|
אימונים תוכניות אימונים, ביצוע תרגילים, שיטות אימונים ועוד.. |
|
הגדרות אשכול | אפשרויות הצגת נושא |
![]() |
#1 |
חבר מתחיל
|
![]() אני בן 20, חייל מתאמן בבסיס ובבית.
אני מטר 83 ו75 קילו. מתאמן כבר חצי שנה בלי הפסקה האימון שלי מאוד לא מסודר זה בגלל שאני עובד במשמרות ולכן אין באפשרותי יותר מ חצי שעה שעה אימון רצוף לכן אני מחלק את האימון שלי במהלך היום ל 3 חלקים. ( אני מתאמן יום כן יום לא) האימון שלי הולך ככה בצהריים: 4 תרגילי כתפיים ו3 תרגילי גב 2 תרגילי בטן בערב: 2 תרגילי יד קידמית ו3 תרגילי חזה בלילה: 2 תרגילי יד אחורית ו 3 תרגילי רגליים בהתחלה ראו תוצאות מהר מאוד עכשיו התוצאות נשמרות, כמו כן אני מתחזק ומעלה משקלים פעם בחודש בערך, משתדל לשמור על תזונה נכונה אוכל 150 גרם חלבון ביום, לא לוקח אבקות או קריאטין ( לזה צריך כסף ) בכל מקרה אני מאוד אוהב להתאמן, ולכן לא מפסיק מצד שני מאוד מבאס אותי ש"נתקעתי" מבחינת הגוף ואני לא נראה שרירי יותר מה לעשות? ** החדר כושר בבסיס אחלה יש אחלה מכשירים אני לא יכול להתאמן ss מכיוון שעברתי בעברי תאונת דרכים והגב שלי גם ככה לא בשיאו |
![]() |
![]() |
|
|
![]() |
||||
אשכול | מפרסם האשכול | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
למה זאת תוכנית גרועה? | shortybugi | אימונים | 6 | 08-06-10 00:39 |
תמונות לאחר תקופה גרועה בהחלט של אימונים | Yoshi-Moto | גלריות הגולשים | 29 | 24-01-08 13:23 |
תמונות לאחר תקופה גרועה בהחלט של אימונים | Yoshi-Moto | גלריות הגולשים | 4 | 23-01-08 17:51 |
כישרון או כשלון.. איזה תוכנית גרועה אלוהים | Agoraphobic | פיתוח גוף-כללי | 9 | 17-06-07 00:20 |