אני שוקל 70 ואני מטר שמונים עם מסה נחמדה של שרירים), בקיצור אני לא הכי מרוצה מהתוצאה כי עדין נשאר קצת שומנים, אפילו החזה הימני שלי קצת יותר גדול מהשמאלי ממש בטיפה, אני רוצה להפוך אותם לשרירים חזקים בלי טיפת שומן, השאלה שלי עם אפשר להוריד את השומנים שנמצאים בחזה בלי ניתוח (לפי מה שהבנתי יש מקרים שחייבים ניתוח כנראה כמו שהיה לי בעבר)

ועוד משהו לגבי תוכנתי אימונים שהתחלתי לא מזמן קוראים לה אימון ספרטני, מאמן מחו"ל שאימן את השחקנים מהסרט 300 בנה את התוכנית אימונים

עקרונית למי שאין כוח לקרוא את האימון אז זה אימון שעובד על כל הגוף אחרי האימון שאלתי כמה שאלות עליו

30 מתח עם עזרה מהרגלים כדי להרים את עצמך
30 שכיבות סמיכה
30 סקוואט
30 כפיפות בטן מלאות
עוד 30 חזרות שעובדים על הכתפיים היד והחזה אין לי פשוט מושג איך קוראים לתרגיל הזה
30 סימור סקוואט-משהו שדומה לסקווט עם רגלים פתוחות
twisting crunch- כפיפות בטן לצדדים עם 90 מעלות לרגלים 30 לכל צד
עוד תרגיל שעובד על הרגליים וגם אין מושג איך קוראים לו
ואחרון זה תרגיל שנקרא סקווט רש משהו כזה, מורידים את הידיים לריצפה ומעיפים את הרגלים אחורה מחזירים את הרגלים ועולים, עוד 30 כאלה

עכשיו האימון הזה הוא של מתחילים, אחרי שמצליחים את האימון בפחות מ40 דקות עוברים לאימון שהתרגילים בו יותר קשים אבל דומים למשל במקום לעשות עליות מתח ולהיעזר ברגלים אז לעשות עליות בלי להיעזר בכלום

זה אימון ללא משקולות בכלל, זה מה שאני צריך עכשיו בגלל שאני בצבא
אני רוצה רק חוות דעת על האימון וכמה פעמים אני יכול לבצע אותו בשבוע, כי אומרים ששריר צריך מנוחה של 48 שעות אבל כרגע שאני עושה את האימון של המתחילים אני מרגיש שזה ממש קל אז אני עושה אותו כמעט כל יום חוץ משישי שבת( כדי לעבוד קודם על סיבולת שיריר וכושר, אחרי זה אני יתחיל את האימונים היותר קשים), ושתגידו לי גם על האימונים היותר קשים שאני יעשה אחר כך עם אני יוכל לעבוד עליהם כל יום או שצריך מנוחה

תודה
yonni22 מנותק   הגב עם ציטוט